Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 09 20, 15:13)

velgi as uz spalvota varianta - siek tiek apkarpyciau ir bandyciau galbut pasukti ja i kita puse. Zodziu pazaisciau ax.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 20, 15:21)
Man tai ir JB ir spalvotas variantas patinka smile.gif Tik Spalvotam variante daryčiau kvadratą - dešinę pusę kirpčiau.
O JB variante man netinka, kad žiedas įspaustas į kampą  ax.gif reikėjo kitą pusę kirpti  blush2.gif

ačiū, panos 4u.gif
turiu dar kelias 4u.gif

o čia yra dar viena,spalvota kvadratu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 09 20, 12:59)
ND 3 ( dublis 5)

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 13:15)
dėl estetikos neužsakaitua, kažką originaliau sugalvok smile.gif

As tai nelabai supratau, kas ten tokio neestetisko g.gif Sekantis dublis, su piestukais, tikrai nelabai estetiskas, kazkoks murzinumas, demes fone, bet sitam variante man viskas normalu. Ne originalu, bet tiesiog normalu, t.y. priimtina.

QUOTE(vilkra @ 2012 09 20, 15:01)
Dėkui visoms- bet- per pusę metų tik 1ND užskaitytas... na, būkim biednos bet teisingos..Nesakau, kad nefotografuosiu- Tik su ND čia tikrai raukiu, ir netrumpam. O kad skaitysiu, žiūrėsiu- tai kas be ko- ir dar labai lauksiu kas su Nikpn coolpix L120 pasirodys..

O gal tiesiog atsikvepk ir ramiai pamegink is naujo? Sau, o ne kaip pareiga mums. Bus smagiau, ir gausis geriau, pamatysi 4u.gif

Arizele, uzskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 20, 14:39)
As tai nelabai supratau, kas ten tokio neestetisko g.gif Sekantis dublis, su piestukais, tikrai nelabai estetiskas, kazkoks murzinumas, demes fone, bet sitam variante man viskas normalu. Ne

abiejose užkliuvo tapetai, ir tiek.. bet sako, kad ten ne tapetai smile.gif tai va tie netapetai užkliuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 20, 12:44)
O as uzskaitau.

aš irgi
Papildyta:
Nusikirpau plaukus biggrin.gif Dabar esu kaip ta nuogakrūtė gitaristė iš Vanessos Paradis klipo Tandem biggrin.gif Arba panašiai kaip sesė, jai tiko, nusprendžiau, kad tiks ir man biggrin.gif Tai va, super biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 20 rugsėjo 2012 - 15:36
QUOTE(rG. @ 2012 09 20, 15:36)
aš irgi
Papildyta:
Nusikirpau plaukus biggrin.gif Dabar esu kaip ta nuogakrūtė gitaristė iš Vanessos Paradis klipo Tandem biggrin.gif Arba panašiai kaip sesė, jai tiko, nusprendžiau, kad tiks ir man biggrin.gif Tai va, super biggrin.gif

laukiam autoportreto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 15:38)
laukiam autoportreto  thumbup.gif

Būtinai, jau sesei pažadėjau biggrin.gif Tik galvoju kada, gal pirmadienį išeis, nes ryt išvykstu smile.gif
Ai dar galiu grožio šafraną parekomenduot, kirpaus pas Mindaugą ir Eriką ir abu nenuvylė bigsmile.gif Baisiai dabar laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 20 rugsėjo 2012 - 15:41
QUOTE(rG. @ 2012 09 20, 15:39)
Būtinai, jau sesei pažadėjau biggrin.gif Tik galvoju kada, gal pirmadienį išeis, nes ryt išvykstu smile.gif

tigi DABAR bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 15:40)
tigi DABAR  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Mano panelė pradėjo sportinius šokius lankyt, eisim už 10 min. biggrin.gif O po to darysim vakarienę viena proga rolleyes.gif Pati žinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 20, 15:41)
Mano panelė pradėjo sportinius šokius lankyt, eisim už 10 min. biggrin.gif O po to darysim vakarienę viena proga  rolleyes.gif  Pati žinai  biggrin.gif

10min , tigi sočiai dar to laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 19, 20:39)
atvirukus išsiųsiu:
* Je Taime

hooray! yess.gif ačiūūūūū! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 20, 15:39)
Arizele, uzskaitau.

Gėris! Baliončikai užskaičiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif dabar jau kaupiuosi paskutiniam sunkiausiam ND
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 20, 15:39)
pas Mindaugą ir Eriką

Jetau, pirma mintis buvo, kad musu Mindaugas su Erika jau susikukave plaukus kerpa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 20 rugsėjo 2012 - 16:06