QUOTE(jolitamaria @ 2013 10 23, 09:37)
del laiptu tai sukam galva , kaip juos iskeldinti.
o kiek kv.m. jusu svetaine ? man jusu namas ir isplanavimas -labai

bet musu seima didesne . svetaine projekte gaunasi 29 kv. m. man atrodo ojojoj

.
dabar 30 kv telpa ir virtuve ir salonas su valgomuoju stalu. bet zidinys tikrai nebetilptu.
del baliu , tai per nakt iki ryto - tokiu nebuna

o siaip mes matyt ne pavyzdingi tevai . Vaikai dalyvauja sventese iki galo . ne uzka neitu miegot, kol pas mus sveciai

o sveciai dazniausiai tokie kaip ir mes - su vaikais .
Ačiū už pagyras

Pas mus svetainė 30kv. + virtuvė 10kv. kaip ir susijungia tos zonos, bet nepasakyčiau kad labai jau daug vietos. O pas jus šeima kai didesnė tai manau bus labai liuks, nebus perdaug

Dėl balių tai ir pas mus ilgai nebūna, bet matyt mano vaikai jautruoliai, neištempia su visais. Aišku retai ir naktinėjam taip su svečiais, bet kelis kartus buvo, kad paguldai vaiką, kad ramiau būtų (nes eina zirzia, viskas nepatinka), bet paskui jau kaip ir tyliau reikia sėdėt nes jautruolis nenori miegot

Aišku čia labai nuo vaiko priklauso, kitam gal visai dzin būtų
Va dėl laiptų kėlimo link katilinės kaip Dvi sako manau nebloga įdėja. Bet ar dar galit koreguot projektą pas architektą? Jei taip, galit dar bandyt kažką pakoreguot, nes kuo arčiau prie išėjimo (įėjimo) laiptai tuo patogiau

Mane tai iki šiol nervuoja mūsų Lt architektai, na nėra jie daugelis atsidavę savo darbui

Patys turi patart žmogui kas funkcionaliau, kas naudingiau, kur daryt taip, o kur kitaip, bet dažniausiai net nesivargina kažką pagalvot, o jeigu tu kažką siūlai tai irgi dažniausiai nesivargina patart. Kai pati esu mokinusis atchitektūros, tai man lengviau gaudytis, bet kai pagalvoju apie žmones, kurie sunkiai įsivaizduoja erdves, funkcionalumus, tai mane labai piktina pasyvus architektų darbas. Užtai tenka patiems labai jau gerai apgalvot kas kur ir kaip.