Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos

peno akimis duodat neblogo, tikrai. turiu omeny ikeltus linkus 4u.gif
Atsakyti
Ar yra cia vilnieciu mokanciu fotografuoti zmoniu susiburima? biggrin.gif
Atsakyti
Temai vanduo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 19, 04:41)
Tynka, jei pirksi nauja aparata, tai isigyk ir draudima jam, jei jau taip tau nesiseka mirksiukas.gif bent jau pas mus yra toks "what ever happens" draudimas, tai jei net ir sudauzai netycia, jie pataiso arba pakeicia i kita. Vieninteliu atveju negalioja, jei daikta prarandi ar ji pavogia. Manau pas jus tokia galimybe tikrai yra smile.gif

Jo, būtinai reiks jau tokį draudimą pirkt... Nežinau, kodėl anksčiau nesugalvojau doh.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 09 19, 08:41)
zodziu. as irgi turejau santaupu. baigesi darbo kontraktas (skaityk bedarbe), reikejo fotiko bet ir gyvent uz kazka. galvojau ku daryt. isigijau fotika. be santaupu isgyvenau smile.gif be vyro. bet su mamos pagalba biggrin.gif patarimas- pirkciau fotika, nes uzsigrausi. o pinigai uzdirbami. passion is important.

And for that, i thank you cool.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 04:40)
pažiūrėjus šias fotkes, jau ir žiemos kažkaip laukiu  rolleyes.gif

Aš irgi žiemos laukiu kasmet... Ir niekad nesulaukiu cry.gif

Vakar pražiopsojau puikią progą... Vietinėj FB grupėj viena mamka įkėlė Nikon 40D už 150$.. Ale nesinaudoja ji juo, nereik...pramazinau porą minučių.. kita paskubėjo. O vat būtų buvęs puius variantas, plius ji dar papildomą objektyvą prideda, ne tik kitinį. Ech. Geras buvo deal'as, gaila labai. Galvoju toliau, ieškau toliau.. Delnai jau niežti kaip nežinia kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 16:47)
Temai vanduo

Cia pomidoru sultys?

Kliuna logo.Tas zalias pomidoro(?)lapukas.Kompoziciskas man silta raudona deme persveria viska i kaire puse.
bet burbuliukai mieli.

Einu atsigert.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 20, 17:51)
Cia pomidoru sultys?

Kliuna logo.Tas zalias pomidoro(?)lapukas.Kompoziciskas man silta raudona deme persveria viska i kaire puse.
bet burbuliukai mieli.
Einu atsigert.
biggrin.gif

Pomidoras Borjomyje biggrin.gif Ai, logo nuimt galima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 20 rugsėjo 2012 - 16:54
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 16:53)
Pomidoras Borjomyje biggrin.gif Ai, logo nuimt galima  ax.gif

Aaaaaa!! biggrin.gif Vo, kol nepasakei, nepagalvociau.Gaiviai:)
Atsakyti
laba 4u.gif

patiko viktorija09 tos dvi foto su paukstukais. ir apdirbimas cia man gerai ziurejosi thumbup.gif

na ir as ikelsiu viena foto jusu teismui smile.gif

user posted image

tik va, kaip ir noretusi, kad tas tiltukas nebutu taip per pati viduri, tik nezinau ar visraus ar apacios reiketu kirpt? g.gif o gal netrukdo kad jis foto dalina pusiau...
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 16:47)
Temai vanduo

fainai smile.gif
Atsakyti
Laba diena, padėkit blush2.gif
ar įmanoma su kokia programa atstatyt saulės išblukintą odą?
sugadinta visa foto, pusę veido apšviesta verysad.gif
Atsakyti
mano rudeninė gėlė... Laukiu kritikos 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 17:47)
Temai vanduo

imciau logo salin ir fona sviesinciau bigsmile.gif bet taaaip gaiviai. thumbup.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 09 20, 18:14)
Laba diena, padėkit  blush2.gif
ar įmanoma su kokia programa atstatyt saulės išblukintą odą?
sugadinta visa foto, pusę veido apšviesta  verysad.gif

raw'e siek tiek galima patvarkyti bet jeigu jau ten ziauriai isdeginta - niekas nepades g.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 18:32)
mano rudeninė gėlė... Laukiu kritikos 4u.gif

deciau kontrasto siek tiek - seselis stipresnis butu nuo "geles" rolleyes.gif o siaip tai patinka
Atsakyti