Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 14

QUOTE(Bazzz @ 2013 10 07, 12:10)

labai labai wub.gif aplinka vien ko verta....medžiai vos ne kambary auga smile.gif O kokias duris dėjot, medines?
Atsakyti
Tikrai labai jaukus vaizdas smile.gif Spalvos akiai mielos. Tik tas medis prie pat namo... Nesvarstėt likvidacijos? Po vėtros, kuri prasirito prieš keletą metų matėm kaip žmonės autobokšteliais nuo savo namų, elektros laidų ir mašinų medžius kilnojo, tai man dabar medžiai prie namo kažkaip neskaniai atrodo...

Mūsų šios vasaros projektėlis buvo įvažiavimas, tad jį jau susitvarkėm. Dabar beicuoju vonios spintelės duris. Relaksas savaitgalinis po darbų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2013 10 08, 10:14)
Tikrai labai jaukus vaizdas smile.gif Spalvos akiai mielos. Tik tas medis prie pat namo... Nesvarstėt likvidacijos? Po vėtros, kuri prasirito prieš keletą metų matėm kaip žmonės autobokšteliais nuo savo namų, elektros laidų ir mašinų medžius kilnojo, tai man dabar medžiai prie namo kažkaip neskaniai atrodo...

Mūsų šios vasaros projektėlis buvo įvažiavimas, tad jį jau susitvarkėm. Dabar beicuoju vonios spintelės duris. Relaksas savaitgalinis po darbų smile.gif

As kai pagalvoju apie ilgametes pusies nupjovima, tai mane nupurto. Nu niekaip negaliu. Net pirties brezinius paisiau taip kad tarp medziu ja ikist smile.gif Terasa pirties isvis - pusis vidury terasos (imesiu fotke veliau). Nezinau. Gal ir blogai taip. Apdraudziau nama ir pirti, iskaitant medziu uzgriuvimai visokie - apsisprendziau nepjaut nieko.

Duris dejau medines tiek viduj, tiek lauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazzz: 08 spalio 2013 - 10:10
va kaip mes medzius mylim smile.gif

user posted imageUploaded with ImageShack.com
Atsakyti
[quote=Bazzz,2013 10 08, 20:07]
va kaip mes medzius mylim smile.gif

Labai grazi sodyba, aplinka fantastine, o tas medis terasoj - nuostabi mintis. 4u.gif
Atsakyti
Buzz , kaip graziai isikuret , kokia grazi aplinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bingo @ 2013 09 19, 08:45)
As manau, geriausias vaizdas ir salis turetu buti palikta svetainei, nes tai vieta, kur jus praleisit daugiausis laiko. Be to, jei svetaineje bus vitrininiai langai, tai juos reiktu orientuoti kuo labiau i pietu puse.

Tai ir dilema , nes graziausias vaizdas i ezera ,o ezeras i siaures rytus . Svetaines langus noretusi atsukt i pietus , bet ten nera jokio vaizdo , apart kaimynus .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 10 09, 10:45)
Papildyta:
Tai ir dilema , nes graziausias vaizdas i ezera ,o ezeras i siaures rytus .  Svetaines langus noretusi atsukt i pietus , bet ten nera jokio vaizdo , apart kaimynus .

Del ko visi nori svetaine orentuot i pietus - del to kad ilgiausiai i svetaine sviestu saule. Dabar kada tai svarbu ? kai sedi visa diena namie. Kai sedi visa diena darbe, tai visiskai neaktualu tie saules spinduliai salione, nes grizus is darbo jie sviecia jau nebe is pietu
. O savaitgali turint nama, vistiek lauke stengiesi buti bent jau puse metu per metus (geguzes 1 - spalio 1). Del to kad prisildo kambari ir sutaupai an silumos - kliedesiai. Gal per metus ir susitaupys 30 litu. O ziureti vietoj ezero i kaimyno kiema teks nuolat - ir po darbo ir sekamdieni ir vasarai ir ziema. Man tai cia nekyla klausimu. I ezera svetaine ir ne kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazzz: 09 spalio 2013 - 15:59
QUOTE(Bazzz @ 2013 10 09, 16:57)
Del ko visi nori svetaine orentuot i pietus -  del to kad ilgiausiai i svetaine sviestu saule. Dabar kada tai svarbu ? kai sedi visa diena namie. Kai sedi visa diena darbe, tai visiskai neaktualu tie saules spinduliai salione, nes grizus is darbo jie sviecia jau nebe is pietu
. O savaitgali turint nama, vistiek lauke stengiesi buti bent jau puse metu per metus (geguzes 1 - spalio 1). Del to kad prisildo kambari ir sutaupai an silumos - kliedesiai. Gal per metus ir susitaupys 30 litu.  O ziureti vietoj ezero i kaimyno kiema teks nuolat - ir po darbo ir sekamdieni ir vasarai ir ziema. Man tai cia nekyla klausimu. I ezera svetaine ir ne kitaip.

