Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos. Ale rimtai,kad jau issiziojom tai neuzsiciaupen hihihi.gif labai dziaugiuos pamacius seniai matytas ir issiilgusias cioces ir susipazint su nematytom. Jei butumem maziau snekeje,gal ir fotikus butume issitraukusios mirksiukas.gif Paorganizuokit dazniau kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus... mirksiukas.gif Čia išvis toks pagautas netyčiukas, manuala reguliavau ir bet kur šoviau ir kaip tik mergytė muiloburbulus gaudė, tokius dyyyyydelius, tai toks shootas, bet patiko man ji ir dėl pilkumo, tai spec tokį dariau turiu ir JB bet nežinau besižioūri visai.. ax.gif
Atsakyti
Isora, wubikų prikelsiu jei man papasakosi ką tu su tom foto darai. Akis skauda žiūrėti.
Atsiųsi į mailą originalą šitos foto?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 22, 14:32)
Isora, wubikų prikelsiu  jei man papasakosi ką tu su tom foto darai. Akis skauda žiūrėti.
Atsiųsi į mailą originalą šitos foto?

Ok galiu, o nef`a duos siust? blush2.gif as nesuprantu, nu kas tom fotkem, persharpintos visos??? unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 22:47)

Atnešu kadrą ir aš.  blush2.gif
"Dance"

labai grazi nuotrauka rolleyes.gif pritariu Yvetei minciai del vejelio rolleyes.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 09 21, 23:27)
Zaidimui "Ne portretas"

niu mna labai kliuva tas pasvirimas. norisi tiesinti arba pagal stala ar bent jau kad langas tiesiai "stovetu" rolleyes.gif sviesa grazi (kablelis) spavlos iri patinka smile.gif

potreto nuotrauka kazkodel pirma apziurinejau nuo aplinkos tik pabaigoje akys uzkliuvo uz merginos rolleyes.gif
Atsakyti
Isora-gal fotike sharpas sukeltas? Kazkaip galima ten padaryti g.gif
Atsakyti
Labs dienas 4u.gif
Pirmiausia noriu pagirti o la la la nuotraukas. Kur tokia grazia troba radai? bigsmile.gif wub.gif Taip gera butu tokioj pabuvoti rolleyes.gif

Kristalines, ideja patiko. Bet kazko dar truksta iki wauw faktoriaus, tikiuosi antru pabandymu isversi is klumpiu mirksiukas.gif

O cia mano siandienos sodo svecias smile.gif Gaila baili buvo, teko fotografuot per svetaines langa, bet dziaugiuosi, kad dar tiek spejau iamzint ax.gif
user posted image
Atsakyti
Peony, fotogeniškų svečių pas tave nuolat užklysta wub.gif Net nepasakyčiau, kad čia per langą fotografuota. Patinka spalvos ir šiaip miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 22, 14:28)
Peony, fotogeniškų svečių pas tave nuolat užklysta  wub.gif Net nepasakyčiau, kad čia per langą fotografuota. Patinka spalvos ir šiaip miela  smile.gif

Aha kazkoks traukos centras musu tas kiemas. Bet smagu tokiu sveciu apturet, geros nuotaikos pakrauna wub.gif Idomu kas dar uzklys bigsmile.gif
Per 2010 m Kaledas fazanas sveciavosin gera pusdieni, reiks susiieskot archyvuose smile.gif
Atsakyti
viktorija09 patinko tavo įdėtos nuotraukos, su drugeliu įstrigo labiausiai.

Smagu buvo vakar pamatyt naujokes, tikiuosi ka nors naudingo ir įdomaus išgirdot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 22 rugsėjo 2012 - 16:33
QUOTE(vienintelė @ 2012 09 22, 17:32)
viktorija09 patinko tavo įdėtos nuotraukos, su drugeliu įstrigo labiausiai.

Smagu buvo vakar pamatyt naujokes, tikiuosi ka nors naudingo ir įdomaus išgirdot smile.gif

Tikrai taip thumbup.gif Ypatingas ačiū tau už atsakymus į man rūpimus klausimus (wubiką galiu duot? nesibarsi? wub.gif 4u.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sau pačiai netikėtai atnešu ir aš vieną įdomybę. g.gif

user posted image
Atsakyti