Vilkra, per greitai rankas nuleidai. Tai kažkaip ir nesinori skatinti, stumti į priekį.
Pirmą ND variantą būčiau užskaičiusi, tad jei trūksta vieno also mano turi.
Dėl to, kad per pusę metų tik vienas ND užskaitytas, nepyk bet pasakysiu pati kalta. Nu paaukoji vieną šeštadienį šiam reikalui ir atlieki ND, be jokių gumos tempimų. Merginos gal kelias dienas kankinosi, et tikrai ne pusę metų. Žiūrėk kiek paskutiniu metu daug čia prisijungė ir dauguma atsiskaitė. Reiškias įmanoma pasistengus
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 17:32)
nu ką aš galiu pasakyti. šaunuolė.
subalansuota kompozicija, kibti galiu prie voooos vos per daug erdvės dešinėj. o šiaip - linijos gražios, šviesotamsa gera, kompozicija gerai, dar ir paieškota truputuką.
Štai Tavo foto padėjo man apsispręsti dėl konkurso, kurio laimėtojas arba laimėtojai gaus atviruką su autoriaus autografu
Tema: NEportretas
Reikalavimai:
1. kadre turi nebūti žmogaus.
2. tai neturi būti peizažas (nei gamtos, nei miesto peizažas).
3. šviesa. t.y. turiu matyti akivaizdžius šešėlius, pagrindinio objekto "apvalumą", tūrį.
4. ypatingas dėmesys bus skiriamas kompozicijai.
Sėkmės
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 20, 17:45)
imciau logo salin ir fona sviesinciau bet taaaip gaiviai.
raw'e siek tiek galima patvarkyti bet jeigu jau ten ziauriai isdeginta - niekas nepades
raw'e siek tiek galima patvarkyti bet jeigu jau ten ziauriai isdeginta - niekas nepades
ačiū
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 20, 18:45)
deciau kontrasto siek tiek - seselis stipresnis butu nuo "geles" o siaip tai patinka
labai smagu
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 19:01)
nu ką aš galiu pasakyti. šaunuolė.
subalansuota kompozicija, kibti galiu prie voooos vos per daug erdvės dešinėj. o šiaip - linijos gražios, šviesotamsa gera, kompozicija gerai, dar ir paieškota truputuką.
Štai Tavo foto padėjo man apsispręsti dėl konkurso, kurio laimėtojas arba laimėtojai gaus atviruką su autoriaus autografu
sulaukiau...
tai gal šią foto ir skirsiu šiam konkursui: konkursas šiandien paskelbtas, foto šiandien daryta...
QUOTE(ellux @ 2012 09 20, 17:06)
laba
patiko viktorija09 tos dvi foto su paukstukais. ir apdirbimas cia man gerai ziurejosi
na ir as ikelsiu viena foto jusu teismui
tik va, kaip ir noretusi, kad tas tiltukas nebutu taip per pati viduri, tik nezinau ar visraus ar apacios reiketu kirpt? o gal netrukdo kad jis foto dalina pusiau...
patiko viktorija09 tos dvi foto su paukstukais. ir apdirbimas cia man gerai ziurejosi
na ir as ikelsiu viena foto jusu teismui
tik va, kaip ir noretusi, kad tas tiltukas nebutu taip per pati viduri, tik nezinau ar visraus ar apacios reiketu kirpt? o gal netrukdo kad jis foto dalina pusiau...
dėkui už gerą žodį
man tavo foto patiko, tik gal viršų reiktų nurėžt
pabandyk, gal ir pačiai tiks
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 18:22)
labai smagu
sulaukiau...
tai gal šią foto ir skirsiu šiam konkursui: konkursas šiandien paskelbtas, foto šiandien daryta...
sulaukiau...
aaa.. nia.. daryk naują
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 19:01)
Reikalavimai:
3. šviesa. t.y. turiu matyti akivaizdžius šešėlius, pagrindinio objekto "apvalumą", tūrį.
Sėkmės
mmm. Kaip idomiai skamba reiks sukti ideja
QUOTE(Yvette @ 2012 09 20, 18:57)
Vilkra, per greitai rankas nuleidai. Tai kažkaip ir nesinori skatinti, stumti į priekį.
Dėl to, kad per pusę metų tik vienas ND užskaitytas, nepyk bet pasakysiu pati kalta. Nu paaukoji vieną šeštadienį šiam reikalui ir atlieki ND, be jokių gumos tempimų. Merginos gal kelias dienas kankinosi, et tikrai ne pusę metų. Žiūrėk kiek paskutiniu metu daug čia prisijungė ir dauguma atsiskaitė. Reiškias įmanoma pasistengus
Žinau, kad pati kalta- nieko kito nekaltinu. Pasiimu "akademines atostogas" tam, kad susivokčiau, ką ne taip darau, susitupėčiau. Ir svarbiausiai palauksiu, kol vėl atsiras nenugalimas noras atlikinėti ND.
o tai gaunasi- "Darom prepadavateli vremia so mnoju trateli..."
Heliau... :yes:
Pasijungiau pagaliau prie normaliaus PC, monitoriaus dydis ir spalvos akis glosto... Ir ką.. žiūūūriu žiūūūriu, kitaip spalvos atrodo nei ant loptopėlio, nu jopš ta ra rai... Nu tikrai anas gryba pjauna, taip riebiai, kad eina sau... nu pvz šita foto:
http://photographyal.blogspot.com/ nu kas čia ant pažasties ir vaiko antakio padaryta....
Kėliau į blog`ą, nes flikras nebeduoda, bet nieko turiu ir senąjį... per aną kelsiu...
Pasijungiau pagaliau prie normaliaus PC, monitoriaus dydis ir spalvos akis glosto... Ir ką.. žiūūūriu žiūūūriu, kitaip spalvos atrodo nei ant loptopėlio, nu jopš ta ra rai... Nu tikrai anas gryba pjauna, taip riebiai, kad eina sau... nu pvz šita foto:
http://photographyal.blogspot.com/ nu kas čia ant pažasties ir vaiko antakio padaryta....
Kėliau į blog`ą, nes flikras nebeduoda, bet nieko turiu ir senąjį... per aną kelsiu...
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 18:01)
Reikalavimai:
Sėkmės
įdomu
tik , kad nepasipiltų vaikų žaislų, kamuoliukų, čiulptukų nuotraukos
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 19:05)
kompliziert
nicht mein Problem
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 19:32)
aha, pirmyn. man ant šluotos atsidurt tai kaip kiaušinienę išsikept..