Įkraunama...
Įkraunama...

Mopsai!

user posted image

cia musu mazylis 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 24, 10:54)

Gražutis marmuziukas 4u.gif
Atsakyti
Jėtius koks wub.gif
Atsakyti
jis tikras fainuolis wub.gif wub.gif o sakykit, jusu mopsiukai lovoj su jumis miega?musu neimanoma ismokinti kad miegotu ant savo pagalves, jei uzdarai miegamojo duris, prasideda serenados ir duru raizymai...tai vat ir miega su mumis, isigudrina net tarp vyro ir manes atsigult po kaldra..noretus kazkaip kad atskirai miegotu, bet kiek mokinom viskas veltui.. ax.gif ax.gif vyras pyksta..na o man teisa pasakius visai faina kai salia parpia ir knarkia, nors logiskai pagalvojus, butu geriau jei bent nakti miegotu ant savo pagalves.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
boruziuks28,
tikras angeliukas wub.gif wub.gif wub.gif
o del miegojimo kartu tau mano abi mergos miega kartu, bet zinot per kokias atostogas as labiausiai ir pasigendu ju knarkimo salia smile.gif kai persikelem i naujus namus specialiai nupirkom didesne lova, kad visiem butu vietos ir parpiam laimingi smile.gif)

QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 24, 13:17)
jis tikras fainuolis  wub.gif  wub.gif  o sakykit, jusu mopsiukai lovoj su jumis miega?musu neimanoma ismokinti kad miegotu ant savo pagalves, jei uzdarai miegamojo duris, prasideda serenados ir duru raizymai...tai vat ir miega su mumis, isigudrina net tarp vyro ir manes atsigult po kaldra..noretus kazkaip kad atskirai miegotu, bet kiek mokinom viskas veltui.. ax.gif  ax.gif vyras pyksta..na o man teisa pasakius visai faina kai salia parpia ir knarkia, nors logiskai pagalvojus, butu geriau jei bent nakti miegotu ant savo pagalves.. biggrin.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 24, 12:17)
jis tikras fainuolis  wub.gif  wub.gif  o sakykit, jusu mopsiukai lovoj su jumis miega?musu neimanoma ismokinti kad miegotu ant savo pagalves, jei uzdarai miegamojo duris, prasideda serenados ir duru raizymai...tai vat ir miega su mumis, isigudrina net tarp vyro ir manes atsigult po kaldra..noretus kazkaip kad atskirai miegotu, bet kiek mokinom viskas veltui.. ax.gif  ax.gif vyras pyksta..na o man teisa pasakius visai faina kai salia parpia ir knarkia, nors logiskai pagalvojus, butu geriau jei bent nakti miegotu ant savo pagalves.. biggrin.gif  biggrin.gif

Musiske tai tol trypia ant koju, kol galiausiai jas prasketi ir ji tada tarp koju gulasi.....kuom jai tai patinka tarp tu koju gulet g.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 24, 14:01)
Musiske tai tol trypia ant koju, kol galiausiai jas prasketi ir ji tada tarp koju gulasi.....kuom jai tai patinka tarp tu koju gulet  g.gif

turi i ka atsiremti lotuliukas.gif musiskis dazniausiai nugara i mane isiremia o letenom i vyra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikia daug kantrybės turėti biggrin.gif jei šuo žino, kad palauš šeimininką, jis taip ir padarys biggrin.gif
Atsakyti
tai va, kad nors ir kartais stengies but grieztas, bet savo meilumu vistiek palauzia ax.gif
Atsakyti
Merginos, išeitis yra:) Auginkite du, tris, keturis mopsius ir problemos atkrenta savaime. Juk nemiegosi vienoj lovoj su keturiais smile.gif))
Atsakyti
Jeigu vieno zvilgsnis nuginkluoja tai kai 2,3 ar 4 paziures tai tikrai neatsisipirsi lotuliukas.gif .
Viena vakara vyrui sakau: Einam jau miegot. O jis sedi ant kedes ir tokiu kreivu zvilgsniu ziuri i lovos puse. O ten suo ir katinas jau isitaise miega . Tada vyras ir sako : Kaip manai jie pas mus lovoje miega, ar mes pas juos lovoje miegame lotuliukas.gif Ir po keliu sekundziu balsu abu uzsikvatojome lotuliukas.gif
Atsakyti
Manieji miega atskirai išskirtinai tik mano vyro dėka:D. Aš tikrai neatsispirčiau ir man tai jau tikrai netrukdo:).
Atsakyti