Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ainoa @ 2012 09 21, 09:08)
Zydraake man visai patinka, gal vos vos daugiau desines noretusi

Dėkui, bet mano čia toks buvo sumanymas smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 21, 09:30)
Žydraake, man gražu, įdomu wink.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 22:40)
Tu čia rimtai?

Ne, pasakiau kas ant seilės užėjo, nes neturiu ką rimto pasakyt. Iš esmės tai kiek teko, tai jei žmogus ne kompleksuotas, tai fotkinu visai įprastai, kaip intuicija "nuveda". Bet jei kompleksuotas, tada nė nežinau ką patart...pvz. teko susidurt, kur prašo tik "gulčios" foto (na kad visa netilptų ir taip neva kažką paslėptų...), o efektas mano akim atvirkštinis nei visu ūgiu fotkinat. Gražiausias yra nekompleksuojantis žmogus, o kompleksuojančio įtampa foto ir matosi, tarkim aš pati neturiu antsvorio, bet man fotkintis "skauda" :] ir foto kartais tai ganėtina gerai matosi, žiūriu ir galvoju kodėl aš tokia baisi gaunuos. cool.gif Kai šiaip tai aišku gražuolė. biggrin.gif

O internete mačiau va tai plaukioja "Ploni ar per mažai sveriantys žmonės turėtų būtų fotografuojami tiesiai, kad būtų sudaromas putlumo įspūdis. Vizualiai sumažinti stambių žmonių svorį galima juos fotografuojant šiek tiek pasvirusiu kampu."

http://digital-photo...ng-large-people
Bet plačiau pakomentuot negaliu, tiek kad dėl 5 punkto praktikoje teko suabejot...

Matau, kad jau kartoju nuorodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 rugsėjo 2012 - 10:51
QUOTE(sayonara @ 2012 09 21, 09:39)
mes gyvenam metus be televizijos. laisvė visiška. kiek šūdo nepamatom, pasaka smile.gif

Mes ketverius metus jau džiaugiamės šiuo sprendimu. smile.gif Rekomenduoju visiems. Pradinis motyvas buvo dėl vaiko, bet gavome daugiau nei tikėjomės. Laisvė rinktis, ką tikrai nori pamatyti, patrigubėjo perskaitytų knygų skaičius ir filosofinių pokalbių su vyru.
Iš reto pasitaiko neusipratimų. Kartą aptikau parduotuvėj nuostabių, kokybiškų vyriškų megztinių. Niekaip negalėjau suprasti kame čia kosmosas - nauji, puikūs ir tik 21 litas. Jaučiausi laiminga nukovusi tokį pirkinį. Penktadienį vyro darbe kilo šaltasis karas, skirstėsi į stovyklas - kedai ir nekedai. Pasijuokėme ir tiek, nusprendžiau tada dar kurį laiką nekeisti savo susidrožusių violetinių batų raištelių. O violetinis vyro megztinis puikiai nugyveno savo amželį, atsipirko su kaupu smile.gif

P.s. na o gyvenimas be interneto - čia jau aukštasis pilotažas. Lomkės buvo kiaurą mėnesį. Nerekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 21 rugsėjo 2012 - 10:54
Ir aš prijaučianti gyvenimui be TV. rolleyes.gif Patinka man rinktis ką žiūrėti ir ko ne, ko klausytis ir ko ne.

Say, o kaip dėl objekto konkursui - augalo? Galima su tokia nuotrauka dalyvauti konkursėlyje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 09 21, 11:32)
Ir aš prijaučianti gyvenimui be TV.  rolleyes.gif Patinka man rinktis ką žiūrėti ir ko ne, ko klausytis ir ko ne.

Say, o kaip dėl objekto konkursui - augalo? Galima su tokia nuotrauka dalyvauti konkursėlyje?  rolleyes.gif

galima. svarbu ne žmogus ir ne peizažas, kad būtų gera šviesa, tobula kompozicija smile.gif
kas nors giliau laukiama, bet ne privaloma 4u.gif kol kas planuoju laimėjusią nuotrauką arba nuotraukas iš savo varpinės apkomentuoti ir suasocijuoti, pvz., su mano mėgstama muzika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 rugsėjo 2012 - 11:39
merginos, man reikia modelių bigsmile.gif projektui. Tokių, kurie leistų nufotografuoti daugiau nei ranką su atviruku tongue.gif Jei kas turėsit laiko ir noro tom dienom kai būsiu Lt, tai būtų smagu.

