Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 09 20, 12:33)

Alexso <-- čia kažkas nick'ą gal paikeitė, nu visai nematytas  blush2.gif  g.gif

Niekas nesikeitė. Tik labai senai čia bendravau.
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2012 09 20, 14:41)

aišku dabar. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 09 20, 13:33)
Yra žmonės kažkam gabūs, labai gabūs talentingi ir tie kuriais žavisi visas pasaulis. Supratau, kad fotografijos nepatenku nei į vieną iš šitų kategorijų. Manau, nesikankinsiu ir jūsų visų nekankinsiu. Nepriekaištauju, netrankau durim, nemanipuliuoju jausmais ar dar kažkuo. Šiaip pasigrožėsiu kitų nuotraukom, pasiskaitinėsiu temą- taip kažkiek gal tobulėsiu. O atsilaisvinusį laiką ir nervus skirsiu tam, ką išmanau geriau nei fotografijos pradžiamokslį- auginsiu fotografų svajones biggrin.gif

ė, nu... mes gi visos pradėjom nuo nepavykusių bandymų.. esu ir modelius suvalgius, ir juos į sieną metus. ir sulaužius, ir žliumbus, ir aprėkus.. jokio gabumo pradžioj nė ženklo nebuvo, tik begalinis noras ir nervas, kad pavyktų tą konjako butelio etiketę nufotkint biggrin.gif kad duotų man kas dabar tą pradinį užsidegimą, uhh, kiek fotkinčiau..smile.gif

nenusimink. jei šiuo momentu jauties netalentinga, tai neperkalbinėsiu, nes tai tam tikra savijautos, savigraužos ar liūdesio valandėlė, kuri greičiausiai praeis tik ją iki dugno išgyvenus. o kai išgyvensi, sustiprėsi, tuomet pareik.

bet šiaip tai tikrai neverta nuleisti rankų darant namų darbus.. nebent jauti, kad fotografija ne Tau. o jei jauti, kad traukia, tai pareisi..

taip kad neliūdėk, duok sau atokvėpį ir sugrįžk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2012 09 20, 13:41)

senAi tai aš atrodau, o bendravai čia senIAI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 12:43)

senAi tai aš atrodau, o bendravai čia senIAI biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Vilkra, tu tikrai ne vienintele, kuri po penkis kartus namu darbus perdarineja mirksiukas.gif taip kad nosi aukstyn ir eik toliau ieskot tinkamo estetisko objekto 4u.gif
Papildyta:
p.s. man piestukai patiko, fonas neypatingai... ax.gif
Atsakyti
Gera diena!
Kartoju savo 4 ND

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 09 20, 13:33)
Yra žmonės kažkam gabūs, labai gabūs talentingi ir tie kuriais žavisi visas pasaulis. Supratau, kad fotografijos nepatenku nei į vieną iš šitų kategorijų. Manau, nesikankinsiu ir jūsų visų nekankinsiu. Nepriekaištauju, netrankau durim, nemanipuliuoju jausmais ar dar kažkuo. Šiaip pasigrožėsiu kitų nuotraukom, pasiskaitinėsiu temą- taip kažkiek gal tobulėsiu. O atsilaisvinusį laiką ir nervus skirsiu tam, ką išmanau geriau nei fotografijos pradžiamokslį- auginsiu fotografų svajones biggrin.gif

nenuleisk rankų 4u.gif
aš jau apie 5 m. fotografuoju, bet kol čia namų darbus įveikiau, tai ...... doh.gif
nepabėk, pasidairyk kaip ir kokius ND padaro kitos, atsipalaiduok ir nedaryk visų 5 ND iš karto, daryk po vieną, bet apgalvotą smile.gif 4u.gif ir viskas bus gerai cool.gif
Ir žinok, koks geras jausmas apima kai įveiki ND... smile.gif
Atsakyti
Noriu parodyti porą foto. ar bent kiek įdomu? labai laukiu kritikos, patarimų, komantarų... smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 20, 14:52)
nenuleisk rankų  4u.gif
aš jau apie 5 m. fotografuoju, bet kol čia namų darbus įveikiau, tai ......  doh.gif
nepabėk, pasidairyk kaip ir kokius ND padaro kitos, atsipalaiduok ir nedaryk visų 5 ND iš karto, daryk po vieną, bet apgalvotą smile.gif  4u.gif ir viskas bus gerai  cool.gif
Ir žinok, koks geras jausmas apima kai įveiki ND...  smile.gif

Dėkui visoms- bet- per pusę metų tik 1ND užskaitytas... na, būkim biednos bet teisingos..Nesakau, kad nefotografuosiu- Tik su ND čia tikrai raukiu, ir netrumpam. O kad skaitysiu, žiūrėsiu- tai kas be ko- ir dar labai lauksiu kas su Nikpn coolpix L120 pasirodys..
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 20, 14:06)
o aš noriu dar vieną savo įkelt.. man ji tokia miela..  ax.gif  padariau ir jb, bet man spalvota ir gražu smile.gif

kazkaip keistai - kodel hamakas ant zemes biggrin.gif
nuotrauka idomi smile.gif smalvota manau geriau nei JB smile.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 09 20, 14:56)
Noriu parodyti porą foto. ar bent kiek įdomu? labai laukiu kritikos, patarimų, komantarų...  smile.gif

velgi as uz spalvota varianta - siek tiek apkarpyciau ir bandyciau galbut pasukti ja i kita puse. Zodziu pazaisciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Arizele @ 2012 09 20, 14:48)
Gera diena!
Kartoju savo 4 ND

man tinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 20, 13:56)
Noriu parodyti porą foto. ar bent kiek įdomu? labai laukiu kritikos, patarimų, komantarų...  smile.gif

Man tai ir JB ir spalvotas variantas patinka smile.gif Tik Spalvotam variante daryčiau kvadratą - dešinę pusę kirpčiau.
O JB variante man netinka, kad žiedas įspaustas į kampą ax.gif reikėjo kitą pusę kirpti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2012 09 20, 14:01)
Dėkui visoms- bet- per pusę metų tik 1ND užskaitytas... na, būkim biednos bet teisingos..Nesakau, kad nefotografuosiu- Tik su ND čia tikrai raukiu, ir netrumpam. O kad skaitysiu, žiūrėsiu- tai kas be ko- ir dar labai lauksiu kas su Nikpn coolpix L120 pasirodys..

šiaip 3 ND užskaitytas biggrin.gif
galėtum apie 4ND galvoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Arizele @ 2012 09 20, 13:48)
Gera diena!
Kartoju savo 4 ND

Užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 20, 15:13)
Papildyta:
man tinka rolleyes.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 20, 15:21)