Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 06 19, 09:16)
Canon S100
Panasonic LX5

Aciu wub.gif
Atsakyti
Sveiki, atejo laikas naujam fotoaparatui, senasis Canon SX100 nebetenkina. Didžiausias poreikis nuotraukų kokybei ir geram fotografavimui judesyje (augintiniui šuniui). Turiu nužiūrėjusi tokius:
http://www.efoto.lt/...a...z-2&show=on
1. Ar verta permokėti perkant Sony NEX 5N, nes nuo 3N skiriasi kiek suprantu tuom, jog neturi blykstės (reiktų papildomai pirkt) ir ekranėlis valdomas lietimu, fokusavimo greitis?
2. Ar pas Sony tokios funkcijos kaip makro, optinis priartinimas, vaizdo stabilizavimas įmanomas tik su papildomais objektyvais/priedais?
Labai patinka fotografija, norėčiau nusipirkti fotoaparatą su perspektyva. Kol kas svarbiausia, kad galėčiau augintinį įamžinti kokybiškose nuotraukose, bet taip pat neabejinga peizažinėm, makro nuotraukom. Ar iš mano išsirinktų fotoaparatų atitinka nors kuris reikalavimus, gal turit kitų pasiūlymų? Ačiū, pakomentavusiem.
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 06 19, 22:28)
Sveiki, atejo laikas naujam fotoaparatui, senasis Canon SX100 nebetenkina. Didžiausias poreikis nuotraukų kokybei ir geram fotografavimui judesyje (augintiniui šuniui). Turiu nužiūrėjusi tokius:
http://www.efoto.lt/...a...z-2&show=on

Olympus ten kaip ir visiskai ne į kompaniją...
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 06 19, 23:28)

Jei galvoji į priekį, apie ateitį, tai siūlau pasiimti veidrodinį ir kokį nors makro objektyvą. Šiek tiek pasitaupyti gal reikės, bet manau, kad pateisintų visus lūkesčius. mirksiukas.gif

Tarkim Canon 1100D + 50mm f/2.5 MAKRO. Foto pavyzdžiai.
Atsakyti
Sveiki, gal žinot kas Vilniuje remontuoja veidrodinius fotoaparatus?
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 06 20, 11:43)
Olympus ten kaip ir visiskai ne į kompaniją...

Ne i kompanija, bet pazistami turi ir kokybe nuotrauku labai gera, tik nezinau kaip judesyje fokusuotu...
QUOTE(Ajatara @ 2013 06 20, 12:49)
Jei galvoji į priekį, apie ateitį, tai siūlau pasiimti veidrodinį ir kokį nors makro objektyvą. Šiek tiek pasitaupyti gal reikės, bet manau, kad pateisintų visus lūkesčius.  mirksiukas.gif
[/url]

Veidrodinis baido del savo dydzio, labai didele fotografe nesiruosiu buti, tiesiog turiu labai didele simpatija tam smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 06 21, 16:05)
Ne i kompanija, bet pazistami turi ir kokybe nuotrauku labai gera, tik nezinau kaip judesyje fokusuotu...

Tai pas pažįstamus pabandykite.

Šiaip tas Olympus, nors ir geras, bet muilinė, t.y. jo sensorius yra mažiukas.

Minėtų Sony sensoriai yra APS-C dydžio, t.y. tokie pat kaip daugelio veidrodinių. Atitinkamai ir kokybė ten visai kitame lygmenyje.

QUOTE(bimbaM @ 2013 06 21, 16:05)
Veidrodinis baido del savo dydzio, labai didele fotografe nesiruosiu buti, tiesiog turiu labai didele simpatija tam smile.gif

Tų Sony į kišenę irgi neįsikišite...
Atsakyti
Sveiki,
noriu atsinaujinti fototechniką. Šiuo metu fotkinu su D80 ir 50-tuku 1.8, kurį labai myliu, bei 18-55, kurio labai nemyliu, bet norint nufotkint bet kokį gamtovaizdį, vis geriau nei portretinis smile.gif Iš esmės, dėl body esu apsisprendus D90, bet va su objektyvais sunku. Žiūriu kažką su 2.8 skyle, kaina būtų iki 1500,- Tiesiog baisiai nebenoriu bet kur nuvažiavus keitalioti 2 objektyvus, gal kažkoks vienas universalesnis sprendimas? Ačiū už pasiūlymus!
Atsakyti
Beje, žiūrinėjausi (internetiškai biggrin.gif) Tamron 17-50 2.8, bet pagal visas žymas, nesupratau, turi jis stabilizatorių ar ne? ir apskritai, vertas dėmesio ar ne... na, gerai, kaina galėtų būti iki 2000...
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 06 25, 14:55)
Beje, žiūrinėjausi (internetiškai biggrin.gif) Tamron  17-50 2.8, bet pagal visas žymas, nesupratau, turi jis stabilizatorių ar ne? ir apskritai, vertas dėmesio ar ne... na, gerai, kaina galėtų būti iki 2000...

buvo ir tokiu ir tokiu. VC - vibration compensation. As turejau kazkada, man tiko.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 06 26, 10:06)
buvo ir tokiu ir tokiu. VC - vibration compensation. As turejau kazkada, man tiko.

a, aišku, aš ieškojau VR, todėl ir neradau. Bet šiaip ką dar įmanoma padoresnio nusipirkti iki tų 2000? Į komerciją nelendu, fotkinu sau ir draugams.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 06 26, 11:49)
a, aišku, aš ieškojau VR, todėl ir neradau. Bet šiaip ką dar įmanoma padoresnio nusipirkti iki tų 2000? Į komerciją nelendu, fotkinu sau ir draugams.

man atrodo, kad tau tamronas tik ir lieka, jei nori tokio tipo zumo.
Ir reik apsisprest ar naujas ar naudotas ir ar reikia VC.
Atsakyti