Įkraunama...
Įkraunama...

Mopsai!

musu chebryte po visu svenciu bando atgauti jegas smile.gif
user posted image

Linkim sekmingu ir mopsingu metu! newyear.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.....Su praejusiom sventem jus 4u.gif 4u.gif

As cia su tokiu klausimuku doh.gif gal zinot kuri nors,gal is jusu pazystamu kas noretu nebrangiai isigyti Mopsyte verysad.gif manes tik paprase paklausineti,kalyte 7men..Seima nusipirko,ir kiek supratau alergiskas vaikas,tad parduoda.kalyte su Baltarusiskais kilmes dokais,nes Kikoj pirkta doh.gif Ir turejo kojos trauma,buvo luzusi,dabar tik kartais slubuoja,bet veterinaras sake jog viskas bus gerai ,o seip sveika ir miela kalyte....jai kas galit padeti,parasykit man i az,kaina kiek zinau nedidele jos. verysad.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2013 01 03, 23:04)
Sveikos merginos.....Su praejusiom sventem jus  4u.gif  4u.gif

As cia su tokiu klausimuku  doh.gif gal zinot kuri nors,gal is jusu pazystamu kas noretu nebrangiai isigyti Mopsyte  verysad.gif  manes tik paprase paklausineti,kalyte 7men..Seima nusipirko,ir kiek supratau alergiskas vaikas,tad parduoda.kalyte su Baltarusiskais kilmes dokais,nes Kikoj pirkta  doh.gif Ir turejo kojos trauma,buvo luzusi,dabar tik kartais slubuoja,bet veterinaras sake jog viskas bus gerai ,o seip sveika ir miela kalyte....jai kas galit padeti,parasykit man i az,kaina kiek zinau nedidele jos. verysad.gif
Dekui  4u.gif

Svarbiausia, kad neužsirautų ant daugintojų su maža kaina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2013 01 04, 07:42)
Svarbiausia, kad neužsirautų ant daugintojų su maža kaina  verysad.gif

Tai va....ir as to nenoriu doh.gif doh.gif Todel skelbimo deti dar nerekomentavau unsure.gif unsure.gif Galvojau gal paas ju kazkas susidometu smile.gif
Atsakyti
Patarkit sterilizuoti mirksiukas.gif . Tuomet ir bėdų nekils
Atsakyti
mano pažįstami domėjosi šia mažyle, susirašinėjo email'u, tačiau kai paprašė tel numerio - atsakymo nebesulaukė. Norėjo susitikti jie, pamatyti gyvai kalytę. Jei būtų ne iš Vilniaus - būtų vykę ir į kitą miestą, kad tik ją pamatyti.

Tai gal jau mažylė turi namus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 01 13, 10:35)
mano pažįstami domėjosi šia mažyle, susirašinėjo email'u, tačiau kai paprašė tel numerio - atsakymo nebesulaukė. Norėjo susitikti jie, pamatyti gyvai kalytę. Jei būtų ne iš Vilniaus - būtų vykę ir į kitą miestą, kad tik ją pamatyti.

Tai gal jau mažylė turi namus?  unsure.gif

Na,as nezinau sito,as taip pat el pastu bendravau,zmoniu net nepazystu,drauge mano jiems dave mano FB jie ir parase cool.gif Reiks parasayti jiems,paklausti tada...
Atsakyti
Ariuška mano - romantikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2013 01 14, 13:16)
Ariuška mano - romantikas  wub.gif

Ariuška kaip visada - širdį šildantis wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif ir šypseną keliantis iš laimės vien pamačius biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes laukiame vados 2013 wub.gif
user posted image
vados pedigree
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuksku: 20 sausio 2013 - 18:50
sveiki,noreciau prisijungti prie mopsu myletoju klubo smile.gif turiu viena isdykeli mopsiuka vardu Fredukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 23, 22:09)
sveiki,noreciau prisijungti prie mopsu myletoju klubo smile.gif turiu viena isdykeli mopsiuka vardu Fredukas  ax.gif

Visi cia savaip padyke mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti