Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif visko neskaiciau, permeciau paskutiniuosius psl tik.

Zydraake, man patiko. Noreturi truputi daugiau desines 4u.gif
Viktorija, patinka tavo foto bigsmile.gif saunuole. kiek laiko jau fotografuoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 18:08)
Tai plačiau papasakok  blush2.gif  biggrin.gif  Smalsu labai  ax.gif

Aš toks nelabai įdomus pašnekovas- mėgstu klausytis- Šneku daug tik gerai pažįstamoj aplinkoj. ( arba gerai prigėrus kavos). Klausytis patiko.. Kompanija labai draugiška, pokalbiai be pletkų (bent kol aš buvau) -senbuvės visai nebaisios- netgi labai gražios. Fotografuojančios nemačiau nei vienos ( nebent slapta kuri paparacino) Supratau, kad "akademines atostogas" pasiėmiau laiku ir neveltui... Ai, grįždama mano dukra sakė, kad perims mano fotoaparatą ir bandys daryti ND, kad suprastų apie ką mes šnekėjom..
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 09 21, 17:20)
Viktorija09, patiko tavo paskutine foto. ir islaikymas matosi, ir idomi kompozicija su vyrukais  biggrin.gif

Dėkui 4u.gif
Man pačiai šiek tiek kliūna nukirpti batai g.gif Kai tik žiūriu į ją tai vis žvilgsnis į apačią... Ar čia tik man taip?
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2012 09 21, 17:21)
Sveikos 4u.gif visko neskaiciau, permeciau paskutiniuosius psl tik.
Viktorija, patinka tavo foto bigsmile.gif  saunuole. kiek laiko jau fotografuoji? g.gif

Fotografuoju 5 m. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2012 09 21, 17:22)
Aš toks nelabai įdomus pašnekovas- mėgstu klausytis- Šneku daug tik gerai pažįstamoj aplinkoj. ( arba gerai prigėrus kavos). Klausytis patiko.. Kompanija labai draugiška, pokalbiai be pletkų (bent kol aš buvau) -senbuvės visai nebaisios- netgi labai gražios. Fotografuojančios nemačiau nei vienos (  nebent slapta kuri paparacino) Supratau, kad "akademines atostogas" pasiėmiau laiku ir neveltui... Ai, grįždama mano dukra sakė, kad perims mano fotoaparatą ir bandys daryti ND, kad suprastų apie ką mes šnekėjom..

Tai smagu, kad gerai pasibuvot 4u.gif
Vat ką daro virtualus bendravimas ax.gif susidarai visai kitokį įspūdį apie žmones lotuliukas.gif
O tu dėl tų "akademinių" gerai pagalvok rolleyes.gif gal jų neverta imtis? g.gif man taip pat sunkiai su tais ND sekėsi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 21 rugsėjo 2012 - 17:33
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 18:32)
Dėkui  4u.gif

Tai smagu, kad gerai pasibuvot  4u.gif
Vat ką daro virtualus bendravimas  ax.gif susidarai visai kitokį įspūdį apie žmones  lotuliukas.gif
O tu dėl tų "akademinių" gerai pagalvok  rolleyes.gif gal jų neverta imtis?  g.gif man taip pat sunkiai su tais ND sekėsi  ax.gif

matai-kaip anekdote apie balionėlius- nebedžiugina mane fotografavimas. Visos sėdėjo tokios entuziastingos, o man to dabar nėra. Kai grįš fotografavimo džiaugsmas- baigsis ir atostogos. Gal pabuvus tik stebėtoju atsiras sportinis azartas- "ir aš galiu, ir geriau galiu- noriu -darysiu iki apsikakojimo, kol padarysiu". Tai tiek. Kur kitos kaunietės? Vis dar sėdi kabake?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 09 21, 17:44)
matai-kaip anekdote apie balionėlius- nebedžiugina mane fotografavimas. Visos sėdėjo tokios entuziastingos, o man  to dabar nėra. Kai grįš fotografavimo džiaugsmas- baigsis ir atostogos. Gal pabuvus tik stebėtoju atsiras sportinis azartas- "ir aš galiu, ir geriau galiu- noriu -darysiu iki apsikakojimo, kol padarysiu". Tai tiek. Kur kitos kaunietės? Vis dar sėdi kabake?

Aš bandau padrąsinti ir palaikyti tave 4u.gif Bet, žinoma, pati geriau žinai, kaip nuspręsi, taip ir bus teisingiausiai 4u.gif
Atsakyti
g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 21 rugsėjo 2012 - 18:06
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 18:03)

Man per daug viršaus, labai krenta į akis nukirsta ranka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 21 rugsėjo 2012 - 18:08
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 18:08)
Tai plačiau papasakok  blush2.gif  biggrin.gif  Smalsu labai  ax.gif

Beja, dedu dar vieną foto, šį kartą Sayonaros paskelbtai temai NEportretas  blush2.gif
"Dvyniai"
[img]http://images58.fotki.com/v449/photos/6/1353276/11090433/Dvyniai-vi.jpg

Tu man atrodo jau nuspelnei prizo - tiek liuksiniu ne zmogaus nuotrauku dar nebuvau maciusi sioje temoje (neskaitant svajones) smile.gif
Atsakyti
Kaip man patinka viktorijos09 foto rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 19:03)

pritariu Viktorijai smile.gif man gal jb noretusi, nes zalia neypatingaio grazi. ka nors dareii dar foto? kazkokios demes nugaroj ir priekyje g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 18:08)
Tu man atrodo jau nuspelnei prizo - tiek liuksiniu ne zmogaus nuotrauku dar nebuvau maciusi sioje temoje (neskaitant svajones) smile.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Čia taip ir nosį galima užriest nuo tiek pagyrų blush2.gif ax.gif
Ačiū labai visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ne veltui sako, kad žmones fotografuot sunkiausia...
Kai pradėsiu rodyt savo darytus portretus, manau, nebus taip gerai vertinama tongue.gif
bet tam čia ir esam, kad vienos kitom padėtumėm ir patartumėm smile.gif Išmokus priimti kritiką - tobulėjam 4u.gif

Pakankamai dažnai matau čia Loretoida, gal galėtų ji mums su portretais padėt blush2.gif ax.gif Jo nuotraukos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 21 rugsėjo 2012 - 18:24
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 19:21)
*Ne veltui sako, kad žmones fotografuot sunkiausia...
Kai pradėsiu rodyt savo darytus portretus, manau, nebus taip gerai vertinama  tongue.gif
bet tam čia ir esam, kad vienos kitom padėtumėm ir patartumėm  smile.gif Išmokus priimti kritiką - tobulėjam  4u.gif

**Pakankamai dažnai matau čia Loretoida, gal galėtų ji mums su portretais padėt  blush2.gif  ax.gif Jo nuotraukos nuostabios  wub.gif

*Bet dabar keli foto is archyvu, ane?
**Jos mirksiukas.gif Loretoido foto tikrai nuostabios rolleyes.gif
Atsakyti