Aš dar su vienu klausimuku.... Kitą savaitgalį į NO skrendam, taip galvoju pafotografuosiu kanors, jau netrivoju..ojoj... Bet.. Nežinau, nei kaip pasakyt nieko neįžeidžiant nei kaip paklaust, bet kaip estetiškai fotografuot apvalių formų moterį?
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 18:32)
mano rudeninė gėlė... Laukiu kritikos
[img]http://farm9.staticflickr.com/8321/8006367515_4de234a22d.jpg
[img]http://farm9.staticflickr.com/8321/8006367515_4de234a22d.jpg
o as tos gėlės laukčiau prie kavos rytoj ryte
bet šiaip fainai sugalvojai
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 19:01)
Tema: NEportretas
Reikalavimai:
1. kadre turi nebūti žmogaus.
2. tai neturi būti peizažas (nei gamtos, nei miesto peizažas).
3. šviesa. t.y. turiu matyti akivaizdžius šešėlius, pagrindinio objekto "apvalumą", tūrį.
4. ypatingas dėmesys bus skiriamas kompozicijai.
Sėkmės
Reikalavimai:
1. kadre turi nebūti žmogaus.
2. tai neturi būti peizažas (nei gamtos, nei miesto peizažas).
3. šviesa. t.y. turiu matyti akivaizdžius šešėlius, pagrindinio objekto "apvalumą", tūrį.
4. ypatingas dėmesys bus skiriamas kompozicijai.
Sėkmės
portreto konkursui taip nieko ir neišspaudžiau, dbr gal pavyks
smagu, kad mano piktžolės nelabai kam ir patiko o as tiek stengiausi, su folija nuo lango šviesa gaudžiau
QUOTE(kristalines @ 2012 09 20, 21:17)
*o as tos gėlės laukčiau prie kavos rytoj ryte
**smagu, kad mano piktžolės nelabai kam ir patiko o as tiek stengiausi, su folija nuo lango šviesa gaudžiau
**smagu, kad mano piktžolės nelabai kam ir patiko o as tiek stengiausi, su folija nuo lango šviesa gaudžiau
gėlė ne prie rytinės kavos, o prie lašinių vakarienei
praktika niekur nedingsta
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 21:29)
nu geras gryžau dar pažiūrėt pyyykes, maniau ten sausainis toks, su želė viduryje
o ten pasirodo.... nu fainai susimoviau
QUOTE(isora @ 2012 09 20, 20:33)
kas čia dabar? aš tai nežinau kaip, niekada nefotografavau stambios moters.. ar tos kurios nežino, visos turi parašyt- nežinau, tam , kad tu nesijaustum ignoruojama? jei atsiras kas žino, parašys tau tą atsakymą
QUOTE(rG. @ 2012 09 20, 15:39)
Būtinai, jau sesei pažadėjau Tik galvoju kada, gal pirmadienį išeis, nes ryt išvykstu
Ai dar galiu grožio šafraną parekomenduot, kirpaus pas Mindaugą ir Eriką ir abu nenuvylė Baisiai dabar laiminga
Ai dar galiu grožio šafraną parekomenduot, kirpaus pas Mindaugą ir Eriką ir abu nenuvylė Baisiai dabar laiminga
Taip, mes gabūs.Ačiū , kad rekomenduojate
QUOTE(Alabama @ 2012 09 20, 16:06)
Jetau, pirma mintis buvo, kad musu Mindaugas su Erika jau susikukave plaukus kerpa
oooo mes labai susikukavę, galim ne tik apkirpt
QUOTE(vilkra @ 2012 09 20, 19:24)
Žinau, kad pati kalta- nieko kito nekaltinu. Pasiimu "akademines atostogas" tam, kad susivokčiau, ką ne taip darau, susitupėčiau. Ir svarbiausiai palauksiu, kol vėl atsiras nenugalimas noras atlikinėti ND.
o tai gaunasi- "Darom prepadavateli vremia so mnoju trateli..."
o tai gaunasi- "Darom prepadavateli vremia so mnoju trateli..."
Nesiparink. Mūsų viena forumietė, mano "senumo", oi kaip pradžioj su estetika nedraugavo ir ką ...pff...jei norėčiau savo nude meninės fs eičiau tik pas ją. Nu dar pas Mindę , bet čia kitais sumetimais
Nenuleisk rankų . Pailsėk. Ir sugrįžk.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 21:42)
kas čia dabar? aš tai nežinau kaip, niekada nefotografavau stambios moters.. ar tos kurios nežino, visos turi parašyt- nežinau, tam , kad tu nesijaustum ignoruojama? jei atsiras kas žino, parašys tau tą atsakymą
ok, va iškart bent kokį postą gavau... bet ištikro stambų sudėtingiau fotografuot.. plius dar pridėt žmogaus kompleksus.. O ten tiek vietų žmonių nelankomų kur būsim... savo reik auto nuogos prisidaryt...
QUOTE(rG. @ 2012 09 20, 16:39)
Būtinai, jau sesei pažadėjau Tik galvoju kada, gal pirmadienį išeis, nes ryt išvykstu
Į mytą Kaune? Laukiam laukiam
Tai kaip iš tikro dėl myto - susitinkam rytoj? Prie rotušės? Kelintą valandą?
QUOTE(isora @ 2012 09 20, 20:54)
Aš dar su vienu klausimuku.... Kitą savaitgalį į NO skrendam, taip galvoju pafotografuosiu kanors, jau netrivoju..ojoj... Bet.. Nežinau, nei kaip pasakyt nieko neįžeidžiant nei kaip paklaust, bet kaip estetiškai fotografuot apvalių formų moterį?
o tu čia Norvegijoj planuoji fotografuoti apvaliu formu moteris?
šiaip labai daug kas priklauso kas tau yra apvalių formų moterys. Ar visos, kurių šonkaulių nesimato, ar tos su didžiuliu viršsvoriu.
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 20, 20:48)
Į mytą Kaune? Laukiam laukiam
Kiek suprantu bus prie Rotušės, 14val. Aš ateisiu
Kaunietės, plėtoju projaktą "fotografai fotografų akimis" labai norėčiau pafotografuoti "naujokes"
Erika ))
QUOTE(Yvette @ 2012 09 20, 21:49)
o tu čia Norvegijoj planuoji fotografuoti apvaliu formu moteris?
šiaip labai daug kas priklauso kas tau yra apvalių formų moterys. Ar visos, kurių šonkaulių nesimato, ar tos su didžiuliu viršsvoriu.
Draugę noriu pagaudyt, bet ji sako neee, aš čia banginio į krantą išmesto tau nevaidinsiu...
O apvalios formos tai kai tikraiiiiii nemažas viršvoris.. Aš iš lagerio, taip, bet apvalios aš suprantu ką reiškia...