Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 31, 13:05)
cia fotoaparatu ar objektyvu? 4u.gif

Nikon fotoaparatų?
Atsakyti
as beviltiskai renkuosi is siu objektyvu:

canon 35 1.4
sigma 35 1.4

o gal ir canon 24-70? Taciau labiau linkstu prie fixo, tik niekaip negaliu apsispresti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NomedaPar @ 2013 01 31, 15:33)
as beviltiskai renkuosi is siu objektyvu:

canon 35 1.4
sigma 35 1.4

o gal ir canon 24-70? Taciau labiau linkstu prie fixo, tik niekaip negaliu apsispresti  doh.gif

jeigu būtumėt išmėginę visus, manau nekiltu klausimas kuri pasirinkti smile.gif Aš už sigma, man fiksai labiau patinka. Bet patarti ką rinktis sunku nes visų porekiai skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 31, 20:46)
jeigu būtumėt išmėginę visus, manau nekiltu klausimas kuri pasirinkti smile.gif Aš už sigma,  man fiksai labiau patinka. Bet patarti ką rinktis sunku nes visų porekiai skirtingi mirksiukas.gif

sigma man irgi pirmoje vietoje, abejones kyla del sigmos fokuso problemu. Gal su 35mm objektyvais geriau tuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(NomedaPar @ 2013 02 01, 12:55)
sigma man irgi pirmoje vietoje, abejones kyla del sigmos fokuso problemu. Gal su 35mm objektyvais geriau tuo klausimu?

daugiausia problemų turi sigma 50mm (iki šiol neradau tinkamo savo fotoaparatui) ir tai labiau su canonu( kažkaip su juo sunkiau bendrauja, nei su nikonu). sigma 85mm labai mažai nusiskundimu dėl fokuso, todėl manau kad 35mm irgi turėtu būt geresnis, bet išleista fokuso kalibravimas(taip turbūt reiktu vadinti usb prijungima), svarbiausia patikrinti prieš perkant ir problemų nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 01 vasario 2013 - 13:35
QUOTE(vienintelė @ 2013 02 01, 13:35)
daugiausia problemų turi sigma 50mm (iki šiol neradau tinkamo savo fotoaparatui) ir tai labiau su canonu( kažkaip su juo sunkiau bendrauja, nei su nikonu). sigma 85mm labai mažai nusiskundimu dėl fokuso, todėl manau kad 35mm irgi turėtu būt geresnis, bet išleista fokuso kalibravimas(taip turbūt reiktu vadinti usb prijungima), svarbiausia patikrinti prieš perkant ir problemų nebus mirksiukas.gif

aciu, padejot apsispresti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, nusiziurejau fotoaparata Nikon Coolpix P510. Pirkciau is pigu.lt.

Noreciau jusu nuomones siais klausimais:
1. Ar verta pirkti toki pirkini is sios parduotuves. Esu ten pirkusi keleta daiktu, bet ne technikos. Ar tokia preke bus originali, be trukumu?

2. Gal zinote sio fotoaparato modelio kokius privalumus ar trukumus. Pakomentuokite kas ji turite.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2013 02 04, 14:37)
Sveiki, nusiziurejau fotoaparata Nikon Coolpix P510. Pirkciau is pigu.lt.

Noreciau jusu nuomones siais klausimais:
1. Ar verta pirkti toki pirkini is sios parduotuves. Esu ten pirkusi keleta daiktu, bet ne technikos. Ar tokia preke bus originali, be trukumu?

2. Gal zinote sio fotoaparato modelio kokius privalumus ar trukumus. Pakomentuokite kas ji turite.

ax.gif

Galiu atsakyti tik į pirmą punktą smile.gif Šioje parduotuvėje daug prekių įsigijau (technikos taip pat) ir nusiskundimų neturiu - technika originali, visiškai nauja, be jokių įbrėžimų ir kitų trūkumų. Viskas veikia kaip pridera.
Atsakyti
QUOTE(agnisa @ 2013 01 31, 13:43)
Koki patartumete pirkti is siu fotiku Nikon Coolpix P510, Panasonic Lumix DMC-FZ60 (FZ62) ar Canon Powershot SX40 HS g.gif  Aciu

Šie trys fotoaparatai labai panašūs savo parametrais. Geriausia būtų pačiai palaiktyti rankose, pabandyti pafotografuoti su nusižiūrėtais modeliais, jeigu tik yra galimybė. Galbūt kažkuris labiau lips prie rankos. Aš turiu Panasonic Lumix DMC-FZ100 (šis kiek naujesnis už fz60, jei neklystu). Rinkausi jį, nes norėjau universalaus fotoaparato - jame ir priartinimas didelis, ir makro kokybė nebloga. Kelionėse labai patogus. Kokybė mane tenkina fotografuojant gamtos vaizdus, smulkius daiktus, patinka rankinis valdymas. Intensyviai naudojus metus laiko pajaučiau, kad to, ką gali pasiūlyti šis aparatas, man per mažai. Jaučiuosi įsprausta į rėmus, todėl dabar planuose yra gerokai funkcionalesnis pirkinys. Išskirčiau kaip minusą mano turimo aparato - negražiai fotografuoja žmones. Kūnas lyg ir dėmėtas kažkoks, tekstūra nelygi. Reikia labai gero apšvietimo, norint išgauti gražų rezultatą. Galite pasižvalgyti, pažiūrėti nuotraukų šioje nuorodoje, taip pat paieškos laukelyje suvedusi kitų aparatų modelius, rasite daugiau informacijos.
Atsakyti
sveiki, nezinau ar cia rasau, bet nezinau kur 4u.gif gal kas pades, nupirkau sony dsc-hx10v, bet kas trecia nuotrauka pastoviai yra kazkokios baltos spalvos rutuliukai ypac kai foto su blico, iki siol turejau paprastesni ir tokiu bedu nebuvo, kai suprantu reikia kazkokia funkcija ijungti/ isjungti?
Atsakyti
QUOTE(julijandra. @ 2013 02 05, 01:41)
sveiki, nezinau ar cia rasau, bet nezinau kur  4u.gif  gal kas pades, nupirkau sony dsc-hx10v,  bet kas trecia nuotrauka pastoviai yra kazkokios baltos spalvos rutuliukai ypac kai foto su blico,  iki siol turejau paprastesni ir tokiu bedu nebuvo, kai suprantu reikia kazkokia funkcija ijungti/ isjungti?

Per TV rodė ir rimtais veidais aiškino, kad nuotraukose baltos dėmės yra "ramybės nerandančios sielos" biggrin.gif
O jei rimtai, gali būti, kad tai dulkės ne fokuso zonoje apšviestos blykstės.
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2013 02 05, 12:34)
Per TV rodė ir rimtais veidais aiškino, kad nuotraukose baltos dėmės yra "ramybės nerandančios sielos"  biggrin.gif
O jei  rimtai, gali būti, kad tai dulkės ne fokuso zonoje apšviestos blykstės.

O jei dar rimčiau, tai įdėkite problematišką nuotrauką, kad nereikėtų iš kavos tirščių burti.
Atsakyti