Sveikos. Ale rimtai,kad jau issiziojom tai neuzsiciaupen labai dziaugiuos pamacius seniai matytas ir issiilgusias cioces ir susipazint su nematytom. Jei butumem maziau snekeje,gal ir fotikus butume issitraukusios Paorganizuokit dazniau kaune
Ačiū už komentarus... Čia išvis toks pagautas netyčiukas, manuala reguliavau ir bet kur šoviau ir kaip tik mergytė muiloburbulus gaudė, tokius dyyyyydelius, tai toks shootas, bet patiko man ji ir dėl pilkumo, tai spec tokį dariau turiu ir JB bet nežinau besižioūri visai..
QUOTE(Yvette @ 2012 09 22, 14:32)
Isora, wubikų prikelsiu jei man papasakosi ką tu su tom foto darai. Akis skauda žiūrėti.
Atsiųsi į mailą originalą šitos foto?
Atsiųsi į mailą originalą šitos foto?
Ok galiu, o nef`a duos siust? as nesuprantu, nu kas tom fotkem, persharpintos visos???
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 22:47)
labai grazi nuotrauka pritariu Yvetei minciai del vejelio
QUOTE(o la la la @ 2012 09 21, 23:27)
niu mna labai kliuva tas pasvirimas. norisi tiesinti arba pagal stala ar bent jau kad langas tiesiai "stovetu" sviesa grazi (kablelis) spavlos iri patinka
potreto nuotrauka kazkodel pirma apziurinejau nuo aplinkos tik pabaigoje akys uzkliuvo uz merginos
Labs dienas
Pirmiausia noriu pagirti o la la la nuotraukas. Kur tokia grazia troba radai? Taip gera butu tokioj pabuvoti
Kristalines, ideja patiko. Bet kazko dar truksta iki wauw faktoriaus, tikiuosi antru pabandymu isversi is klumpiu
O cia mano siandienos sodo svecias Gaila baili buvo, teko fotografuot per svetaines langa, bet dziaugiuosi, kad dar tiek spejau iamzint
Pirmiausia noriu pagirti o la la la nuotraukas. Kur tokia grazia troba radai? Taip gera butu tokioj pabuvoti
Kristalines, ideja patiko. Bet kazko dar truksta iki wauw faktoriaus, tikiuosi antru pabandymu isversi is klumpiu
O cia mano siandienos sodo svecias Gaila baili buvo, teko fotografuot per svetaines langa, bet dziaugiuosi, kad dar tiek spejau iamzint
Peony, fotogeniškų svečių pas tave nuolat užklysta Net nepasakyčiau, kad čia per langą fotografuota. Patinka spalvos ir šiaip miela
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 22, 14:28)
Peony, fotogeniškų svečių pas tave nuolat užklysta Net nepasakyčiau, kad čia per langą fotografuota. Patinka spalvos ir šiaip miela
Aha kazkoks traukos centras musu tas kiemas. Bet smagu tokiu sveciu apturet, geros nuotaikos pakrauna Idomu kas dar uzklys
Per 2010 m Kaledas fazanas sveciavosin gera pusdieni, reiks susiieskot archyvuose
viktorija09 patinko tavo įdėtos nuotraukos, su drugeliu įstrigo labiausiai.
Smagu buvo vakar pamatyt naujokes, tikiuosi ka nors naudingo ir įdomaus išgirdot
Smagu buvo vakar pamatyt naujokes, tikiuosi ka nors naudingo ir įdomaus išgirdot
QUOTE(vienintelė @ 2012 09 22, 17:32)
viktorija09 patinko tavo įdėtos nuotraukos, su drugeliu įstrigo labiausiai.
Tikrai taip Ypatingas ačiū tau už atsakymus į man rūpimus klausimus (wubiką galiu duot? nesibarsi? )