aciu ,
nors kiek nuraminot . nes tikrai yra daug ikalbinejanciu del taupyma sildymui ir saules sviesos .
va si vakara sventem mano brolio gimtadieni , gyvene jis nuosavame name . ir net tokiu metu laiku - ir dar vakare - sventinis stalas buvo paruosta lauke- pavesinej , prie zidinio .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 10 09, 22:35)
aciu ,
nors kiek nuraminot . nes tikrai yra daug ikalbinejanciu del taupyma sildymui ir saules sviesos .
va si vakara sventem mano brolio gimtadieni , gyvene jis nuosavame name . ir net tokiu metu  laiku - ir dar vakare - sventinis stalas buvo paruosta lauke- pavesinej , prie zidinio .

as pats nesukau i grynai i pietus, nes butu i kaimyno nama. Pasukau i Pietvakarius, i miska. O tie pezesiai apie kazkokius sildymo sutaupymus tai juokingi. Na, o jei jus griztate is darbo 18 ar 19 val, tai dingsta ir tus spinduliu malonumo aktualumas
Atsakyti
Nežinau, o aš ieškočiau kažkokio sprendimo. Pietryčių pusė bene bjauriausia. Karštų dienų - kad jau norėtųsi visiškai nuo saulės pasislėpti pas mus ne tiek ir daug. Mes kaip tik tą saulutę gaudom. Mano terasa į pietus/vakarus. Didelis stogas uždengia tiesioginius saulės spindulius, tai ji nekepina. Bet kai po darbo grįžti vasarą, tai nėr smagiau tų paskutinių spindulių. Net šunys pas mane tik ir derina kur prigulti kur saulutė apšviečia smile.gif
Reikėtų patyrusio architekto, kad rastų sprendimą kaip nepaslėpti nei vaizdo grožio, nei saulutės.
Atsakyti
Sveikučiai,

Labai gražios foto Bazz, ir namukas ir pirtis ir aplinka superinė thumbup.gif Išduok paslaptį kaip žolę aplink šienaujat g.gif Plotas nemažas ax.gif Medžiai yra gėris, man jie irgi patinka, netpli namo auga didelis beržas, visi rėkia kad bus audra ir pamatysi kaip ant namo užvirs, bet man jis visą grožį duoda, tai nesiryžtam trumpint ax.gif O čia kai pažiūri pušys superinės, tai išvis fantastika smile.gif
Papildyta:
Bandau įkelt vieną foto su vaizdu iš terasos
user posted image

Čia labai ankstyvas pirmasis pavasaris naujam name. Dar nei pievutė tvarkyta, nei šienauta ax.gif Mums irgi pasisekė, neturim kaimynų iš 3 pusių, tai gėrimės gamta ir nedideliu upeliu iš terasos. Terasa - vakarų pusėj, bet mums super, vasarą nebūna žiauriai karšta,kaip tik pavėsiukas būna, o vakarop jau atsiranda saulutė ir smagu vakarot terasoj. Kažkaip mums visai liuks smile.gif Tikrai nenorėčiau terasos pietų pusėj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetė: 10 spalio 2013 - 21:11
QUOTE(jolitamaria @ 2013 10 09, 10:45)
Papildyta:
Tai ir dilema , nes graziausias vaizdas i ezera ,o ezeras i siaures rytus .  Svetaines langus noretusi atsukt i pietus , bet ten nera jokio vaizdo , apart kaimynus .

O kokiu atstumu kaimynai nutolę? Gal apželdinus teritoriją išeis patiems susikurti vaizdą smile.gif
Aš tai gal miegamą daryčiau į ežerą g.gif tyla, ramybė, o svarbiausia, tai neprikaitins kambario. Ta saulė tik pavasarį ir rudenį labai maloni, o vasarą per karščius būna visi langai uždaryti, kad tik mažiau prikepintų.
Atsakyti