QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 22, 22:54)
O kokio lygio Pentax stiklai? Papasakokit
Dėl mažesnio pasirinkimo tai sutinku, bet kažin ar bus perkami patys brangiausi nikono ar canono stiklai, vadinasi pasirinkimas yra didžiulis - sigma, tamron ir t. t.
Naujienos iš dxOMark truputį į temą.
http://www.efoto.lt/...aratu_jutikliai
as taip krupulioziskai nenangrinejau tik paziurejau,kad stiklu mazas pasirinkimas ir kainos kaip pentaxui,nors jis nera toks jau labai galingas brendas kaip N ir C. Nors cia tik aisku mano nuomone,kuria susidariau,kaip sakoma visgi diskutuojam
Fotolama nea,nieko necituoju,cia tik mano pamastimai,ka maciau,ka skaiciau
O ka kalbieti del objektyvu tai aisku 50 nepirkiu,bet keleta turiu geru savo atzvilgiu,kurie butent man reikalingi
Bet pazystu kas turi labai daug ir vis mazai tu objektyvu
Papildyta:
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 23, 10:28)
na va jau turiu savo issvajotaji Nikon d7000, na kolkas viskas ciki, niekas nenuvyle. o nikon pasirinkau, nes jis beveik visur testuose laimedavo pries canon d60, o prekybos centruose man nieks zmoniskai nepaasikino kas geriau
Sveikinu su pirkiniu,smagaus naudojimo
O parduotuveje labai mazai zino zmones apie foto technika kurie dirba didziuose centruose, kurie butent specializuojasi,tie zino atsakimus i viska ir gali normalei paaiskinti,o kiek klauiau centruose tai tik stovedavo ir mikeno,nors pati zinodavau atsakyma,seip del idomumo uzklausdavau