QUOTE(vilkra @ 2012 09 20, 13:33)
Yra žmonės kažkam gabūs, labai gabūs talentingi ir tie kuriais žavisi visas pasaulis. Supratau, kad fotografijos nepatenku nei į vieną iš šitų kategorijų. Manau, nesikankinsiu ir jūsų visų nekankinsiu. Nepriekaištauju, netrankau durim, nemanipuliuoju jausmais ar dar kažkuo. Šiaip pasigrožėsiu kitų nuotraukom, pasiskaitinėsiu temą- taip kažkiek gal tobulėsiu. O atsilaisvinusį laiką ir nervus skirsiu tam, ką išmanau geriau nei fotografijos pradžiamokslį- auginsiu fotografų svajones
ė, nu... mes gi visos pradėjom nuo nepavykusių bandymų.. esu ir modelius suvalgius, ir juos į sieną metus. ir sulaužius, ir žliumbus, ir aprėkus.. jokio gabumo pradžioj nė ženklo nebuvo, tik begalinis noras ir nervas, kad pavyktų tą
konjako butelio etiketę nufotkint
kad duotų man kas dabar tą pradinį užsidegimą, uhh, kiek fotkinčiau..
nenusimink. jei šiuo momentu jauties netalentinga, tai neperkalbinėsiu, nes tai tam tikra savijautos, savigraužos ar liūdesio valandėlė, kuri greičiausiai praeis tik ją iki dugno išgyvenus. o kai išgyvensi, sustiprėsi, tuomet pareik.
bet šiaip tai tikrai neverta nuleisti rankų darant namų darbus.. nebent jauti, kad fotografija ne Tau. o jei jauti, kad traukia, tai pareisi..
taip kad neliūdėk, duok sau atokvėpį ir sugrįžk
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2012 09 20, 13:41)
Niekas nesikeitė. Tik labai senai čia bendravau.
senAi tai aš atrodau, o bendravai čia senIAI