Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Šiek tiek pakeičiau gamtos spalvas. Man kirpimas nuotraukos (išskyrus rankas - ju nesužiūrėjau) patinka, ty erdvė. Į j/b irgi nenorėčiau versti, nes man spalvos čia patinka. Čia šiek tiek kitokios spalvos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 19:45)
Šiek tiek pakeičiau gamtos spalvas. Man kirpimas nuotraukos (išskyrus rankas - ju nesužiūrėjau) patinka, ty erdvė. Į j/b irgi nenorėčiau versti, nes man spalvos čia patinka. Čia šiek tiek kitokios spalvos.

kas ten per pasviesejimai aplink sulenkta ranka? g.gif ar cia naturaliai gavosi?
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 21, 18:33)
*Bet dabar keli foto is archyvu, ane?
**Jos mirksiukas.gif Loretoido foto tikrai nuostabios rolleyes.gif

Aga smile.gif iš archyvų blush2.gif Bet vistiek pamačiusi kažką tooookio fotografuoju...
Šiuo metu labiau esu užsikabliavusi žmones fotkint...

Kažkas su klaviatūta darosi g.gif S raidė nenori spaustis... Tik nepaskaityk, ką parašei, tai S ir trūksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 09 21, 17:22)
Aš toks nelabai įdomus pašnekovas- mėgstu klausytis- Šneku daug tik gerai pažįstamoj aplinkoj. ( arba gerai prigėrus kavos). Klausytis patiko.. Kompanija labai draugiška, pokalbiai be pletkų (bent kol aš buvau) -senbuvės visai nebaisios- netgi labai gražios. Fotografuojančios nemačiau nei vienos (  nebent slapta kuri paparacino) Supratau, kad "akademines atostogas" pasiėmiau laiku ir neveltui... Ai, grįždama mano dukra sakė, kad perims mano fotoaparatą ir bandys daryti ND, kad suprastų apie ką mes šnekėjom..

o as kazkur matyt praskaiciau, kad akademines pasiemei g.gif
siaip tikrai labai fainos musu senbuves ir ne tik, as labai labai dziaugiuosi, kad galejau sudalyvauti, tikiuosi ne paskutini karta biggrin.gif visos labai idomios, kiekviena savaip, zodziu man labai patiko biggrin.gif geru patarimu padalino smile.gif

Vilkra, manau gali dukrai padet padaryt ND, gal ir paciai noras fotografuoti gris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 20:17)
Aga smile.gif iš archyvų  blush2.gif Bet vistiek pamačiusi kažką tooookio fotografuoju...
Šiuo metu labiau esu užsikabliavusi žmones fotkint...

Saunuole, puikiai sekasi tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 21, 19:51)
kas ten per pasviesejimai aplink sulenkta ranka? g.gif ar cia naturaliai gavosi?

Šiek tiek žaidžiau. Visiškas š net pataisius? rankos svyra... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 09 21, 17:20)
Viktorija09, patiko tavo pries paskutine foto. ir islaikymas matosi, ir idomi kompozicija su vyrukais  biggrin.gif

o paskutine tai is vis butu man nice, jei to grudo, ar apdirbimo kuo maziau butu. man nesiziuri cia jis 4u.gif

Tai kuris variantas geriau?
Pirmasis
user posted image
ar šitas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 20:33)
Šiek tiek žaidžiau. Visiškas š net pataisius? rankos svyra... sad.gif

nugaroj gerai, bet prie rankos ryskus pasviesejimas smile.gif
Atsakyti
man antrasis.

Ich, tai dar pataisysiu, čia nieko baisaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 21 rugsėjo 2012 - 19:40
Antrasis suteikia daugiau trapumo, švelnumo bigsmile.gif Bet aš dar tik mokinė smile.gif
R.i.R., nematau Tavo paskutinės foto verysad.gif Ištrynei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 21 rugsėjo 2012 - 19:44
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 20:37)
Tai kuris variantas geriau?

Man irgi antras smile.gif noretusi gal dar sparnu rastu kokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 09 21, 20:42)
Antrasis suteikia daugiau trapumo, švelnumo  bigsmile.gif Bet aš dar tik mokinė  smile.gif
R.i.R., nematau Tavo paskutinės foto  verysad.gif Ištrynei?

Ten tokia pati kaip pirmoji. Pataisysiu normaliai ir įkelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti