Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 01:34)
lotuliukas.gif As ne del kainu diskutuoju. Didysis klausimas, ar kiekvienam reikia pirkti kuo brangesni, nes tiesiog pinigine tai leidzia?

O kas tame blogo? Jei man piniginė leistų, tai aš tik aukščiausios kokybės daiktus pirkčiau.

Galų gale yra iskart nusipirkti FF+24-70 f/2.8 yra pigiau, nei iki tokio rinkinuko nusigauti per tarpinius porą kūnelių ir porą objektyvų.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 01 23, 16:43)
O kas tame blogo? Jei man piniginė leistų, tai aš tik aukščiausios kokybės daiktus pirkčiau.

Galų gale yra iskart nusipirkti FF+24-70 f/2.8 yra pigiau, nei iki tokio rinkinuko nusigauti per tarpinius porą kūnelių ir porą objektyvų.

O kas tame gero? Kai zmogus gyvena kaip tikras pienburnis - AS NORIU!!! ? O kam galva duota tuomet?
As galiu nusipirkti ta 24-70 f/2.8. Bet ar man reikia to objektyvo? O gi tas objektyvas netenkina mano poreikiu, tai kokio velnio as jy tureciau pirkti?
Taip pat ir su FF fotiku. Jei mb pasakyciau jog man reikia EOS 1D Mark IV, jis man ir nupirktu (jo 10d pazvejojimas Kanadoje kainuoja daugiau nei tas fotikas...). Bet ar man istiesu reikia tokio monstro? Po keliu metu gal ir prireiks, bet siai dienai man tokio fotiko tikrai nereikia.
Atsakyti
Tosk, tau nereikia, tu neperki, o jei kazkam reikia, tas perka. Kur problema?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 16:11)
O kas tame gero? Kai zmogus gyvena kaip tikras pienburnis - AS NORIU!!! ? O kam galva duota tuomet?
As galiu nusipirkti ta 24-70 f/2.8. Bet ar man reikia to objektyvo? O gi tas objektyvas netenkina mano poreikiu, tai kokio velnio as jy tureciau pirkti?
Taip pat ir su FF fotiku. J

Kaip suzinot kada reikia? as cia rimtai klausiu.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 19:11)

Čia jūs apie savo vyro pažvejojimus Kanadoje? smile.gif

QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 19:11)

Jei jums tokio zūmo nereikia, tai jūs jo ir neperkate. O jei kažkam standartinio zūmo, kodėl jam pirkti kokį nors 24-70mm f/3.5-5.6, kai jis gali laisvai sau leisti 24-70mm f/2.8? Arba kam pirkti 50mm f/1.8, kai laisvai gali sau leisti nusipirkti 50mm f/1.4?
Atsakyti
Lituanus Vulgaris drinks_cheers.gif biggrin.gif .

Atsakyti
Sveikos,nusipirkau canon 400d,bet vis meta erorus del cf korteles,suformatvau ir paciam fotike ir per kompiuterį,bet vis tiek padarius kelis kadrus ismeta erora,ką dar bandyt daryt,kad veiktų? dėkoju
Atsakyti
Tosk, pripazink, tas "priaugimas" yra is principo kazkokia nesamone. Juk tai tik fotikas God dammit, o ne kazkoks skillas, achievementas ir t.t.
O vyro tikrai paklausk, ko jis, pienburnis, ten vaziuoja i Kanada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 01 23, 17:50)
Čia jūs apie savo vyro pažvejojimus Kanadoje? smile.gif
Jei jums tokio zūmo nereikia, tai jūs jo ir neperkate. O jei kažkam standartinio zūmo, kodėl jam pirkti kokį nors 24-70mm f/3.5-5.6, kai jis gali laisvai sau leisti 24-70mm f/2.8? Arba kam pirkti 50mm f/1.8, kai laisvai gali sau leisti nusipirkti 50mm f/1.4?

Ko jus uzsicikline ant tu 24-70mm ir 50mm. Nejau kitokiu objektyvu nebeliko (35mm, 85mm ir t.t.) ? Zmogus turi suprasti kokio velnio jam reikia tokio ar anokio objektyvo, o ne tik todel, kad visi aplinkui pilna gerkle rekia - jie geriausi.
Kai zmogaus argumentas pirkti FF fotika, kad bus grazesnes nuotraukos.... sunku ka ir bepridurti 4u.gif

MB zvejyboje naudoja tikrai ne pacia brangiausia yranga. Ir nieko - nesiskundzia, kad zuvys nekimba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 21:40)
Ko jus uzsicikline ant tu 24-70mm ir 50mm. Nejau kitokiu objektyvu nebeliko (35mm, 85mm ir t.t.) ? Zmogus turi suprasti kokio velnio jam reikia tokio ar anokio objektyvo, o ne tik todel, kad visi aplinkui pilna gerkle rekia - jie geriausi.
Kai zmogaus argumentas pirkti FF fotika, kad bus grazesnes nuotraukos.... sunku ka ir bepridurti 4u.gif

MB zvejyboje naudoja tikrai ne pacia brangiausia yranga. Ir nieko - nesiskundzia, kad zuvys nekimba lotuliukas.gif

Ka norit irodyt, kam norit irodyt ir kodel norit irodyt?
Kokia prasme? Kas ka nori, tas ta perka, jetus mano...
Juk ne siaip sau, galu gale, giriamas tas 24-70 2.8, ypac vestuvininku, tai jums tikrai tokio nereikia, tai ir neirodinekit, kad ir kitiems nereikia lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 23, 19:55)
Ka norit irodyt, kam norit irodyt ir kodel norit irodyt?
Kokia prasme? Kas ka nori, tas ta perka, jetus mano...
Juk ne siaip sau, galu gale, giriamas tas 24-70 2.8, ypac vestuvininku, tai jums tikrai tokio nereikia, tai ir neirodinekit, kad ir kitiems nereikia  lotuliukas.gif .

Tai kas tinka vestuvems, nebutinai turi tikti kitur mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2013 01 23, 19:30)
O vyro tikrai paklausk, ko jis, pienburnis, ten vaziuoja i Kanada biggrin.gif

Nu nemink man ant to skaudulio biggrin.gif Mb neistikimas pastoviai - visas savo kambario sienas nukabinejo savo zuveliokais. Reikia pamatyti kokiu zvilgsniu jis stebeilija i tas nuotraukas lotuliukas.gif Dabar grasina, kad ir svetainei uzsakys giga paveiksla su jo naujausiu pasididziavimu - karpiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2013 01 22, 22:33)
Siai dienai,dar neturiu galimybes pirkti,bet va idomu kodel zmones pakeicia gamintojus smile.gif

Paprastrai žmonės pakeičia sistemas tada, kai turima sistema nebegali patenkinti jų poreikių/norų.

O Nikon tai irgi nėra tobulas, yra sričių, kur jie nuo kitų gamintojų atsilieka.
Atsakyti