Įkraunama...
Įkraunama...

Mopsai!

QUOTE(Deimoote @ 2013 10 21, 11:25)
Sveiki  smile.gif
Planuojam isigyti Mopsiuka(norim smelinio berniuko),todel kreipiuosi cia noredama sulaukti informacijos apie mopsu veisejus aplink Kauna ir jo rajona  ax.gif  Buciau labai dekinga uz informacija  4u.gif

Mano Rio iš Saulės Simfonijos kaip tik, ir kaip tik jo du broliai ieško savo šeimininkų wub.gif wub.gif . Tikrai rekomenduoju pirkti iš ten, nes kartu su šuniuku gausite ir visokeriopą pagalbą bet kuriuo paros metu, kad ir kas atsitiktų, visus patarimus kad ir koks menkniekis būtų neaiškus. Manau tai yra labai labai svarbu smile.gif . Pati tai be proto vertinu 4u.gif drinks_cheers.gif ! Plačiau galit pažiūrėti www.mopsiukasl.lt arba www.mypug.lt svetainėse.
Atsakyti
QUOTE(Bulis @ 2013 10 21, 18:43)
Mano Rio iš Saulės Simfonijos kaip tik, ir kaip tik jo du broliai ieško savo šeimininkų wub.gif  wub.gif . Tikrai rekomenduoju pirkti iš ten, nes kartu su šuniuku gausite ir visokeriopą pagalbą bet kuriuo paros metu, kad ir kas atsitiktų, visus patarimus kad ir koks menkniekis būtų neaiškus. Manau tai yra labai labai svarbu  smile.gif . Pati tai be proto vertinu  4u.gif  drinks_cheers.gif ! Plačiau galit pažiūrėti www.mopsiukasl.lt arba www.mypug.lt svetainėse.

mirksiukas.gif Saules simfonija jau pasidomejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulis @ 2013 10 21, 18:43)
Mano Rio iš Saulės Simfonijos kaip tik, ir kaip tik jo du broliai ieško savo šeimininkų wub.gif  wub.gif . Tikrai rekomenduoju pirkti iš ten, nes kartu su šuniuku gausite ir visokeriopą pagalbą bet kuriuo paros metu, kad ir kas atsitiktų, visus patarimus kad ir koks menkniekis būtų neaiškus. Manau tai yra labai labai svarbu  smile.gif . Pati tai be proto vertinu  4u.gif  drinks_cheers.gif ! Plačiau galit pažiūrėti www.mopsiukasl.lt arba www.mypug.lt svetainėse.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Great Gatsby Saules Simfonija wub.gif
Atsakyti
Empire States of Mind Saules Simfonija (Kuzia) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2013 11 08, 11:11)
Empire States of Mind Saules Simfonija (Kuzia)  wub.gif

Puikus kadras, puikus šuo drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
O stai ir mes smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 05 gruodžio 2013 - 20:25
Kada mano gyvenime įvyks dar vienas, be Hestutės, stebuklas ir mano namų sleksti peržengs ji-MOPSYTĖ???
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2013 12 06, 20:17)
Kada mano gyvenime  įvyks dar vienas, be Hestutės, stebuklas ir mano namų sleksti peržengs ji-MOPSYTĖ???

Linkiu, kad svajone realizuotusi 4u.gif
Atsakyti
Rasta mopsu veisles kalyte Vilniaus raj. Rudamina.Smelio spalvos. Kon.tel. +37068563336 Ruslanas
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2013 12 06, 20:17)
Kada mano gyvenime  įvyks dar vienas, be Hestutės, stebuklas ir mano namų sleksti peržengs ji-MOPSYTĖ???

Peržengs, peržengs 4u.gif
Atsakyti
Penktadienis vacation4.gif
Atsakyti