Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 19, 17:12)
tai, kad nečiuožia  g.gif

man tie žieminiai batai tai netinka  biggrin.gif

smile.gif gal ir neciuozia, bet siaip matyt niekam tikus foto, o man patiko smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 09 19, 19:39)
atvirukus išsiųsiu:

smile.gif sveikinimai nugaletojoms
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 19, 20:39)
atvirukus išsiųsiu:

kaip fainai. pavydziu ir as biggrin.gif sveikinu mergaites
Atsakyti
aš į portretų temą...

nieko šiandien su ta šviesa nesigavo...šudskis kažkoks... doh.gif bet kadangi modelis liuks, tai vieną jums rodau...paskui bus daugiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 09 19, 20:52)
aš į portretų temą...

nieko šiandien su ta šviesa nesigavo...šudskis kažkoks... doh.gif bet kadangi modelis liuks, tai vieną jums rodau...paskui bus daugiau

nu nieko sau. Jin sako kad niekas....o man tai labai faina foto rolleyes.gif kaip is zurnalo
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 19, 20:39)
atvirukus išsiųsiu:
Sayonaros eilė skelbti konkursą  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Man tikrai gali nesiųsti,man smagu ir pažiūrėti į tuos atvirukus biggrin.gif
O šiaip,aš daug orginalių foto neišlaikau doh.gif
po mėn prisėdus pagalvoju,kad norėčiau vat su ta ar ana foto padirbėti ir žiū,kad orginal nerasta doh.gif

Gotte, aš dar ne iš tų, kuri moka komentuoti. Man gal tik norėtųsi ryškesnio atspindžio vandenyje ax.gif O šiaip,tikrai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 19 rugsėjo 2012 - 20:00
QUOTE(Afrė @ 2012 09 19, 20:56)
Ačiū 4u.gif Man tikrai gali nesiųsti,man smagu ir pažiūrėti į tuos atvirukus biggrin.gif
O šiaip,aš daug orginalių foto neišlaikau doh.gif
po mėn prisėdus pagalvoju,kad norėčiau vat su ta ar ana foto padirbėti ir žiū,kad orginal nerasta  doh.gif

panele, temos pirmam puslapyje kažkurioje vietoje parašyta IŠSAUGOKIT ORIGINALUS smile.gif Juk tavo skonis laikui bėgant keisis. Šiandien apdirbsi su žvaigždutėm, ryt norėsis ant foto arkliukus uždėti. O vat žvaigždutės maišysis. Jei turėsi originalą be prob galėsi keisti.
Tas pats dėl spalvinio apdirbimo. Dabar patinka taip, vėliau gal kitaip patiks. Tad tikrai nuoširdus patarimas, išsisaugokit originalus, o prie to pačio ir apdirbtus variantus. Bet būtinai originalus.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 19, 20:56)

Tu ka...isprotejai? umn.gif atsisakai Yvates atviruko? mega_shok.gif cia daug tokiu kurios seile varvina del ju biggrin.gif ir as tame tarpe biggrin.gif
Atsakyti
AČIŪ Zirzei už užskaitymą 4u.gif

Gal kas gali atkreipti dėmesį? ax.gif blush2.gif

http://www.supermama...?...&p=58020767
Atsakyti
Zirze, man mieliau,kad ji mane virtualiai pamokina blush2.gif Taip atvirukai jos be galo gražūs, tikrai seilę varvinau ne į vieną... o ir bet tačiau, ji turi adresą,tai vis tiek tikiuosi,kad išsiųs blush2.gif

Pasižadu sau nuo šiandien kaupiu visus orginalu biggrin.gif tik jaučiu,kad diedas išprotės biggrin.gif sakys,jau ir serveriuke vietos nebėra doh.gif O aš net laikas nuo laiko iššluoju ir senienas,kurios man jau fe....

Viktorija, nu vos vos lyg ne,bet tas +-10 RGB, užskaitau. Galėsi lašiukus dabar fotografuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 19 rugsėjo 2012 - 20:04
QUOTE(gotte @ 2012 09 19, 19:52)
aš į portretų temą...

man patinka viskas, išskyrus vieną dalyką- makiažą smile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 19, 20:01)

Gal kas gali atkreipti dėmesį?  ax.gif  blush2.gif

užskaitau
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 19, 21:00)
Tu ka...isprotejai? umn.gif atsisakai Yvates atviruko? mega_shok.gif cia daug tokiu kurios seile varvina del ju biggrin.gif ir as tame tarpe biggrin.gif

Zirze, tavo foto neliko nepastebėta. Bet man žinokit reikia jūsų pagalvos.
MAn tavo foto žiauriai užšarpinta atrodo, ir Isoros foto užšarpintos. Bet pastebėjau, kad tik aš prie to kabinėjuosi, niekas kitas to nerašo. Čia man akyse per ryšku ar kaip? Šiaip prie laptopo sėdžiu, bet negi jis gali užšarpintai rodyti ir dar prie to pačio tik Isoros foto pasirinkti ir vat šiandien tavo. Tai vat, lieku nesupratusi.

Viktorija, užskaitau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 rugsėjo 2012 - 20:05
Man irgi paskutinė Zirzės foto biški per daug šarpo turėjo.. unsure.gif Isoros irgi matydavau anksčiau labai užšarpintas.
Atsakyti