QUOTE(agnisa @ 2013 01 31, 13:43)
Koki patartumete pirkti is siu fotiku
Nikon Coolpix P510,
Panasonic Lumix DMC-FZ60 (FZ62) ar
Canon Powershot SX40 HS Aciu
Šie trys fotoaparatai labai panašūs savo parametrais. Geriausia būtų pačiai palaiktyti rankose, pabandyti pafotografuoti su nusižiūrėtais modeliais, jeigu tik yra galimybė. Galbūt kažkuris labiau lips prie rankos. Aš turiu Panasonic Lumix DMC-FZ100 (šis kiek naujesnis už fz60, jei neklystu). Rinkausi jį, nes norėjau universalaus fotoaparato - jame ir priartinimas didelis, ir makro kokybė nebloga. Kelionėse labai patogus. Kokybė mane tenkina fotografuojant gamtos vaizdus, smulkius daiktus, patinka rankinis valdymas. Intensyviai naudojus metus laiko pajaučiau, kad to, ką gali pasiūlyti šis aparatas, man per mažai. Jaučiuosi įsprausta į rėmus, todėl dabar planuose yra gerokai funkcionalesnis pirkinys. Išskirčiau kaip minusą mano turimo aparato - negražiai fotografuoja žmones. Kūnas lyg ir dėmėtas kažkoks, tekstūra nelygi. Reikia labai gero apšvietimo, norint išgauti gražų rezultatą. Galite pasižvalgyti, pažiūrėti nuotraukų
šioje nuorodoje, taip pat paieškos laukelyje suvedusi kitų aparatų modelius, rasite daugiau informacijos.