Labas vakaras,
atkeliauju su 1ND
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 20, 21:46)
Nesiparink. Mūsų viena forumietė, mano "senumo", oi kaip pradžioj su estetika nedraugavo ir ką ...pff...jei norėčiau savo nude meninės fs eičiau tik pas ją. Nu dar pas Mindę , bet čia kitais sumetimais
Nenuleisk rankų . Pailsėk. Ir sugrįžk.
Nenuleisk rankų . Pailsėk. Ir sugrįžk.
cia apie kuria? zinau kad ne apie mane, bet man smalsu
QUOTE(airv @ 2012 09 20, 21:52)
Kiek suprantu bus prie Rotušės, 14val. Aš ateisiu
Kaunietės, plėtoju projaktą "fotografai fotografų akimis" labai norėčiau pafotografuoti "naujokes"
Erika ))
Kaunietės, plėtoju projaktą "fotografai fotografų akimis" labai norėčiau pafotografuoti "naujokes"
Erika ))
Aš busiu. Gal gali rekomenduoti kur auto pasistatyti nemokamai
QUOTE(gladiole @ 2012 09 20, 21:01)
Ryt lyg visur mokama. Jei arti nori.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 20, 20:57)
cia apie kuria? zinau kad ne apie mane, bet man smalsu
Palieku iki susimatymo
QUOTE(svajoklele @ 2012 09 20, 21:55)
manau, reiktų kitus objektus pasirinkt...nelabai dėkingi šaukšteliai su tuo blizgėjimu... o dar estetikos čia rimtai reikalaujama
QUOTE(isora @ 2012 09 20, 20:54)
bet kaip estetiškai fotografuot apvalių formų moterį?
Su fisheye'um
QUOTE(gladiole @ 2012 09 20, 22:01)
Jėzuitų bažnyčios kieme
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 20, 22:05)
Palieku iki susimatymo
o aš? taip ir liksiu nesužinojus
spalio pirmą savaitę nuo trečiadienio laisvą turiu, pas jus į mytą žadėjau lėkti, su vyru sutariau, kad sūnų į ir iš mokyklos pavedžios. Ir ką. lėktuvo BILIETŲ NĖRA. čia aš žinokit rimtai. nors imk ir pėsčiom, arba kokiu mikroautobusu.
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 20, 18:45)
imciau logo salin ir fona sviesinciau bet taaaip gaiviai.
Kai šviesinu,tai stiklas nebesimato, o gal vien foną nemoku nušviesinti. Kodėl logo šalinti? Nes atrodo,kaip du atskiri objektai?
QUOTE(gladiole @ 2012 09 20, 21:01)
Gali Rotušės kieme palaikyti, kur būriuojasi limuzinai. Netikrina ten niekas, jei vestuvių nemažai bus.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 20, 22:13)
o aš? taip ir liksiu nesužinojus
spalio pirmą savaitę nuo trečiadienio laisvą turiu, pas jus į mytą žadėjau lėkti, su vyru sutariau, kad sūnų į ir iš mokyklos pavedžios. Ir ką. lėktuvo BILIETŲ NĖRA. čia aš žinokit rimtai. nors imk ir pėsčiom, arba kokiu mikroautobusu.
Tu čia rimtai? Nė vienoje avia kompanijoje? ar tu žiūri pačius pigiausius?
MB skraido kiekvieną savaitę, ir užsakinėja bilietus 4-5dienį pirmadieniui ir dar tokių fintų neturėjęs