Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vilkra, per greitai rankas nuleidai. Tai kažkaip ir nesinori skatinti, stumti į priekį.
Pirmą ND variantą būčiau užskaičiusi, tad jei trūksta vieno also mano turi.
Dėl to, kad per pusę metų tik vienas ND užskaitytas, nepyk bet pasakysiu pati kalta. Nu paaukoji vieną šeštadienį šiam reikalui ir atlieki ND, be jokių gumos tempimų. Merginos gal kelias dienas kankinosi, et tikrai ne pusę metų. Žiūrėk kiek paskutiniu metu daug čia prisijungė ir dauguma atsiskaitė. Reiškias įmanoma pasistengus
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 17:32)
mano rudeninė gėlė... Laukiu kritikos 4u.gif

nu ką aš galiu pasakyti. šaunuolė.
subalansuota kompozicija, kibti galiu prie voooos vos per daug erdvės dešinėj. o šiaip - linijos gražios, šviesotamsa gera, kompozicija gerai, dar ir paieškota truputuką.

Štai Tavo foto padėjo man apsispręsti dėl konkurso, kurio laimėtojas arba laimėtojai gaus atviruką su autoriaus autografu smile.gif

Tema: NEportretas
Reikalavimai:
1. kadre turi nebūti žmogaus.
2. tai neturi būti peizažas (nei gamtos, nei miesto peizažas).
3. šviesa. t.y. turiu matyti akivaizdžius šešėlius, pagrindinio objekto "apvalumą", tūrį.
4. ypatingas dėmesys bus skiriamas kompozicijai.

Sėkmės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 rugsėjo 2012 - 18:01
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 20, 17:45)
imciau logo salin ir fona sviesinciau bigsmile.gif bet taaaip gaiviai. thumbup.gif
raw'e siek tiek galima patvarkyti bet jeigu jau ten ziauriai isdeginta - niekas nepades g.gif

ačiū 4u.gif
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 20, 18:45)
deciau kontrasto siek tiek - seselis stipresnis butu nuo "geles" rolleyes.gif o siaip tai patinka

labai smagu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 19:01)

nu ką aš galiu pasakyti. šaunuolė.
subalansuota kompozicija, kibti galiu prie voooos vos per daug erdvės dešinėj. o šiaip - linijos gražios, šviesotamsa gera, kompozicija gerai, dar ir paieškota truputuką.

Štai Tavo foto padėjo man apsispręsti dėl konkurso, kurio laimėtojas arba laimėtojai gaus atviruką su autoriaus autografu smile.gif

sulaukiau... sokiai.gif karsta.gif smile.gif

tai gal šią foto ir skirsiu šiam konkursui: konkursas šiandien paskelbtas, foto šiandien daryta... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2012 09 20, 17:06)
laba 4u.gif

patiko viktorija09 tos dvi foto su paukstukais. ir apdirbimas cia man gerai ziurejosi  thumbup.gif

na ir as ikelsiu viena foto jusu teismui  smile.gif

tik va, kaip ir noretusi, kad tas tiltukas nebutu taip per pati viduri, tik nezinau ar visraus ar apacios reiketu kirpt?  g.gif  o gal netrukdo kad jis foto dalina pusiau...

dėkui už gerą žodį 4u.gif

man tavo foto patiko, tik gal viršų reiktų nurėžt g.gif
pabandyk, gal ir pačiai tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 18:22)
labai smagu smile.gif
sulaukiau... sokiai.gif  karsta.gif  smile.gif

tai gal šią foto ir skirsiu šiam konkursui: konkursas šiandien paskelbtas, foto šiandien daryta... cool.gif

aaa.. nia.. daryk naują biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 19:01)

Reikalavimai:
3. šviesa. t.y. turiu matyti akivaizdžius šešėlius, pagrindinio objekto "apvalumą", tūrį.

Sėkmės smile.gif 4u.gif

mmm. Kaip idomiai skamba rolleyes.gif reiks sukti ideja
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 19:37)
aaa.. nia.. daryk naują biggrin.gif

kompliziert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 20, 18:57)
Vilkra, per greitai rankas nuleidai. Tai kažkaip ir nesinori skatinti, stumti į priekį.
Pirmą ND variantą  būčiau užskaičiusi, tad jei trūksta vieno also mano turi.
Dėl to, kad per pusę metų tik vienas ND užskaitytas, nepyk bet pasakysiu pati kalta. Nu paaukoji vieną šeštadienį šiam reikalui ir atlieki ND, be jokių gumos tempimų. Merginos gal kelias dienas kankinosi, et tikrai ne pusę metų. Žiūrėk kiek paskutiniu metu daug čia prisijungė ir dauguma atsiskaitė. Reiškias įmanoma pasistengus

Žinau, kad pati kalta- nieko kito nekaltinu. Pasiimu "akademines atostogas" tam, kad susivokčiau, ką ne taip darau, susitupėčiau. Ir svarbiausiai palauksiu, kol vėl atsiras nenugalimas noras atlikinėti ND.
o tai gaunasi- "Darom prepadavateli vremia so mnoju trateli..."
Atsakyti
Heliau... :yes:

Pasijungiau pagaliau prie normaliaus PC, monitoriaus dydis ir spalvos akis glosto... karsta.gif Ir ką.. žiūūūriu žiūūūriu, kitaip spalvos atrodo nei ant loptopėlio, nu jopš ta ra rai... blink.gif Nu tikrai anas gryba pjauna, taip riebiai, kad eina sau... doh.gif nu pvz šita foto:

http://photographyal.blogspot.com/ nu kas čia ant pažasties ir vaiko antakio padaryta.... blink.gif

Kėliau į blog`ą, nes flikras nebeduoda, bet nieko turiu ir senąjį... blush2.gif per aną kelsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 18:01)

Reikalavimai:

Sėkmės smile.gif 4u.gif

įdomu bigsmile.gif

tik , kad nepasipiltų vaikų žaislų, kamuoliukų, čiulptukų nuotraukos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 19:05)
kompliziert biggrin.gif

nicht mein Problem biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 19:32)
įdomu  bigsmile.gif

tik , kad nepasipiltų vaikų žaislų, kamuoliukų, čiulptukų nuotraukos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, pirmyn. man ant šluotos atsidurt tai kaip kiaušinienę išsikept.. cool.gif
Atsakyti