Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2012 09 21, 23:04)
Man labai patiko bigsmile.gif noretusi didesne matyti.

kai padarysiu taip, kaip dbr sugalvojau, atnešiu didesnę ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 23:12)
wub.gif  čia tai meilė fotografijai. Ir gėlės žiedus iš laiptinės vagiam. Vardan fotografijos  wub.gif

biggrin.gif

QUOTE(isora @ 2012 09 21, 23:19)
kristalines , tikrai super.... net wubikų gavai, esi verta, va ką reiškia tyli kiaulė, gilią šaknį...  thumbup.gif  wub.gif  ir pavadinimas, taip ir atrodo, kaip ji plonu liemeniu, raudooooona suknele erdvioje salėje šoka tango...  wub.gif  Dance laidy, dance....  wub.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 09 21, 23:27)

fainos fotkės, man ta pirma patiko, ir tas pasvirimas nemaišo visai rolleyes.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 22, 09:28)
pačioms gi iššūkis nufotkinti ką nors duotai temai, o ne surasti archyvuose ką nors tinkančio. blush2.gif

drinks_cheers.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas. išsimiegojau.
vakarykščius wubikus atsiimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 22, 08:50)
vakarykščius wubikus atsiimu  biggrin.gif

lotuliukas.gif bilietų, tikiuosi, neisi grąžint biggrin.gif
Atsakyti
kristalines, man labai krito i aki tavo dance foto. liuks
A la la la, tavo paskutines ikeltos foto kazkas tokio bigsmile.gif patiko aplinka,foto apdirbimas ir pati foto traukia aky.idomu. man is serijos seniai seniai trobeleje gyveno....  smile.gif dedu i savo favoritu saraseli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 21, 22:47)
Nu va , prisistatau po myto. Naujokės -  gyvos, nesuėdėm cool.gif
Naujokės normalios, jaučiu būtų visai įmanoma su jom net susikalbėt...jei tik būtumėm leidę bent žodelį ištart cool.gif
Smagu buvo jei rimtai biggrin.gif dažniau paorganizuokit.

Tiksliau, "jei BŪTUMEI leidus" tongue.gif Juokauju biggrin.gif Įdomu buvo klausytis, o ir laiko pašnekėti, bent man (kuriai patinka kalbėti lotuliukas.gif ) pakako biggrin.gif Ačiū visoms merginoms (tiek naujokėms, tiek senbuvėms) už smagiai ir turiningai praleistą laiką smile.gif Beje, Vilkros dičkė gyvai dar gražesnė nei nuotraukose wub.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 22:50)
Erika, na jūs ir Raganozzz  biggrin.gif vargšės atėjo vien jūsų paklausyti - spėju įbauginot štitokiu būdu dar daugiau  smile.gif

Fainos jos irnesakyk.gif biggrin.gif

Beje, Viktorijos drugys man labiau su grūdu patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 22:47)

Atnešu kadrą ir aš.  blush2.gif
"Dance"

aha ir man patiko smile.gif Bet kaip Yvette minėjo, dar kažko trūksta, kažkokio akcentėlio... gal kito fotografavimo kampo... 4u.gif
Atsakyti
Atnešu ir aš kritikai... ax.gif

Flikrant savo kraut nebeleidžia tai jungiuosi prie seeenos kaip pasaulis ir per ten keliu... Jei ir tą išeikvosiu, naują kursiu.. Arba tada jau susinervinus PRO nusipirksiu... g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 09 21, 23:27)
Zaidimui "Ne portretas"

mielas vaizdelis smile.gif Norėtųsi fokuso į mezgėjos veidą... ir tikrai, labai "madingai" sėdi 4u.gif
Atsakyti
Isora, man būtų visai nieko, bet labiausiai kliūna pilkas WB (toks WB būtų tinkamesnis senovę vaizduojantiems kadrams, bet ne vaikui). Įsižiūrėjus, nepatinka judesyje pagauta koja ir ranka. Bet kažkuo mielas man šis kadras.
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 21, 08:08)
o cia tos "naujokes" , tai turbut skirta ne naujokems ania  ax.gif ?

Naujokėms, tik nevisada seku temą, tai nežinau, kurios labiau naujokės, kurios mažiau smile.gif)
Jei kas nori pasifotografuoti ar pafotografuoti rašykit wink.gif mielai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 22, 11:19)
Atnešu ir aš kritikai...  ax.gif

emocija tai gerai pagauta, tik man nelabai fonas... ir su j/b , matyt, čia ne viskas gerai... 4u.gif Ir išlaikymą reikėjo keist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 22, 09:50)
vakarykščius wubikus atsiimu  biggrin.gif

ohmy.gif huh.gif beee.gif

QUOTE(lunameja @ 2012 09 22, 10:39)
kristalines, man labai krito i aki tavo dance foto. liuks

4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 09 22, 11:13)
aha ir man patiko smile.gif Bet kaip Yvette minėjo, dar kažko trūksta, kažkokio akcentėlio...

sutinku smile.gif bet teks palaukti kol žiedą dbr išskleis tinkamą, nes ryte apžiūrėjau, vieną nuskyniau, bet nefotogeniškas kažkoks schmoll.gif
Atsakyti