Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Žydraake, man gražu, įdomu wink.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 09:19)
Aš taip pat neužskaitau, kažkaip labai akys bėgioja žiūrint į foto  blush2.gif
Beja, KLAIPĖDIETĖS, gal vėl susimatom, kad galėtumėm tame projekte "Fotografai fotografų akimis" sudalyvauti??
Jau šį kartą ne vien kalbėtumėm, bet ir pasifotografuotumėm  biggrin.gif

Susimatom smile.gif
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 09 21, 09:24)
Laba diena visiems. Grįžtu iš savo eko pasaulio - beveik 4 mėnesiai be interneto, TV, Sm ir veido knygos; jaučiu - visos čakros išsivalė.

matai kaip smile.gif aš be TV jau kelinta savaitė, bet be interneto nutrokščiau kaip žuvis ant kranto biggrin.gif reali priklausomybė biggrin.gif
Atsakyti
mes gyvenam metus be televizijos. laisvė visiška. kiek šūdo nepamatom, pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 21, 09:39)
mes gyvenam metus be televizijos. laisvė visiška. kiek šūdo nepamatom, pasaka smile.gif

o mes turim tv. kartais pažiūriu aš. Vakar vat vyras žiedų valdovą žiūrėjo, kartojimą.
A. žiūri savaitgaliais vaikams laidas.

Galit pradėti nagučius lakuoti, šukuosenas naujas darytis, plunksnas kedenti. Spalio 3-7 būsiu Lt biggrin.gif Ryanair manęs išsigando ir įmetė bilietų biggrin.gif
Atsakyti
Yvette thumbup.gif
bus balius bus baliukas smile.gif

Mes TV atsisakėm todėl, kad pajutom, jog visiškai nieko nežiūrim. žinias, įdomias mums laidas, dokumentiką galime pažiūrėti internete, filmus nuomojame arba perkame ir pan. pastebimai sumažėjo nevertingos inforįmacijos, ypač brukamos vaikui. jis nebemato visokių farų, krivickų ir pan.

o jei ko nors nori iš animal planet, national geographic ar pan. tematikos, tai ne problema rasti tai internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 rugsėjo 2012 - 09:06
Heliau... mirksiukas.gif

Peony , spasiba.. aciuks.gif

O aš gyvenu su visais " patogumais".. lotuliukas.gif TV visad kaip fonas, kompas irgi... Kažkada vyrui siūliau, tai sako td ir su rankom plauk ir skutimo peiliukus atimu ir indaplovę ir dą pampersus.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sakau ok, tručinamės toliau, nu ir gyvenam TV visad kaip fonas,du kompai sujungti db, muzika kala, vaikas šoka tik šoka, lopšiniu nereik.. biggrin.gif

Ech.. kaip dar fotkes be flikro keliat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 21, 08:39)

tu laimingas žmogus, nematai visokio blogio, asadauskaičių, kedžių, ir kito popso smile.gif laukiu ir aš kada baigsis sutartis, mesiu lauk tą teliką
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 21, 08:57)
Heliau... mirksiukas.gif

Peony , spasiba.. aciuks.gif

O aš gyvenu su visais " patogumais"..  lotuliukas.gif  TV visad kaip fonas, kompas irgi... Kažkada vyrui siūliau, tai sako td ir su rankom plauk ir skutimo peiliukus atimu ir indaplovę ir dą pampersus..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sakau ok, tručinamės toliau, nu ir gyvenam TV visad kaip fonas,du kompai sujungti db, muzika kala, vaikas šoka tik šoka, lopšiniu nereik.. biggrin.gif

Ech.. kaip dar fotkes be flikro keliat? unsure.gif

skaitei, kad 24 d. negaliu aš meetintis ir siūlau spalio 1?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 21, 10:07)
skaitei, kad 24 d. negaliu aš meetintis ir siūlau spalio 1?

o kodėl ne spalio 3?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 09:07)
o kodėl ne spalio 3?

tai dėl manęs galim ir spalio 3 d., taip ir racionaliau, kad pernelyg neapkrautumėm savaitės smile.gif ateisi spalio 3 d. 17 val. kur nors, kur sutarsim? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 21, 10:09)
tai dėl manęs galim ir spalio 3 d., taip ir racionaliau, kad pernelyg neapkrautumėm savaitės smile.gif ateisi spalio 3 d. 17 val. kur nors, kur sutarsim? smile.gif
manau taip.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 09:10)
manau taip.

tai tada kaip ir nuspręsta. SPALIO 4 d. po darbo. Vieta ir tikslus laikas bus patikslinti artėjant meetui smile.gif su tarptautiniu elementu (spalio 4 d. - kad tarptautinis elementas atvykų smile.gif ) wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 rugsėjo 2012 - 09:17
Oooo, gerai.. Tada 3-4d., tikiuosi galėsiu, gryš vyras pažiūrėsiu jo darbų grafikus, nes kitą sav aš visą galiu, mama atvažiuoja, mes išskrendam 5dienį gimtadio mano švest.... Tai 3-4 dieną gal vyras dar daebų nepriplanavęs... 4u.gif Jei ką savo monstriuką pasiimsiu.... biggrin.gif
Papildyta:
Kur mano fotikas...... fear.gif pasipylė iš nosies kraujas, einu auto daryt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti