Nu va , prisistatau po myto. Naujokės - gyvos, nesuėdėm
Naujokės normalios, jaučiu būtų visai įmanoma su jom net susikalbėt...jei tik būtumėm leidę bent žodelį ištart
Smagu buvo jei rimtai dažniau paorganizuokit.
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 22:47)
niekur neisim
ir netrink to kadro, burbuliukai lai lieka pasidziaugimui )
\
beja, patiko drugys, tik be teksturos
Atnešu kadrą ir aš.
"Dance"
[img]http://farm9.staticflickr.com/8316/8008681846_1302cd1f1b.jpg
ir netrink to kadro, burbuliukai lai lieka pasidziaugimui )
\
beja, patiko drugys, tik be teksturos
Atnešu kadrą ir aš.
"Dance"
[img]http://farm9.staticflickr.com/8316/8008681846_1302cd1f1b.jpg
A sakai galima žmogui atiduoti ir su tokia ranka?
Man labai gražu ir originalu, tik keletą "šiukšlių" matau. Dešinėj pusėj - vieną šviesesnį, kitą tamsesnį
Erika, na jūs ir Raganozzz vargšės atėjo vien jūsų paklausyti - spėju įbauginot štitokiu būdu dar daugiau
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 22:50)
A sakai galima žmogui atiduoti ir su tokia ranka?
Man labai gražu ir originalu, tik keletą "šiukšlių" matau. Dešinėj pusėj - vieną šviesesnį, kitą tamsesnį
žmogui ne, bet sau, pasidžaugti burbuliukais šiaip juokauti bandziau
Ačiū. tik nžn ką tu ten matai per šiukšles, einu ieškoti
Atnešu kadrą ir aš.
"Dance"
labai gražiai pastebėta. Patinka ir pavadinimas. Verta daugiau padirbėti prie to pačio kadro, ieškant to idealaus. Pradžia gera, bet kažko stinga. Erdvės gal tai balerinai trūksta, gal tarkim kvadratas irgi įspūdingai atrodytų (naujoje foto su daugiau erdvės)
Gal dar pabandyčiau su kokiu ventiliatorium nestipriai papūsti, kad balerinos suknelė kiek plazdentų.
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 21:55)
Ačiū. tik nžn ką tu ten matai per šiukšles, einu ieškoti
ir aš matau, tas šiukšles
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 22:59)
labai gražiai pastebėta. Patinka ir pavadinimas. Verta daugiau padirbėti prie to pačio kadro, ieškant to idealaus. Pradžia gera, bet kažko stinga. Erdvės gal tai balerinai trūksta, gal tarkim kvadratas irgi įspūdingai atrodytų (naujoje foto su daugiau erdvės)
Gal dar pabandyčiau su kokiu ventiliatorium nestipriai papūsti, kad balerinos suknelė kiek plazdentų.
myliu tavo komentarus
Man labai patiko noretusi didesne matyti.
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 21, 22:47)
Nu va , prisistatau po myto. Naujokės - gyvos, nesuėdėm
Naujokės normalios, jaučiu būtų visai įmanoma su jom net susikalbėt...jei tik būtumėm leidę bent žodelį ištart Smagu buvo jei rimtai dažniau paorganizuokit.
Naujokės normalios, jaučiu būtų visai įmanoma su jom net susikalbėt...jei tik būtumėm leidę bent žodelį ištart Smagu buvo jei rimtai dažniau paorganizuokit.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 22:59)
ojėj, teks rytoj vėl eiti i laiptinę žiedą pavogti... Tik gaila tas žiedas po kokiu 20 minučių nuvysta, tad tenka greitai suktis. Bet tikrai bandysiu dar, ačiū už postumį
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 23:00)
ir aš matau, tas šiukšles
ačiū, merginos
niu ką, ir aš eisiu laiminga miegoti, kad bent pradžia gera, tad liko, tik pusė darbo įdėti dar
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 23:05)
ojėj, teks rytoj vėl eiti i laiptinę žiedą pavogti... Tik gaila tas žiedas po kokiu 20 minučių nuvysta, tad tenka greitai suktis. Bet tikrai bandysiu dar, ačiū už postumį
čia tai meilė fotografijai. Ir gėlės žiedus iš laiptinės vagiam. Vardan fotografijos
Erika naujokių nevalgė. Išlaikyta mėsytė skanesnė. Ji manęs desertui laukia
Einu miegoti, kad iš ryto būčiau pūkuota ir žvali ir gražios šviesos nepramiegočiau.
Kitaip negausiu atviruko nuo Sayonaros
Aš tai visas naujokes suvalgyčiau. Dėl atviruko
kristalines , tikrai super.... net wubikų gavai, esi verta, va ką reiškia tyli kiaulė, gilią šaknį... ir pavadinimas, taip ir atrodo, kaip ji plonu liemeniu, raudooooona suknele erdvioje salėje šoka tango... Dance laidy, dance....
Ties ja šiandien ir sustoju... kulniuoju drunct....
Papildyta:
Ėdrūnė...
Ties ja šiandien ir sustoju... kulniuoju drunct....
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 23:12)
Ėdrūnė...
Zaidimui "Ne portretas"
Papildyta:
Ir dar prie to pacio ne zaidimui
Papildyta:
Ir dar prie to pacio ne zaidimui
QUOTE(o la la la @ 2012 09 21, 23:27)
Man antra labiau patiko, kokia sviesa grazi kur mezgejos kojos
pirma virsta i desine