Įkraunama...
Įkraunama...

Mopsai!

QUOTE(Donma @ 2014 06 10, 17:32)
Sveikos,prasysiu jusu patarimu.Su seima norime isigyti mopsa,kur pirkti kad neapgautu?i ka atkreipti demesi?ir gal zinot kodel taip kainos skiriasi?dekui

Galbūt rasite atsakymą

http://www.mypug.lt/page20.php
Atsakyti
sveiki, jungiuosi prie mopsu augintoju burio thumbup.gif

Ir iškart su klausimais, ar kai parsivezet augintinius, nenaudojot paluciu? cia skaiciau dresavimo forumus ir ten labai daznai kartojama, kad nepratinti prie paluciu, nes paskui suo gali jas atsiminti ir net ismokes daryti reikalus lauke, slapintis ir namie ant minkstu pavirsiu....

tad klausimas, negi jus tokius mazus, katik i nauja vieta atvykusius suniukus, kuriems ir taip sokas, vedat atlikineti reikalus i lauka? maniskis bijo aukscio biggrin.gif , o pats per mazas lipti laiptais, tai jam stresas kiekvienas kilimas/nusileidimas laiptais, kai ji nesiojam... doh.gif pirmaja diena darė ant skudurelio, kuri idejo veiseja, pats nemokintas apsiuoste ir atlikineja reikalus ten....
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2014 06 25, 19:03)
sveiki, jungiuosi prie mopsu augintoju burio  thumbup.gif

Ir iškart su klausimais, ar kai parsivezet augintinius, nenaudojot paluciu? cia skaiciau dresavimo forumus ir ten labai daznai kartojama, kad nepratinti prie paluciu, nes paskui suo gali jas atsiminti ir net ismokes daryti reikalus lauke, slapintis ir namie ant minkstu pavirsiu....

tad klausimas, negi jus tokius mazus, katik i nauja vieta atvykusius suniukus, kuriems ir taip sokas, vedat atlikineti reikalus i lauka? maniskis bijo aukscio  biggrin.gif , o pats per mazas lipti laiptais, tai jam stresas kiekvienas kilimas/nusileidimas laiptais, kai ji nesiojam...  doh.gif pirmaja diena darė ant skudurelio, kuri idejo veiseja, pats nemokintas apsiuoste ir atlikineja reikalus ten....

Panašu, kad Jums dar labai nemažai reik pasikalbėti su šuniuko pardavėja. Tikrai ji būtų paminėjus, kad bent iki pusės metų jokiūų lipimų laiptais žemyn, nebent aukštyn galima ir tai nuo kokių keturių mėnesiukų. Aišku, jeigu saugojat sąnariukus. Dėl palučių tai mitas-mano mopsė, žinoma namie nedaro, bet čihuahua gali tai daryti ir lauke, ir namie ant palučių-viską suvokia šuniukai normaliai:). Viena mano mopsytė darė namie ant palučių, lauke padarė tik būdama aštuonių mėnesių-tiesiog nesukau sau dėl to galvos ir viskas. Po pirmo sykio-problemų nebebuvo. Atėjo laikas ir viskas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2014 06 29, 11:51)
Panašu, kad Jums dar labai nemažai reik pasikalbėti su šuniuko pardavėja. Tikrai ji būtų paminėjus, kad bent iki pusės metų jokiūų lipimų laiptais žemyn, nebent aukštyn galima ir tai nuo kokių keturių mėnesiukų. Aišku, jeigu saugojat sąnariukus. Dėl palučių tai mitas-mano mopsė, žinoma namie nedaro, bet čihuahua gali tai daryti ir lauke, ir namie ant palučių-viską suvokia šuniukai normaliai:). Viena mano mopsytė darė namie ant palučių, lauke padarė tik būdama aštuonių mėnesių-tiesiog nesukau sau dėl to galvos ir viskas. Po pirmo sykio-problemų nebebuvo. Atėjo laikas ir viskas susitvarkė.

Jūs ne taip supratot - aš ir rašau, kad laiptais lipti jis per mažas, o kai paimam į rankas ir nešam laiptais aukšyn/žemyn, jis stresuoja, nes bijo aukščio ax.gif bet ši bėda jau dingsta, panašu kad pripranta nešiojamas ir nebebijo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2014 06 25, 19:03)
sveiki, jungiuosi prie mopsu augintoju burio  thumbup.gif

tad klausimas, negi jus tokius mazus, katik i nauja vieta atvykusius suniukus, kuriems ir taip sokas, vedat atlikineti reikalus i lauka? maniskis bijo aukscio  biggrin.gif , o pats per mazas lipti laiptais, tai jam stresas kiekvienas kilimas/nusileidimas laiptais, kai ji nesiojam...  doh.gif pirmaja diena darė ant skudurelio, kuri idejo veiseja, pats nemokintas apsiuoste ir atlikineja reikalus ten....

