Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

Labas vakaras 4u.gif
Aš pas jus su tokiu klausimuku, gal padėsite išsirinkti 4u.gif
Noriu paprasto, bet ne prasto skaitmeninio fotoaparato, nelabai brangaus, nedidelio, tyliai veikiančio (na kad nefotografuotų taip garsiai kaip veidrodiniai), bet, kad nuotraukos gautusi ryškios, gražios, gal patarsit koks geriau? ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas parekomenduos Vilniuje Kaune fotoaparatu parduotuve, kad butu galimybe fotoaparata i rankas paimti ir pardavejas nusimanitu savo darba, nes mano kaime tik Topo centrai ir t.t. nieko konkretaus ir profesonalaus nera. Aciu
Atsakyti
QUOTE(aurora borealis @ 2012 11 03, 22:47)
Labas vakaras 4u.gif
Aš pas jus su tokiu klausimuku, gal padėsite išsirinkti 4u.gif
Noriu paprasto, bet ne prasto skaitmeninio fotoaparato, nelabai brangaus, nedidelio, tyliai veikiančio (na kad nefotografuotų taip garsiai kaip veidrodiniai), bet, kad nuotraukos gautusi ryškios, gražios, gal patarsit koks geriau? ax.gif

leica m9. Paprastas bet ne prastas, skaitmeninis, nelabai brangus (na, kainuotu 100 tukstanciu - butu labai brangus, o dabar tai nelabai), nedidelis, gan tyliai fotkina (ne veidrodinis), ryskios grazios nuotraukos. O kas svarbiausia - su raudona naklejke!

QUOTE(coliukee @ 2012 11 04, 15:31)
Sveiki. Gal kas parekomenduos Vilniuje Kaune fotoaparatu parduotuve, kad butu galimybe fotoaparata i rankas paimti ir pardavejas nusimanitu savo darba, nes mano kaime tik Topo centrai ir t.t. nieko konkretaus ir profesonalaus nera. Aciu

siaip visose specializuotose fotiku pardese daugiau maziau zmones normalus dirba, apie fotikus kazka raukia. Bet pasiskaityk internete, kad nueitum su ziniu bagazu, bent jau terminuose kad gaudytumeisi, zinotum kokie fotikai dabartinej rinkoj, i kokia kainu kategorija taikai, kokio tau reikia objektyvo. Tada ir klausimus galesi normaliau uzduot ir pardavejui bus negaila su tavim i detales leistis. Nes kitaip pasakys - nu va sitas neblogas, o ko tu jo paklausi?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 10 13, 01:07)
As esu patenkinta siuo fotoaparatu, aisku mano jau senukas jau virs 5metu biggrin.gif
dabar mielai pakeisciau i Nikon D700 arba Nikon D3 rolleyes.gif

O kokia Jusu nuomone apie D600??
Atsakyti
sveikos, gal kokiu atsiliepimu apie Nikon D7000 isiziurejau ji:D rinkausi tarp canon eos60d ir Nikon D7000 ir viskgi ties nikonu apsistojau, kal kas naudojat viena ar arba kita ir turit pastebejimu???
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2012 11 07, 18:22)
O kokia Jusu nuomone apie D600??

Teisingas fotoaparatas entuziastui. Tik jo kaina Lietuvoje kol kas visai ne į temą, gerokai brangiau, nei Europoje.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2012 11 12, 12:07)
Teisingas fotoaparatas entuziastui. Tik jo kaina Lietuvoje kol kas visai ne į temą, gerokai brangiau, nei Europoje.

Lietuvoje viskas brangiau negu Europoje smile.gif Bet seip jeigu ka galima ir nuolaidu geru ispesti,tik reikia mokieti paprasyti tongue.gif ir tureti geru santykiu su tuos srities darbuotojais,kurie butent specializuojasi prof technika smile.gif
Atsakyti
Gal patarsit kur galima būtų nusipirkti "Olympus" XD kortelę? Manoji turbūt užlinko, o kiek parduotuvių apėjau, tai sako kad jos jau 2 metus kaip negaminamos sad.gif Gal dar kur yra iš anksčiau užpirktos?
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 09, 09:55)
sveikos, gal kokiu atsiliepimu apie Nikon D7000 isiziurejau ji:D rinkausi tarp canon eos60d ir Nikon D7000 ir viskgi ties nikonu apsistojau, kal kas naudojat viena ar arba kita ir turit pastebejimu???

Butu idomu suzinoti, kodel visgi Nikon pasirinkot? As siuo metu taip pat esu dideliuose apmastymuose, kuri geriau rinktis, Canon ar Nikon, t.y.butent Canon EOS 60D ar Nikon D90 rolleyes.gif
Esu naujoke, bet labai noriu ismeginti fotografija ax.gif
Atsakyti
O ką apie objektyvus plačiakampius patartumėte 24mm ar 12-24mm? 12-24mm daug lauš kampus?
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 19, 18:14)
O ką apie objektyvus plačiakampius patartumėte 24mm ar 12-24mm? 12-24mm daug lauš kampus?

24mm ant kropo ne toks jau ir platus, sakyčiau, kad net labiau normalus, nei platus smile.gif

O 12-24mm aišku "lauš" kampus (jei turite mintyje barrel distortions, net nežinau kaip lietuviškai), bet tai kam šiais laikais tai rūpi - visi normalesni fotoaparatai (jpeg atveju) ir RAW apdorojimo programos (RAW atveju) turi objektyvų profilius ir automatiškai gali pataisyti iškraipymus, vinjetavimą.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 19, 16:59)
Butu idomu suzinoti, kodel visgi Nikon pasirinkot? As siuo metu taip pat esu dideliuose apmastymuose, kuri geriau rinktis, Canon ar Nikon, t.y.butent Canon EOS 60D ar Nikon D90  rolleyes.gif
Esu naujoke, bet labai noriu ismeginti fotografija  ax.gif

Man irgi kilo toks klausimas pries perkant visa technika,kuriam brandui atsiduoti,bet pasirinkau Nikon ir nesigailiu,cia labai subjektyviai,ergonomika,spalvos,patogumas,manau reikia abudu paciupieti,bet jeigu kalbieti apie testus tai Canon modelis kuri pasirinkote pralaimi pries Nikona (techniniu atzvilgiu) smile.gif o visa kita subjektyviai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2012 11 20, 15:09)
24mm ant kropo ne toks jau ir platus, sakyčiau, kad net labiau normalus, nei platus smile.gif

O 12-24mm aišku "lauš" kampus (jei turite mintyje barrel distortions, net nežinau kaip lietuviškai), bet tai kam šiais laikais tai rūpi - visi normalesni fotoaparatai (jpeg atveju) ir RAW apdorojimo programos (RAW atveju) turi objektyvų profilius ir automatiškai gali pataisyti iškraipymus, vinjetavimą.

pritariu fotolamai,ziurint ko butent reikia,nes jeigu krop,tai geriau tada 10-24,duos butent ta ka reikia cia is naujiesniu,nes 12-24 biski senesnis modeliukas,cia jeigu nikonas pas jumis smile.gif bet aisku favoritas 14-24 ant FF,o ant cropo 10-24 smile.gif O jeigu tik 24mm(fiksuotas) tai atsiliepimai nelabai apie ji,geriau tada 20mm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malaja357: 22 lapkričio 2012 - 13:29