Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Man antroji super smile.gif
Atsakyti
Niu dar gal viena zaidimui "Ne portretas":

user posted image

Labanaktis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 21 rugsėjo 2012 - 22:44
o la la la, čia iš archyvų ar vakar padarei? smile.gif

pamiršau paprašyti, kad netrauktumėt iš archyvų, o padarytumėt nuotraukas specialiai konkursui. t.y. eitumėt ir ieškotumėt, ieškodamos galvotumėt, sugalvoję įkvėptumėt ir iškvėptumėt, o tada sukurtumėt, štai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vilniaus meetas pirmadieni? ar niekas nepasikeite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 22 rugsėjo 2012 - 07:36
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 22, 07:36)
Sveikos,

Vilniaus meetas pirmadieni? ar niekas nepasikeite?

pasikeitė. kadangi atvažiuoja Yvette, tai meetą perkeliam į spalio 4 d. 17 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 22, 07:23)
pamiršau paprašyti, kad netrauktumėt iš archyvų, o padarytumėt nuotraukas specialiai konkursui. t.y. eitumėt ir ieškotumėt, ieškodamos galvotumėt, sugalvoję įkvėptumėt ir iškvėptumėt, o tada sukurtumėt, štai  biggrin.gif

Taip nesąžininga angel_sadangel.gif cray.gif cray.gif pirminėse taisyklėse to nebuvo cray.gif
O aš jau vakar foto konkursui įkėliau cray.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 22, 09:05)
Taip nesąžininga  angel_sadangel.gif  cray.gif  cray.gif pirminėse taisyklėse to nebuvo cray.gif

Nu, paskaityk, juk minėjo,kad ne iš archyvų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 22, 08:10)
Nu, paskaityk, juk minėjo,kad ne iš archyvų mirksiukas.gif

Sayonaros konkurso aprašymas

170 žinutė

Tema: NEportretas
Reikalavimai:
1. kadre turi nebūti žmogaus.
2. tai neturi būti peizažas (nei gamtos, nei miesto peizažas).
3. šviesa. t.y. turiu matyti akivaizdžius šešėlius, pagrindinio objekto "apvalumą", tūrį.
4. ypatingas dėmesys bus skiriamas kompozicijai.

Sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 22 rugsėjo 2012 - 08:21
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 19:37)
aaa.. nia.. daryk naują biggrin.gif

tas daryk naują,jau ir reiškia,kad ne iš archyvų, o paskelbus "virusą" eini ir ieškai kažko naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 22, 08:05)
Taip nesąžininga  angel_sadangel.gif  cray.gif  cray.gif pirminėse taisyklėse to nebuvo cray.gif

buvo minėta, kad nearchyvinės, o naujos fotkės turi būt smile.gif būtų možna iš archyvų, tai aš iki 50-to puslapio čia tų nuotraukų galėčiau pridėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 22, 08:21)
buvo minėta, kad nearchyvinės, o naujos fotkės turi būt smile.gif būtų možna iš archyvų, tai aš iki 50-to puslapio čia tų nuotraukų galėčiau pridėti  biggrin.gif

Nu reiškia pramiegojau tą žinią, kad ne iš archyvų lotuliukas.gif
Atsakyti
sorry, ciocės, jei nesusipratimas, bet manau, kad kiekvienas konkursas čia turi nerašytą taisyklę - SUKURIAM tam konkursui, o ne IEŠKOM archyvuose. 4u.gif juk tame ir yra pradžiamokslio konkursų esmė - duodam temą arba reikalavimus, tada einat pritaikyti savo žinių, įjungti vaizduotę, taip mokydamosi..smile.gif

jei iš archyvų kelsim, tai kokia pradžiamokslio esmė - pasirepetuosit nebent fotkės įkėlimo procesą, bet ne fotografiją.. 4u.gif

pačioms gi iššūkis nufotkinti ką nors duotai temai, o ne surasti archyvuose ką nors tinkančio. blush2.gif
Atsakyti