QUOTE(rG. @ 2012 09 20, 16:36)
Nusikirpau plaukus Dabar esu kaip ta nuogakrūtė gitaristė iš Vanessos Paradis klipo Tandem Arba panašiai kaip sesė, jai tiko, nusprendžiau, kad tiks ir man Tai va, super
jai tiko. o tau? ar tinka? gerai, kad nusikirpai, tau tinka trumpi.
QUOTE(Alabama @ 2012 09 20, 17:06)
Jetau, pirma mintis buvo, kad musu Mindaugas su Erika jau susikukave plaukus kerpa
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 20, 18:45)
imciau logo salin ir fona sviesinciau bet taaaip gaiviai.
man tas logo netrukdo. jis pakankamai linksmas ir gerokai mielesnis negu kai kuriu cia. logo dazhnai "pluduriuoja" ant kico ribos, sis man atrodo ok.
QUOTE(kristalines @ 2012 09 20, 14:33)
ĖĖĖĖĖ, stabdykit su tais fotografais, aš nespėju kiekviena deda deda, ir ne po vieną, kol peržiuri darbus, kol pasiskaitai apie patį fotografą... o eilėje žiūri dar ir dar ir dar
same here. atsidarius keleta langu, o kiekvienam ju - milijona tab'u. shakes. nebezinau ka ir ziuret jau.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 12:42)
aaahaa. man jis labai labai.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 19, 21:04)
Zirze, tavo foto neliko nepastebėta. Bet man žinokit reikia jūsų pagalvos.
MAn tavo foto žiauriai užšarpinta atrodo, ir Isoros foto užšarpintos.
ir man.
QUOTE(gotte @ 2012 09 19, 21:42)
būtent makiažas čia turėjo būti pagrindinis akcentas
hmm. man jis cia netinka. jis per daug fancy, o nuotaika tokia svelni, romantiska. noretusi be makiazo..
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 12:27)
nežinau, nelabai suprantu apie ką čia tu man tai gražus j/b pas jį, graži šviesa, bet pvz portretai stambiu planu tai visi vienodi, kampas tas pats, nuotaika ta pati ir pan. tai va tuos atsibodo žiūrėt ir man
portretai neblogi, bet besikartojantys, kaip tu ir sakei, tas pats kampas, nuotaika. man patiko jo rankos. bet ka norejau pasakyti, kas man nepatiko - per daug PS.
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 20, 14:06)
o aš noriu dar vieną savo įkelt.. man ji tokia miela.. padariau ir jb, bet man spalvota ir gražu
pradzioj galvojau, kad moteris uzstrigusi tarp samanu, kazkur mishke, lyg begtu juo kazko, vos ne kad kovoja uz gyvybe. patiko. bet kai isiziurejau, supratau, kad ten 2 zmones, apsikabine etc. magija dingo. man kotais pastaruoju metu visokios siurpios, saltos, gasdinancios foto patinka..
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 20, 14:15)
kol susigaudziau, kad cia du zmones
cia du?? pala.
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 20, 12:40)
as verciu i Jb tik todel kad noriu ismokti gerai versti i JB
o tai tai vis va negeras- tai per pilkas tai per astrus
nebus praktikos nebus ir gero JB
as verciu, nes man ziauriai patinka jb nuotraukos.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 20, 09:55)
sakau, kad kažkas ne taip ačiū pradedu įsimylėti ir aš J/B
hmm. na pasakysiu tik tiek, kad geras jb gimsta is "teisingo", gero spalvoto kadro. arba is jb juostos. ir gera jb ne taip lengva padaryti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 19, 22:42)
Nes nesusitvarko su spalvomis arba slepia brokus
nesutinku. negaliu pakesti pilko jb, arba neteisingo (mano akimis ziurint). jei spalvota foto SH, jb netaps geresne.
gerulis tas andrzej dragan (nuoroda 1 temos psl), kuri laika jo darbus seku.