Man antroji super
Niu dar gal viena zaidimui "Ne portretas":
Labanaktis
Labanaktis
Sveikos,
Vilniaus meetas pirmadieni? ar niekas nepasikeite?
Vilniaus meetas pirmadieni? ar niekas nepasikeite?
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 22, 07:36)
pasikeitė. kadangi atvažiuoja Yvette, tai meetą perkeliam į spalio 4 d. 17 val.
QUOTE(sayonara @ 2012 09 22, 07:23)
pamiršau paprašyti, kad netrauktumėt iš archyvų, o padarytumėt nuotraukas specialiai konkursui. t.y. eitumėt ir ieškotumėt, ieškodamos galvotumėt, sugalvoję įkvėptumėt ir iškvėptumėt, o tada sukurtumėt, štai
Taip nesąžininga pirminėse taisyklėse to nebuvo
O aš jau vakar foto konkursui įkėliau
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 22, 09:05)
Nu, paskaityk, juk minėjo,kad ne iš archyvų
QUOTE(Afrė @ 2012 09 22, 08:10)
Nu, paskaityk, juk minėjo,kad ne iš archyvų
Sayonaros konkurso aprašymas
170 žinutė
Tema: NEportretas
Reikalavimai:
1. kadre turi nebūti žmogaus.
2. tai neturi būti peizažas (nei gamtos, nei miesto peizažas).
3. šviesa. t.y. turiu matyti akivaizdžius šešėlius, pagrindinio objekto "apvalumą", tūrį.
4. ypatingas dėmesys bus skiriamas kompozicijai.
Sėkmės
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 19:37)
aaa.. nia.. daryk naują
tas daryk naują,jau ir reiškia,kad ne iš archyvų, o paskelbus "virusą" eini ir ieškai kažko naujo
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 22, 08:05)
buvo minėta, kad nearchyvinės, o naujos fotkės turi būt būtų možna iš archyvų, tai aš iki 50-to puslapio čia tų nuotraukų galėčiau pridėti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 22, 08:21)
buvo minėta, kad nearchyvinės, o naujos fotkės turi būt būtų možna iš archyvų, tai aš iki 50-to puslapio čia tų nuotraukų galėčiau pridėti
Nu reiškia pramiegojau tą žinią, kad ne iš archyvų
sorry, ciocės, jei nesusipratimas, bet manau, kad kiekvienas konkursas čia turi nerašytą taisyklę - SUKURIAM tam konkursui, o ne IEŠKOM archyvuose. juk tame ir yra pradžiamokslio konkursų esmė - duodam temą arba reikalavimus, tada einat pritaikyti savo žinių, įjungti vaizduotę, taip mokydamosi..
jei iš archyvų kelsim, tai kokia pradžiamokslio esmė - pasirepetuosit nebent fotkės įkėlimo procesą, bet ne fotografiją..
pačioms gi iššūkis nufotkinti ką nors duotai temai, o ne surasti archyvuose ką nors tinkančio.
jei iš archyvų kelsim, tai kokia pradžiamokslio esmė - pasirepetuosit nebent fotkės įkėlimo procesą, bet ne fotografiją..
pačioms gi iššūkis nufotkinti ką nors duotai temai, o ne surasti archyvuose ką nors tinkančio.