Šiek tiek pakeičiau gamtos spalvas. Man kirpimas nuotraukos (išskyrus rankas - ju nesužiūrėjau) patinka, ty erdvė. Į j/b irgi nenorėčiau versti, nes man spalvos čia patinka. Čia šiek tiek kitokios spalvos.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 19:45)
Šiek tiek pakeičiau gamtos spalvas. Man kirpimas nuotraukos (išskyrus rankas - ju nesužiūrėjau) patinka, ty erdvė. Į j/b irgi nenorėčiau versti, nes man spalvos čia patinka. Čia šiek tiek kitokios spalvos.
kas ten per pasviesejimai aplink sulenkta ranka? ar cia naturaliai gavosi?
QUOTE(ich @ 2012 09 21, 18:33)
Aga iš archyvų Bet vistiek pamačiusi kažką tooookio fotografuoju...
Šiuo metu labiau esu užsikabliavusi žmones fotkint...
Kažkas su klaviatūta darosi S raidė nenori spaustis... Tik nepaskaityk, ką parašei, tai S ir trūksta
QUOTE(vilkra @ 2012 09 21, 17:22)
Aš toks nelabai įdomus pašnekovas- mėgstu klausytis- Šneku daug tik gerai pažįstamoj aplinkoj. ( arba gerai prigėrus kavos). Klausytis patiko.. Kompanija labai draugiška, pokalbiai be pletkų (bent kol aš buvau) -senbuvės visai nebaisios- netgi labai gražios. Fotografuojančios nemačiau nei vienos ( nebent slapta kuri paparacino) Supratau, kad "akademines atostogas" pasiėmiau laiku ir neveltui... Ai, grįždama mano dukra sakė, kad perims mano fotoaparatą ir bandys daryti ND, kad suprastų apie ką mes šnekėjom..
o as kazkur matyt praskaiciau, kad akademines pasiemei
siaip tikrai labai fainos musu senbuves ir ne tik, as labai labai dziaugiuosi, kad galejau sudalyvauti, tikiuosi ne paskutini karta visos labai idomios, kiekviena savaip, zodziu man labai patiko geru patarimu padalino
Vilkra, manau gali dukrai padet padaryt ND, gal ir paciai noras fotografuoti gris
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 20:17)
Aga iš archyvų Bet vistiek pamačiusi kažką tooookio fotografuoju...
Saunuole, puikiai sekasi tau
QUOTE(ich @ 2012 09 21, 19:51)
kas ten per pasviesejimai aplink sulenkta ranka? ar cia naturaliai gavosi?
Šiek tiek žaidžiau. Visiškas š net pataisius? rankos svyra...
QUOTE(lunameja @ 2012 09 21, 17:20)
Viktorija09, patiko tavo pries paskutine foto. ir islaikymas matosi, ir idomi kompozicija su vyrukais
o paskutine tai is vis butu man nice, jei to grudo, ar apdirbimo kuo maziau butu. man nesiziuri cia jis
o paskutine tai is vis butu man nice, jei to grudo, ar apdirbimo kuo maziau butu. man nesiziuri cia jis
Tai kuris variantas geriau?
Pirmasis
ar šitas?
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 20:33)
Šiek tiek žaidžiau. Visiškas š net pataisius? rankos svyra...
nugaroj gerai, bet prie rankos ryskus pasviesejimas
Antrasis suteikia daugiau trapumo, švelnumo Bet aš dar tik mokinė
R.i.R., nematau Tavo paskutinės foto Ištrynei?
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 20:37)
Tai kuris variantas geriau?
Man irgi antras noretusi gal dar sparnu rastu kokiu
QUOTE(smalsi_ @ 2012 09 21, 20:42)
Antrasis suteikia daugiau trapumo, švelnumo Bet aš dar tik mokinė
Ten tokia pati kaip pirmoji. Pataisysiu normaliai ir įkelsiu