Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(robobebras @ 2013 06 26, 12:35)
man atrodo, kad tau tamronas tik ir lieka, jei nori tokio tipo zumo.
Ir reik apsisprest ar naujas ar naudotas ir ar reikia VC.

o ar turiu pasirinkimą dėl kitokio zoomo? na, dar būtų variantas 24-70, bet man 17-50 atrodo universalesnis.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 06 26, 12:38)
o ar turiu pasirinkimą dėl kitokio zoomo? na, dar būtų variantas 24-70, bet man 17-50 atrodo universalesnis.

Hmm, ir kuris čia 24-70mm f/2.8 zūmas į 2 kLt sutelpa? smile.gif

O ir dėl universalumo jūs visiškai teisi. 24-70mm pilnam kadrui skirtas, ten jis tiks pats universalus kaip 17-50mm ant APS-C.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 06 26, 12:58)
Hmm, ir kuris čia 24-70mm f/2.8 zūmas į 2 kLt sutelpa? smile.gif

ne ne, netelpa, tik šiaip buvo svarstymų ale "investuoti", bet tai ką ten investuosi, gi neuždirbs man ta technika pinigų irnesakyk.gif

ačiū už nuomones.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas bandėt Nikon 40mm f/2.8G AF-S DX? Kaip greitis, aštrumas? Noriu naudot patalpoj (pakankamai diiidelėj)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 26 birželio 2013 - 18:51
O ką čia spręst naujas/naudotas?
Naudotas yra geras daiktas už mažesnę pinigų sumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 06 26, 19:50)
Sveiki,
gal kas bandėt Nikon 40mm f/2.8G AF-S DX? Kaip greitis, aštrumas? Noriu naudot patalpoj (pakankamai diiidelėj)

niekaip nesuprantu, is kur apskritai sugalvojai toki varianta?
Patalpoj ir butent reikia 40mm?
papasakok daugiau, nes kazkas neaisku smile.gif

QUOTE(FotografasLukas @ 2013 06 27, 01:10)
O ką čia spręst naujas/naudotas?
Naudotas yra geras daiktas už mažesnę pinigų sumą smile.gif

nu cia su salyga, kad naudotas yra geras daiktas smile.gif Kaip reikalai su garantija, ar su fokusu viskas gerai ir t.t. Kai kurie zmones nemegsta naudotu daiktu pirkt, tai tegu sprendziasi.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 06 26, 18:50)
Sveiki,

Na, čia aš paantrinsiu robobebrui.

Kodėl būtent šitas objektyvas? Gal geriau būtų 35mm ar 50mm FX objektyvai? Kaina panaši, bet jie ir šviesesni, ir likvidumas būtų visai kitas, nes jie FX.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 06 27, 10:43)

nu cia su salyga, kad naudotas yra geras daiktas smile.gif Kaip reikalai su garantija, ar su fokusu viskas gerai ir t.t. Kai kurie zmones nemegsta naudotu daiktu pirkt, tai tegu sprendziasi.

Tai yra toks veiksmas, kaip patikrinimas prieš perkant, ar teko bandyti ? smile.gif)
Atsispausdini focus'o lapą, užsidedi objektyvą ir prasitestuoji.
P.S. Kiek pirkęs, kiek pardavęs ir kiek apskritai girdėjęs, tokie dalykai retoki yra
Atsakyti
Sveiki,noreciau suzinoti koks objektyvas butu universaliausias?turiu 55mm,taciau noretusiu kazko geresnio.Ka pasiulytumet Sony Alpha fotoaparatui?
Atsakyti
QUOTE(Vaidilu @ 2013 06 28, 11:31)
Sveiki,noreciau suzinoti koks objektyvas butu universaliausias?turiu 55mm,taciau noretusiu kazko geresnio.Ka pasiulytumet Sony Alpha fotoaparatui?

Universaliausias būtų DT 18-250mm f/3.5-6.3
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti