Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Canaria @ 2013 02 05, 13:34)
Per TV rodė ir rimtais veidais aiškino, kad nuotraukose baltos dėmės yra "ramybės nerandančios sielos"  biggrin.gif
O jei  rimtai, gali būti, kad tai dulkės ne fokuso zonoje apšviestos blykstės.

Šitą ir aš girdėjau, turiu keletą foto su tom "sielom" ar kas ten bebūtų, fotkinta su muiline tada buvo ax.gif
Atsakyti
Merginos, kur galima kokybiškai pasidaryt nuotraukas? Kaune domina, kad nebūtų tokios kaip iš Eurokos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2013 02 04, 14:37)
Sveiki, nusiziurejau fotoaparata Nikon Coolpix P510. Pirkciau is pigu.lt.

Noreciau jusu nuomones siais klausimais:
1. Ar verta pirkti toki pirkini is sios parduotuves. Esu ten pirkusi keleta daiktu, bet ne technikos. Ar tokia preke bus originali, be trukumu?

2. Gal zinote sio fotoaparato modelio kokius privalumus ar trukumus. Pakomentuokite kas ji turite.

ax.gif

O as nuziurejau su akcija NIKON COOLPIX L810
GAL kas pakomentuos kuris is siumodeliu pranasesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 06, 15:38)
Merginos, kur galima kokybiškai pasidaryt nuotraukas? Kaune domina, kad nebūtų tokios kaip iš Eurokos ax.gif

fotopro
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 02 06, 20:36)

O kokios kainos gal maždaug pamenat, pvz 10 ant 15 4u.gif nerandu ten išvis info apie kainas.
Atsakyti
Gal kuri naudojates Canon Eos 1100D, ar vertas jis demesio kaip pirma sveidrodinis aparatas?
Ar butinaprie jo iskarto pirktis papildomus objektyvus?
Busiu dekingakas nepatinges atsakyti
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 02 07, 00:16)
Gal kuri naudojates Canon Eos 1100D, ar vertas jis demesio kaip pirma sveidrodinis aparatas?
Ar butinaprie jo iskarto pirktis papildomus objektyvus?
Busiu dekingakas nepatinges atsakyti

gal tu geriau papasakok kiek piniguciu nori tam skirti ir ko tu nori is to fotiko, nes matosi, kad blaskaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 06, 20:38)
O kokios kainos gal maždaug pamenat, pvz 10 ant 15 4u.gif nerandu ten išvis info apie kainas.

čia kainos http://kainorasciai.fotopro.lt/
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 07, 10:46)
gal tu geriau papasakok kiek piniguciu nori tam skirti ir ko tu nori is to fotiko, nes matosi, kad blaskaisi smile.gif

Blaskausi nes sprendziu dilema,ar pirkti pacia pigiausia muiline, tam kartui, nes vaikai auga o fotikas sugadintas, ar pirkti "protingesni" bet nepermokant.
Dabar studijuoju ir ieskau komentaru apie mineta Canon bei Nikon D3100. Esu pradziamoksle, tai brangiau nei 1500neneoreciau. Kolkas linkstu link Nikon.bet kokie porotinimai labai laukiami, nes renkuosi tik pagal atsiliepimus, neteko naudotis nei vienu is siu aparatu.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 02 07, 11:08)

Dėkinga be galo 4u.gif

QUOTE(matuke @ 2013 02 07, 11:14)
Blaskausi nes sprendziu dilema,ar pirkti pacia pigiausia muiline, tam kartui, nes vaikai auga o fotikas sugadintas, ar pirkti "protingesni" bet nepermokant.
Dabar studijuoju ir ieskau komentaru apie mineta Canon bei Nikon D3100. Esu pradziamoksle, tai brangiau nei 1500neneoreciau. Kolkas linkstu link Nikon.bet kokie porotinimai labai laukiami, nes renkuosi tik pagal atsiliepimus, neteko naudotis nei vienu is siu aparatu.

Aš pirkausi pirmą veidrodinį, irgi skaičiau atsiliepimus ir pagal kainą. Tai turiu dabar Nikon D3100, bet kažko tokio dar negaliu pasakyt, nes esu dar tik instrukcijos skaitymo etape ir kol kas viskuo patenkinta. Tik aš ėmiau su didesniu objektyvu, tai biški prie svorio ir dydžio man reik priprast...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 02 07, 11:14)

manau jei nori fotkint vaikus, tai 50mm fixas yra butinas. Visiskai kitas vaizdas. Antras objektyvas gali buti kitinis.
Veidrodziai kaip veidrodziai, visi jie +- ok, ypac kaip sau ir kaip entry levelio. Vieni graziau fotkina kiti prasciau, bet kiek tau svarbi ta nuotraukos kokybe pinigais neiseina pamatuot.
As jauciu dairyciausi link Nikon D5100. Pasiskaityk dpreview.com ka gero raso apie tavo kandidatus. Prikti naudota irgi ne tokia jau bloga ir iseitis, jei uz gera kaina pasitaiko.
Tai va skaiciuok pinigelius, iskaiciuok 50mm f/1.8 fixa (pigiam nikonui reikes "G" versijos)
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 07, 12:20)
manau jei nori fotkint vaikus, tai 50mm fixas yra butinas. Visiskai kitas vaizdas. Antras objektyvas gali buti kitinis.
Veidrodziai kaip veidrodziai, visi jie +- ok, ypac kaip sau ir kaip entry levelio. Vieni graziau fotkina kiti prasciau, bet kiek tau svarbi ta nuotraukos kokybe pinigais neiseina pamatuot.
As jauciu dairyciausi link Nikon D5100. Pasiskaityk dpreview.com ka gero raso apie tavo kandidatus. Prikti naudota irgi ne tokia jau bloga ir iseitis, jei uz gera kaina pasitaiko.
Tai va skaiciuok pinigelius, iskaiciuok 50mm f/1.8 fixa (pigiam nikonui reikes "G" versijos)

gal galit jūs man paaiškint, ar verta mokėt trigubai daugiau už 75mm objektyvą?
Kuo buitiškai sakant jis akivaizdžiai pranašesnis už 45 mm?

http://shop.olympus....m?languesite=LT

http://shop.olympus....m?languesite=LT
Atsakyti