QUOTE(Bingo @ 2012 10 02, 10:08)
daro pas mane elektros instaliacija pirmam aukste , tai noriu visiems naujai besistantantiems patarti apgalvoti is ankssto, kur bus rozetes ir jungikliai, kad is karto rastininkai pragreztu skyles laidams. Pas mane buvo pragrezta tik rozetems ir tai ne visur. i.
Ir dar pasiguosiu ne apie elektra. Kuria cia diena pastebejau, kad pucia vejas per kertes. Nors buvau skaites , kad cia kaip ir norma rastinukuose tie nuolatiniai plysiu kamsymai, bet naiviai tikejausi, kad pas mane to nebus, nes daryta is dziovintos medienos, nes staklemis ispajauta . Deja...
Tai gi ziurek. Vistiek darysi/darei langams apvadus, bus duru apvadai. Kas tau draudzia pasidaryti grazia apdaila toms angoms kur nera duru ? ir susilepsi ten laidus. Is kitos puses man labai keista, jog tose angose tu neplanavai nieko daryti. Jei neplanavai, vadinasi pas tave ten nera ipjovu i kurias istatyti brusai. Cia tam kad nesikraipytu medis. Nes jei butu tos ispjovos ir brusas (nu kaip lango ertmeje - ispjautas kanalas, i ji idetas brusas ir jau prie jo tvirtinasi lango remas) - tai ten ir sleptum laidus). va, kaip cia kairej puseje.
http://www_fotoz_lt/...jpg?=1349191625
Kas link putimo, tai antras ruduo jau - niekur nieko nekamsiau, niekur niekas nepucia, nors pirties pastate jau metai laiko kaip savaitgaliais gyvenam, tikrai butume ziema pajaute. Niekas nedziovinta , niekas netekinta - rastai naturalaus vytinimo 9 men iki surinkimo.
Papildyta:
QUOTE(Dagma @ 2012 10 02, 10:20)
Aišku kalti galim būti ir mes laiku kolonų nepaleisdami žemyn...
as tai ir nezinociau kada jas paleist ir kiek paleist. Gerai kad tie kur state periodiskai net nekviesti atvaziuoja ir paleidzia.