Įkraunama...
Įkraunama...

Mopsai!

QUOTE("Ramune" @ 2013 01 24, 16:47)
Jeigu vieno zvilgsnis nuginkluoja tai kai 2,3 ar 4 paziures tai tikrai neatsisipirsi  lotuliukas.gif .
Viena vakara  vyrui sakau: Einam jau miegot. O jis sedi ant kedes ir tokiu kreivu zvilgsniu ziuri i lovos puse. O ten suo ir katinas jau isitaise miega . Tada vyras ir sako : Kaip manai jie pas mus lovoje miega, ar mes pas juos lovoje miegame  lotuliukas.gif  Ir po keliu sekundziu balsu abu uzsikvatojome  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 24, 12:17)
jis tikras fainuolis  wub.gif  wub.gif  o sakykit, jusu mopsiukai lovoj su jumis miega?musu neimanoma ismokinti kad miegotu ant savo pagalves, jei uzdarai miegamojo duris, prasideda serenados ir duru raizymai...tai vat ir miega su mumis, isigudrina net tarp vyro ir manes atsigult po kaldra..noretus kazkaip kad atskirai miegotu, bet kiek mokinom viskas veltui.. ax.gif  ax.gif vyras pyksta..na o man teisa pasakius visai faina kai salia parpia ir knarkia, nors logiskai pagalvojus, butu geriau jei bent nakti miegotu ant savo pagalves.. biggrin.gif  biggrin.gif

Mano visi miega atskirai. Tiesiog čia buvo mano sprendimas - nes aš neišsimiegu. Tai kai tenka keliauti - būna man sunku su jais miegoti doh.gif
Jolita, o dėl kiekio tu neteisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pas mano seserį penkios mopsės - ir visos miega lovoje su ja doh.gif Net neįsivaizduoju kaip ji išsimiega doh.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 24, 13:01)
Musiske tai tol trypia ant koju, kol galiausiai jas prasketi ir ji tada tarp koju gulasi.....kuom jai tai patinka tarp tu koju gulet  g.gif

Ramune, sveikinam tavo Uogytę su antruoju gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2013 01 25, 11:06)
Ramune, sveikinam tavo Uogytę su antruoju gimtadieniu  4u.gif

ACIU LABAi!!! Kaip smagu, kad prisiminet bigsmile.gif
Atsakyti
sveikinam ir mes, manau tai uogytei priklauso skanus kauliukas siandien 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 25, 18:23)
sveikinam ir mes, manau tai uogytei priklauso skanus kauliukas siandien  4u.gif  4u.gif

ACIUUUUU
Grizdama is darbo parnesiau dovanu skanestuku smile.gif Ir dar daina jai suainavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 25, 21:16)
ACIUUUUU
Grizdama is darbo parnesiau dovanu skanestuku  smile.gif Ir dar daina jai suainavau  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif o ji jums nepritere?musiskis masinoj vaziuodamas "dainuoja" , ypac jei girdi grojant muzika rolleyes.gif
Atsakyti
Atrodo musiske persalo. Kosija nuo sestadienio ryto. Atlaike visus salcius, o dabar kai jau zada atsilima ir sugriebe. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 28 sausio 2013 - 10:50
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 28, 11:49)
Atrodo musiske persalo. Kosija nuo sestadienio ryto. Atlaike visus salcius, o dabar kai jau zada atsilima ir sugriebe.  verysad.gif

vargsiuke verysad.gif verysad.gif linkim kuo grieciau pasveikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 28, 10:49)
Atrodo musiske persalo. Kosija nuo sestadienio ryto. Atlaike visus salcius, o dabar kai jau zada atsilima ir sugriebe.  verysad.gif

Pasimatuokite temperatūrą. Vitamino C duokite papildomai. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2013 01 28, 16:52)
Pasimatuokite temperatūrą. Vitamino C duokite papildomai. Sveikit  4u.gif

O gal jai ten kas istrigo? g.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 28, 19:56)
O gal jai ten kas istrigo?  g.gif

jei vistienos kaulu nedavet, gal ir nera uzstrige..jei tai ir toliau tesis, vezkit pas veta g.gif
Atsakyti