Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nu va , prisistatau po myto. Naujokės - gyvos, nesuėdėm cool.gif
Naujokės normalios, jaučiu būtų visai įmanoma su jom net susikalbėt...jei tik būtumėm leidę bent žodelį ištart cool.gif
Smagu buvo jei rimtai biggrin.gif dažniau paorganizuokit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 21 rugsėjo 2012 - 21:50
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 22:47)
niekur neisim biggrin.gif

ir netrink to kadro, burbuliukai lai lieka pasidziaugimui smile.gif)

\

beja, patiko drugys, tik be teksturos  rolleyes.gif

Atnešu kadrą ir aš.  blush2.gif
"Dance"
[img]http://farm9.staticflickr.com/8316/8008681846_1302cd1f1b.jpg

A sakai galima žmogui atiduoti ir su tokia ranka?
Man labai gražu ir originalu, tik keletą "šiukšlių" matau. Dešinėj pusėj - vieną šviesesnį, kitą tamsesnį smile.gif
Erika, na jūs ir Raganozzz biggrin.gif vargšės atėjo vien jūsų paklausyti - spėju įbauginot štitokiu būdu dar daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 21 rugsėjo 2012 - 21:51
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 22:50)
A sakai galima žmogui atiduoti ir su tokia ranka?
Man labai gražu ir originalu, tik keletą "šiukšlių" matau. Dešinėj pusėj - vieną šviesesnį, kitą tamsesnį smile.gif

žmogui ne, bet sau, pasidžaugti burbuliukais mirksiukas.gif biggrin.gif šiaip juokauti bandziau smile.gif
Ačiū. tik nžn ką tu ten matai per šiukšles, einu ieškoti bigsmile.gif
Atsakyti

"Dance"

labai gražiai pastebėta. Patinka ir pavadinimas. Verta daugiau padirbėti prie to pačio kadro, ieškant to idealaus. Pradžia gera, bet kažko stinga. Erdvės gal tai balerinai trūksta, gal tarkim kvadratas irgi įspūdingai atrodytų (naujoje foto su daugiau erdvės)
Gal dar pabandyčiau su kokiu ventiliatorium nestipriai papūsti, kad balerinos suknelė kiek plazdentų.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 21:55)
Ačiū. tik nžn ką tu ten matai per šiukšles, einu ieškoti  bigsmile.gif

ir aš matau, tas šiukšles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 22:59)
labai gražiai pastebėta. Patinka ir pavadinimas. Verta daugiau padirbėti prie to pačio kadro, ieškant to idealaus. Pradžia gera, bet kažko stinga. Erdvės gal tai balerinai trūksta, gal tarkim kvadratas irgi įspūdingai atrodytų (naujoje foto su daugiau erdvės)
Gal dar pabandyčiau su kokiu ventiliatorium nestipriai papūsti, kad balerinos suknelė kiek plazdentų.

myliu tavo komentarus wub.gif
Atsakyti
"Dance"

Man labai patiko bigsmile.gif noretusi didesne matyti.

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 21, 22:47)
Nu va , prisistatau po myto. Naujokės -  gyvos, nesuėdėm cool.gif
Naujokės normalios, jaučiu būtų visai įmanoma su jom net susikalbėt...jei tik būtumėm leidę bent žodelį ištart cool.gif Smagu buvo jei rimtai biggrin.gif dažniau paorganizuokit.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 22:59)

ojėj, teks rytoj vėl eiti i laiptinę žiedą pavogti... Tik gaila tas žiedas po kokiu 20 minučių nuvysta, tad tenka greitai suktis. Bet tikrai bandysiu dar, ačiū už postumį 4u.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 23:00)
ir aš matau, tas šiukšles  4u.gif

ačiū, merginos smile.gif

niu ką, ir aš eisiu laiminga miegoti, kad bent pradžia gera, tad liko, tik pusė darbo įdėti dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 23:05)
ojėj, teks rytoj vėl eiti i laiptinę žiedą pavogti... Tik gaila tas žiedas po kokiu 20 minučių nuvysta, tad tenka greitai suktis. Bet tikrai bandysiu dar, ačiū už postumį  4u.gif

wub.gif čia tai meilė fotografijai. Ir gėlės žiedus iš laiptinės vagiam. Vardan fotografijos wub.gif

Erika naujokių nevalgė. Išlaikyta mėsytė skanesnė. Ji manęs desertui laukia wub.gif

Einu miegoti, kad iš ryto būčiau pūkuota ir žvali ir gražios šviesos nepramiegočiau.
Kitaip negausiu atviruko nuo Sayonaros cool.gif

Aš tai visas naujokes suvalgyčiau. Dėl atviruko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 rugsėjo 2012 - 22:15
kristalines , tikrai super.... net wubikų gavai, esi verta, va ką reiškia tyli kiaulė, gilią šaknį... thumbup.gif wub.gif ir pavadinimas, taip ir atrodo, kaip ji plonu liemeniu, raudooooona suknele erdvioje salėje šoka tango... wub.gif Dance laidy, dance.... wub.gif

Ties ja šiandien ir sustoju... wub.gif kulniuoju drunct....

Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 23:12)
Aš tai visas naujokes suvalgyčiau. Dėl atviruko  biggrin.gif

Ėdrūnė... bijau.gif
Atsakyti
Zaidimui "Ne portretas"

user posted image

Papildyta:
Ir dar prie to pacio ne zaidimui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 09 21, 23:27)
Zaidimui "Ne portretas"

Papildyta:
Ir dar  prie to pacio ne zaidimui

Man antra labiau patiko, kokia sviesa grazi bigsmile.gif kur mezgejos kojos g.gif
pirma virsta i desine g.gif
Atsakyti