sveikos
peno akimis duodat neblogo, tikrai. turiu omeny ikeltus linkus
Ar yra cia vilnieciu mokanciu fotografuoti zmoniu susiburima?
Temai vanduo
QUOTE(Savory @ 2012 09 19, 04:41)
Tynka, jei pirksi nauja aparata, tai isigyk ir draudima jam, jei jau taip tau nesiseka bent jau pas mus yra toks "what ever happens" draudimas, tai jei net ir sudauzai netycia, jie pataiso arba pakeicia i kita. Vieninteliu atveju negalioja, jei daikta prarandi ar ji pavogia. Manau pas jus tokia galimybe tikrai yra
Jo, būtinai reiks jau tokį draudimą pirkt... Nežinau, kodėl anksčiau nesugalvojau
QUOTE(Maggie @ 2012 09 19, 08:41)
zodziu. as irgi turejau santaupu. baigesi darbo kontraktas (skaityk bedarbe), reikejo fotiko bet ir gyvent uz kazka. galvojau ku daryt. isigijau fotika. be santaupu isgyvenau be vyro. bet su mamos pagalba patarimas- pirkciau fotika, nes uzsigrausi. o pinigai uzdirbami. passion is important.
And for that, i thank you
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 04:40)
pažiūrėjus šias fotkes, jau ir žiemos kažkaip laukiu
Aš irgi žiemos laukiu kasmet... Ir niekad nesulaukiu
Vakar pražiopsojau puikią progą... Vietinėj FB grupėj viena mamka įkėlė Nikon 40D už 150$.. Ale nesinaudoja ji juo, nereik...pramazinau porą minučių.. kita paskubėjo. O vat būtų buvęs puius variantas, plius ji dar papildomą objektyvą prideda, ne tik kitinį. Ech. Geras buvo deal'as, gaila labai. Galvoju toliau, ieškau toliau.. Delnai jau niežti kaip nežinia kas
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 16:47)
Cia pomidoru sultys?
Kliuna logo.Tas zalias pomidoro(?)lapukas.Kompoziciskas man silta raudona deme persveria viska i kaire puse.
bet burbuliukai mieli.
Einu atsigert.
QUOTE(Alabama @ 2012 09 20, 17:51)
Cia pomidoru sultys?
Kliuna logo.Tas zalias pomidoro(?)lapukas.Kompoziciskas man silta raudona deme persveria viska i kaire puse.
bet burbuliukai mieli.
Einu atsigert.
bet burbuliukai mieli.
Einu atsigert.
Pomidoras Borjomyje Ai, logo nuimt galima
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 16:53)
Pomidoras Borjomyje Ai, logo nuimt galima
Aaaaaa!! Vo, kol nepasakei, nepagalvociau.Gaiviai:)
laba
patiko viktorija09 tos dvi foto su paukstukais. ir apdirbimas cia man gerai ziurejosi
na ir as ikelsiu viena foto jusu teismui
tik va, kaip ir noretusi, kad tas tiltukas nebutu taip per pati viduri, tik nezinau ar visraus ar apacios reiketu kirpt? o gal netrukdo kad jis foto dalina pusiau...
patiko viktorija09 tos dvi foto su paukstukais. ir apdirbimas cia man gerai ziurejosi
na ir as ikelsiu viena foto jusu teismui
tik va, kaip ir noretusi, kad tas tiltukas nebutu taip per pati viduri, tik nezinau ar visraus ar apacios reiketu kirpt? o gal netrukdo kad jis foto dalina pusiau...
mano rudeninė gėlė... Laukiu kritikos
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 17:47)
Temai vanduo
imciau logo salin ir fona sviesinciau bet taaaip gaiviai.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 09 20, 18:14)
Laba diena, padėkit
ar įmanoma su kokia programa atstatyt saulės išblukintą odą?
sugadinta visa foto, pusę veido apšviesta
ar įmanoma su kokia programa atstatyt saulės išblukintą odą?
sugadinta visa foto, pusę veido apšviesta
raw'e siek tiek galima patvarkyti bet jeigu jau ten ziauriai isdeginta - niekas nepades
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 18:32)
deciau kontrasto siek tiek - seselis stipresnis butu nuo "geles" o siaip tai patinka