Sayonara, aš tai bandysiu laimėti konkursą fotografuodama tai, kas tau patinka biggrin.gif arba laimėsiu, nes negalėsi nesiųsti atviruko už tai, arba iš pavydo neduosi atviruko lotuliukas.gif na surizikuosiu. Ką fotkinsiu matyt numanai

ji dar šviesos ir kompozicijos tobulos prašo. Na visai jau. Mano nuotraukose gražios šviesos nerasta, diskriminuojate, diskriminuojate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 rugsėjo 2012 - 11:42
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 11:40)
merginos, man reikia modelių projektui. Tokių, kurie leistų nufotografuoti daugiau nei ranką su atviruku  tongue.gif Jei kas turėsit laiko ir noro tom dienom kai būsiu Lt, tai būtų smagu.

afffffffff leisiuos, jei jamsi. mainais į tai, kad Tu leisies bent tris kartus mygtą nuspaust. aš Tavęs su mamiya dar niekada nefotkinau.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 11:40)
merginos, man reikia modelių  bigsmile.gif  projektui. Tokių, kurie leistų nufotografuoti daugiau nei ranką su atviruku  tongue.gif Jei kas turėsit laiko ir noro tom dienom kai būsiu Lt, tai būtų smagu.
Sayonara, aš tai bandysiu laimėti konkursą fotografuodama tai, kas tau patinka  biggrin.gif  arba laimėsiu, nes negalėsi nesiųsti atviruko už tai, arba iš pavydo neduosi atviruko  lotuliukas.gif  na surizikuosiu. Ką fotkinsiu matyt numanai

nenumanau. degtinės taurelę su agurku? farširuotą žuvį? konjako butelio etiketę? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

dėl šviesos nesakyk. mačiau foto iš Tavo namų, tai daugiau, negu reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 rugsėjo 2012 - 11:43
QUOTE(sayonara @ 2012 09 21, 12:42)
afffffffff leisiuos, jei jamsi. mainais į tai, kad Tu leisies bent tris kartus mygtą nuspaust. aš Tavęs su mamiya dar niekada nefotkinau.
Papildyta:
nenumanau. degtinės taurelę su agurku? farširuotą žuvį? konjako butelio etiketę? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

šitom foto jau coryrightas yra biggrin.gif

na taip, tu matei foto iš mano namų. Bet ne mano darytas smile.gif Tame skirtumas.

Kai baigsiu mokslus, tai čia po dviejų metų, būtinai prašysiuos pas kokį protingą žmogų, kad padėtų man susigaudyti tamsiame miške ir atvertų akis į šviesą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 rugsėjo 2012 - 11:45
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 11:43)
šitom foto jau coryrightas yra  biggrin.gif

na taip, tu matei foto iš mano namų. Bet ne mano darytas  smile.gif  Tame skirtumas.
Kai baigsiu mokslus, tai čia po dviejų metų, būtinai prašysiuos pas kokį protingą žmogų, kad padėtų man susigaudyti tamsiame miške ir atvertų akis į šviesą.

ot flirtuotoja..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 21, 12:45)
ot flirtuotoja..biggrin.gif

aš rimtai. Žinau pas ką VV buvo. Tai gal aš pas VV mokytojo mokinį eisiu biggrin.gif Atspėk mįslę, atsiųsiu atviruką biggrin.gif

man šiandien laisva. čia info tiem, kas susimąstys ko aš čia prie pc visą dieną sėdžiu bigsmile.gif mėgstu nieko neveikti, po įtemptų dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 rugsėjo 2012 - 11:48
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 12:46)
man šiandien laisva. čia info tiem, kas susimąstys ko aš čia prie pc visą dieną sėdžiu  bigsmile.gif mėgstu nieko neveikti, po įtemptų dienų.

Gal po egzamino kokio? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 11:46)
aš rimtai. Žinau pas ką VV buvo. Tai gal aš pas VV mokytojo mokinį eisiu  biggrin.gif  Atspėk mįslę, atsiųsiu atviruką  biggrin.gif

man šiandien laisva. čia info tiem, kas susimąstys ko aš čia prie pc visą dieną sėdžiu  bigsmile.gif mėgstu nieko neveikti, po įtemptų dienų.

Tu man ir taip du siunti biggrin.gif tongue.gif

o Tu rimtai eisi pas kažką?
Atsakyti