Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(sbo @ 2012 11 19, 17:59)
Butu idomu suzinoti, kodel visgi Nikon pasirinkot? As siuo metu taip pat esu dideliuose apmastymuose, kuri geriau rinktis, Canon ar Nikon, t.y.butent Canon EOS 60D ar Nikon D90  rolleyes.gif
Esu naujoke, bet labai noriu ismeginti fotografija  ax.gif

Atkreikite dar dėmesį į Pentax K-5 II - turbūt geriausias ne FF fotoaparatas šiais dienai.
Atsakyti
Ačiū atsakusioms 4u.gif Taip ant FF žiūrėjau ir išbandžiau visgi 24mm, dar reiks išbandyti 14-24mm. Pakolkas nenusivyliau 24mm, bet kol neišbandysiu visko, tol nenuspręsiu, o vien techniniais rodikliais ir aprašymais negaliu pasikliauti.
Atsakyti
O jei lyginti Canon 600D ir Canon 60D
Skaiciau, kad Canon 600D geriau imti pradedantiesiems, o Canon 60D jau paznegusiems, nes kitaip bus pinigu ismetimas.
Ka Jus manote?
Papildyta:
Ir dar klausimas, gal esate kazka girdeje apie siuos kursus ir fotografa, kuris veda kursus?
http://grupinis.lt/d...jomis_is_anksto
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2012 11 22, 14:47)
Atkreikite dar dėmesį į Pentax K-5 II - turbūt geriausias ne FF fotoaparatas šiais dienai.

Pentax labai brangus stiklai,todel daugumai jau atkrenta sitas varintas g.gif
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2012 11 22, 15:21)
O jei lyginti Canon 600D ir Canon 60D
Skaiciau, kad Canon 600D geriau imti pradedantiesiems, o Canon 60D jau paznegusiems, nes kitaip bus pinigu ismetimas.
Ka Jus manote?
Papildyta:
Ir dar klausimas, gal esate kazka girdeje apie siuos kursus ir fotografa, kuris veda kursus?
http://grupinis.lt/d...jomis_is_anksto

jeigu yra pinigu ir domina foto,geriau 60d,o jeigu seip galima ir 600d,bet seip vistiek meniu bus viskas tas pats,kaip sakoma jeigu noresit mokitis toliau susiprasit,kad paskui nereiketu gailietis o kodel neemiau iskarto 60d pvz,nes pinigu buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2012 11 22, 15:07)
Ačiū atsakusioms 4u.gif Taip ant FF žiūrėjau ir išbandžiau visgi 24mm, dar reiks išbandyti 14-24mm.  Pakolkas nenusivyliau 24mm, bet kol neišbandysiu visko, tol nenuspręsiu, o vien techniniais rodikliais ir aprašymais negaliu pasikliauti.

ai jo, dar pamirsau parasyti 14-24mm,yra vienas minusas filtro neuzdesit,nes priekinis stikliukas pustas,jau reikes saugoti stiklus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2012 11 22, 18:30)
Pentax labai brangus stiklai,todel daugumai jau atkrenta sitas varintas g.gif

Ir kas ten pas Pentax jau taip labai brangu?
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2012 11 22, 19:10)
Ir kas ten pas Pentax jau taip labai brangu?

mazas stiklu pasirinkimas,o ir kainos kai kuriems stiklams didokos kaip tokio lygio g.gif nu cia kiek liginau kainas, kai ziurejau
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2012 11 22, 22:12)
mazas stiklu pasirinkimas,o ir kainos kai kuriems stiklams didokos kaip tokio lygio g.gif  nu cia kiek li(Y)ginau kainas, kai ziurejau
O kokio lygio Pentax stiklai? Papasakokit smile.gif
Dėl mažesnio pasirinkimo tai sutinku, bet kažin ar bus perkami patys brangiausi nikono ar canono stiklai, vadinasi pasirinkimas yra didžiulis - sigma, tamron ir t. t.

Naujienos iš dxOMark truputį į temą. http://www.efoto.lt/...aratu_jutikliai
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2012 11 22, 23:12)
mazas stiklu pasirinkimas,o ir kainos kai kuriems stiklams didokos kaip tokio lygio g.gif  nu cia kiek liginau kainas, kai ziurejau

Man kažkaip atrodo, kad jūs tiesiog cituojate vieno puslapio apie DSLR pasirinkimą mintis wink.gif

Mažas pasirinkimas? Ruošiatės susipirkti 50 skirtingų objektyvų? Kokių objektyvų Pentax'ui jums trūksta?
Atsakyti
na va jau turiu savo issvajotaji Nikon d7000, na kolkas viskas ciki, niekas nenuvyle. o nikon pasirinkau, nes jis beveik visur testuose laimedavo pries canon d60, o prekybos centruose man nieks zmoniskai nepaasikino kas geriau

QUOTE(sbo @ 2012 11 19, 17:59)
Butu idomu suzinoti, kodel visgi Nikon pasirinkot? As siuo metu taip pat esu dideliuose apmastymuose, kuri geriau rinktis, Canon ar Nikon, t.y.butent Canon EOS 60D ar Nikon D90  rolleyes.gif
Esu naujoke, bet labai noriu ismeginti fotografija  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 22, 22:54)
O kokio lygio Pentax stiklai? Papasakokit  smile.gif
Dėl mažesnio pasirinkimo tai sutinku, bet kažin ar bus perkami patys brangiausi nikono ar canono stiklai, vadinasi pasirinkimas yra didžiulis - sigma, tamron ir t. t.

Naujienos iš dxOMark truputį į temą. http://www.efoto.lt/...aratu_jutikliai

as taip krupulioziskai nenangrinejau tik paziurejau,kad stiklu mazas pasirinkimas ir kainos kaip pentaxui,nors jis nera toks jau labai galingas brendas kaip N ir C. Nors cia tik aisku mano nuomone,kuria susidariau,kaip sakoma visgi diskutuojam smile.gif

Fotolama nea,nieko necituoju,cia tik mano pamastimai,ka maciau,ka skaiciau 4u.gif O ka kalbieti del objektyvu tai aisku 50 nepirkiu,bet keleta turiu geru savo atzvilgiu,kurie butent man reikalingi smile.gif Bet pazystu kas turi labai daug ir vis mazai tu objektyvu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 23, 10:28)
na va jau turiu savo issvajotaji Nikon d7000, na kolkas viskas ciki, niekas nenuvyle. o nikon pasirinkau, nes  jis beveik visur testuose laimedavo pries canon d60, o prekybos centruose man nieks zmoniskai nepaasikino kas geriau

Sveikinu su pirkiniu,smagaus naudojimo 4u.gif O parduotuveje labai mazai zino zmones apie foto technika kurie dirba didziuose centruose, kurie butent specializuojasi,tie zino atsakimus i viska ir gali normalei paaiskinti,o kiek klauiau centruose tai tik stovedavo ir mikeno,nors pati zinodavau atsakyma,seip del idomumo uzklausdavau bigsmile.gif
Atsakyti
Panelytes jus cia daugiau ismanancios
Patarkite gera fotoaparata tiek nuotraukoms, tiek video.. nesu fotografe, fotoaparato reikia seimynemis nuotraukoms., tad norisi neblogos kokybes, nei muilinukiu
kaina iki -+1500lt
Atsakyti
O man dar idomu, kas geriau Canon 60D su 18-55 mm objektyvu ar Canon 60D su 18-135 mm objektyvu? g.gif 4u.gif
Atsakyti