Sveikos visko neskaiciau, permeciau paskutiniuosius psl tik.
Zydraake, man patiko. Noreturi truputi daugiau desines
Viktorija, patinka tavo foto saunuole. kiek laiko jau fotografuoji?
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 18:08)
Tai plačiau papasakok Smalsu labai
Aš toks nelabai įdomus pašnekovas- mėgstu klausytis- Šneku daug tik gerai pažįstamoj aplinkoj. ( arba gerai prigėrus kavos). Klausytis patiko.. Kompanija labai draugiška, pokalbiai be pletkų (bent kol aš buvau) -senbuvės visai nebaisios- netgi labai gražios. Fotografuojančios nemačiau nei vienos ( nebent slapta kuri paparacino) Supratau, kad "akademines atostogas" pasiėmiau laiku ir neveltui... Ai, grįždama mano dukra sakė, kad perims mano fotoaparatą ir bandys daryti ND, kad suprastų apie ką mes šnekėjom..
QUOTE(lunameja @ 2012 09 21, 17:20)
Viktorija09, patiko tavo paskutine foto. ir islaikymas matosi, ir idomi kompozicija su vyrukais
Dėkui
Man pačiai šiek tiek kliūna nukirpti batai Kai tik žiūriu į ją tai vis žvilgsnis į apačią... Ar čia tik man taip?
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2012 09 21, 17:21)
Sveikos visko neskaiciau, permeciau paskutiniuosius psl tik.
Fotografuoju 5 m.
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2012 09 21, 17:22)
Aš toks nelabai įdomus pašnekovas- mėgstu klausytis- Šneku daug tik gerai pažįstamoj aplinkoj. ( arba gerai prigėrus kavos). Klausytis patiko.. Kompanija labai draugiška, pokalbiai be pletkų (bent kol aš buvau) -senbuvės visai nebaisios- netgi labai gražios. Fotografuojančios nemačiau nei vienos ( nebent slapta kuri paparacino) Supratau, kad "akademines atostogas" pasiėmiau laiku ir neveltui... Ai, grįždama mano dukra sakė, kad perims mano fotoaparatą ir bandys daryti ND, kad suprastų apie ką mes šnekėjom..
Tai smagu, kad gerai pasibuvot
Vat ką daro virtualus bendravimas susidarai visai kitokį įspūdį apie žmones
O tu dėl tų "akademinių" gerai pagalvok gal jų neverta imtis? man taip pat sunkiai su tais ND sekėsi
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 18:32)
Dėkui
O tu dėl tų "akademinių" gerai pagalvok gal jų neverta imtis? man taip pat sunkiai su tais ND sekėsi
matai-kaip anekdote apie balionėlius- nebedžiugina mane fotografavimas. Visos sėdėjo tokios entuziastingos, o man to dabar nėra. Kai grįš fotografavimo džiaugsmas- baigsis ir atostogos. Gal pabuvus tik stebėtoju atsiras sportinis azartas- "ir aš galiu, ir geriau galiu- noriu -darysiu iki apsikakojimo, kol padarysiu". Tai tiek. Kur kitos kaunietės? Vis dar sėdi kabake?
QUOTE(vilkra @ 2012 09 21, 17:44)
matai-kaip anekdote apie balionėlius- nebedžiugina mane fotografavimas. Visos sėdėjo tokios entuziastingos, o man to dabar nėra. Kai grįš fotografavimo džiaugsmas- baigsis ir atostogos. Gal pabuvus tik stebėtoju atsiras sportinis azartas- "ir aš galiu, ir geriau galiu- noriu -darysiu iki apsikakojimo, kol padarysiu". Tai tiek. Kur kitos kaunietės? Vis dar sėdi kabake?
Aš bandau padrąsinti ir palaikyti tave Bet, žinoma, pati geriau žinai, kaip nuspręsi, taip ir bus teisingiausiai
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 18:03)
Man per daug viršaus, labai krenta į akis nukirsta ranka...
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 18:08)
Tai plačiau papasakok Smalsu labai
Beja, dedu dar vieną foto, šį kartą Sayonaros paskelbtai temai NEportretas
"Dvyniai"
[img]http://images58.fotki.com/v449/photos/6/1353276/11090433/Dvyniai-vi.jpg
Beja, dedu dar vieną foto, šį kartą Sayonaros paskelbtai temai NEportretas
"Dvyniai"
[img]http://images58.fotki.com/v449/photos/6/1353276/11090433/Dvyniai-vi.jpg
Tu man atrodo jau nuspelnei prizo - tiek liuksiniu ne zmogaus nuotrauku dar nebuvau maciusi sioje temoje (neskaitant svajones)
Kaip man patinka viktorijos09 foto
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 19:03)
pritariu Viktorijai man gal jb noretusi, nes zalia neypatingaio grazi. ka nors dareii dar foto? kazkokios demes nugaroj ir priekyje
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 18:08)
Tu man atrodo jau nuspelnei prizo - tiek liuksiniu ne zmogaus nuotrauku dar nebuvau maciusi sioje temoje (neskaitant svajones)
Ačiū
Čia taip ir nosį galima užriest nuo tiek pagyrų
Ačiū labai visoms
Ne veltui sako, kad žmones fotografuot sunkiausia...
Kai pradėsiu rodyt savo darytus portretus, manau, nebus taip gerai vertinama
bet tam čia ir esam, kad vienos kitom padėtumėm ir patartumėm Išmokus priimti kritiką - tobulėjam
Pakankamai dažnai matau čia Loretoida, gal galėtų ji mums su portretais padėt Jo nuotraukos nuostabios
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 19:21)
*Ne veltui sako, kad žmones fotografuot sunkiausia...
bet tam čia ir esam, kad vienos kitom padėtumėm ir patartumėm Išmokus priimti kritiką - tobulėjam
**Pakankamai dažnai matau čia Loretoida, gal galėtų ji mums su portretais padėt Jo nuotraukos nuostabios
**Pakankamai dažnai matau čia Loretoida, gal galėtų ji mums su portretais padėt Jo nuotraukos nuostabios
*Bet dabar keli foto is archyvu, ane?
**Jos Loretoido foto tikrai nuostabios