Na šiaip kiek žinau veisėjų ir tiesiog šuniukų šeimininkų, kurie mažiukus augino su palutėm, jokių problemų nebuvo g.gif mums irgi absoliučiai jokių problemų dėl to nekilo...gal tik tiek, kad jei šuniukas pradeda mokytis daryt lauke, būna, kad palutės namie nuimamos, bet aš kiek pamenu laikiau dar kažkokį tai laiko tarpą, ypač, kai šuniukas mažas..arba labai dažnai reikia laukan vesti tuomet... O dėl aukščio...reikia pratinti...maniškė nebijojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2014 06 30, 14:42)
Na šiaip kiek žinau veisėjų ir tiesiog šuniukų šeimininkų, kurie mažiukus augino su palutėm, jokių problemų nebuvo  g.gif  mums irgi absoliučiai jokių problemų dėl to nekilo...gal tik tiek, kad jei šuniukas pradeda mokytis daryt lauke, būna, kad palutės namie nuimamos, bet aš kiek pamenu laikiau dar kažkokį tai laiko tarpą, ypač, kai šuniukas mažas..arba labai dažnai reikia laukan vesti tuomet... O dėl aukščio...reikia pratinti...maniškė nebijojo  smile.gif

supratau 4u.gif
na tai tada nepergyvensiu labai, daro maniskis ant palutes pats, nemokintas, bet as jo negiriu uz tai, tai kai padarys lauke tada girsiu, turetu suprast smile.gif
Atsakyti
Ir dar klausimas, kokias sukas patartumet pirkti? ju yra tiek daug, o metyti pinigus bandymams nesinori, gal patarimu turit? 4u.gif
Atsakyti
As turiu furminatoriu ir tokias visas metalines(nei nezinau kaip jos vadinas, labai senai pirktos jau irkitam suniui, bet mopsei mano puikiai tinka). Jos is ilgio dantytos is saves tiesiog. Dar su jom labai gerai kilimus issikuot lotuliukas.gif
Su furminatorium tai atsargiai wink.gif negalima daznai. Bet kiek saviske pamenu tai kol buvo maza ilgokai nesisere.
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2014 07 01, 14:52)
As turiu furminatoriu ir tokias visas metalines(nei nezinau kaip jos vadinas, labai senai pirktos jau irkitam suniui, bet mopsei mano puikiai tinka). Jos is ilgio dantytos is saves tiesiog. Dar su jom labai gerai kilimus issikuot lotuliukas.gif
Su furminatorium tai atsargiai wink.gif negalima daznai. Bet kiek saviske pamenu tai kol buvo maza ilgokai nesisere.

nelabai isivaizduoju kaip tos dantytos is saves atrodo biggrin.gif na mano mazylis po saves palieka ant drabuziu daug plauku lotuliukas.gif kuokstais aisku nesiseria, bet noreciau pratint sukuot nuo mazens, kad tai taptu iprasta procedura smile.gif
Atsakyti
Sveikos mopsiuku "mamytes" . Kokiu sausu maistu seriat savo suniukus? ar duodate ka papildomai?
Atsakyti
Sveiki,
Kaip man grazu juodi mopsiukai wub.gif gal zinote kas tokius veisia ir patartumet is kur geriausia pirkti.Kiek esu girdejus tai suniukai buna labai su isvarzom,kodel taip buna?Pati turiu smelini mopsiuka jau mes su stazu,11 metu wub.gif Norim dar vieno,mylimiausi ir geriausi sunys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 18 rugsėjo 2014 - 14:48
Sveikos 4u.gif kiek turėtų sverti 5 mėn mopsiukas? pas mane jis 5kg, bet jau toooks kudutis atrodo g.gif griauciai sviecia kai kvepuoja... maista sveriu, normuoju pagal tai kiek ant pakuotes parasyta, skanuku gauna tik spec dresuojant, ir karts nuo karto grauzalu dantukams, nuo stalo maisto nera valges... jis siaip labai aktyvus, daug laksto, ilgai vedzioju ir tt, gal reiketu padidinti maisto? 4u.gif
Atsakyti