Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 22, 20:36)
Sau pačiai netikėtai atnešu ir aš vieną įdomybę.  g.gif

oho kaip įdomiai bigsmile.gif bet su kompozicija tai blogai smile.gif reikėjo kitų kampų paieškoti.. pasirinkai patį lengviausią ir neįdomiausią- per vidurį..
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 22, 21:36)

idomiai, bet noretusi kitokios sviesos, kad nesimatytu, kad tai obuolys ir smeigtukais/krapstukais biggrin.gif ir aisku centravimas kliuna, labai megsti viska centruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 22, 21:36)

norėtųsi, kad ne taip aiškiai matytųsi , jog tai obuolys su smeigtukais, kažkaip dingsta iškart susidomėjimas foto... 4u.gif
Atsakyti
Kas man su tuo centravimu darosi, vis pamirstu smile.gif o obuolys su smeigtukais cia ir turejo matytis. Bet supratau, kad siekiant idomesnio rezultato but buve gerai pakeist fotografavimo kampa smile.gif sikart viskam apgalvoti tikrai turejau mazai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 22, 22:04)
Kas man su tuo centravimu darosi, vis pamirstu smile.gif o obuolys su smeigtukais cia ir turejo matytis. Bet supratau, kad siekiant idomesnio rezultato but buve gerai pakeist fotografavimo kampa smile.gif sikart viskam apgalvoti tikrai turejau mazai laiko smile.gif

Man tikrai butu idomiau, jei nesimatytu smile.gif paieskok kokies idomios sviesos, tikrai gali geriau padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 22, 20:36)

Įdomus kadras, man patiko spalvos, o kad kompozicija gera būtų gal daryk kvadratą - kairįjį šoną rėžk kartu su obuolio kraštu g.gif gal visai gerai gausis g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ta pati galvojau padaryti, aciu, Viktorija.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 22, 21:25)
Ta pati galvojau padaryti, aciu, Viktorija.

Kai pabandysi parodyk ax.gif
aciuks.gif didis.gif
Atsakyti
merginos, kaip galima susitarti, kad visos, kurios dedat foto konkursui, man jas kažkaip vienoj vietoj parodytumėt? emailu ar flickre? 4u.gif na, kad nepraleisčiau nė vienos ir kad aiškiai žinočiau, kad dedama foto yra konkursui.

p.s. labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 rugsėjo 2012 - 07:34
QUOTE(sayonara @ 2012 09 23, 08:27)
merginos, kaip galima susitarti, kad visos, kurios dedat foto konkursui, man jas kažkaip vienoj vietoj parodytumėt? emailu ar flickre?  4u.gif na, kad nepraleisčiau nė vienos ir kad aiškiai žinočiau, kad dedama foto yra konkursui.

p.s. labas rytas biggrin.gif

o konkursinės foto gali būti komentuojamos-koreguojamos? smile.gif

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 23, 08:20)
o konkursinės foto gali būti komentuojamos-koreguojamos?  smile.gif

Labas rytas.

žinoma smile.gif
tai kaip padaryt, kad jos vienoj vietoj būtų?.. man tiktų flickre susidėt viską į atskirą viešą albumą, tai galit siųst man visas emailu.. ten ir komentuot galima, viskas bus vienoje vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 23, 09:21)
tai kaip padaryt, kad jos vienoj vietoj būtų?.. man tiktų flickre susidėt viską į atskirą viešą albumą, tai galit siųst man visas emailu.. ten ir komentuot galima, viskas bus vienoje vietoje smile.gif

Bet juk turim grupe Flickr'e, galima ten paskelbti tas nuotraukas (pacioms dalyvems). Ir matys visos, ir tau jokio papildomo darbo smile.gif

Prisirinkau ir daugiau citatu, bet kazkur dingo visos rolleyes.gif Tai tik apie R.i.R. foto pasisakysiu - sviesa idomi, bet man noretusi, kad arba butu tik siluetas to obuolio, arba aiskiai jis matytusi, bet tada ir kampo kitokio noretusi. O dabar kazkas per viduri, todel ispudzio nera tokio, koks galetu buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 rugsėjo 2012 - 10:34