Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 07:54)
Kai parasei apie canon 24-70 2.8 tai pagalvojau jei jau jo nori del plocio UZ TOKIA KAINA ir dar tavo noras tureti ne viena objetyva, tai yra galimybe ir FF isigyt.
O dabar ka bebandysi, veliau ant FF bus visai kas kita. O jei nori suvokti objetyvus, geriausia issinuomuok, dienai kokiu 30 litu (ne savaitgali).

Ne visuomet esme piniguose 4u.gif Ir ne tame, kad gali nusipirkti kuo krutesni fotoaparata mirksiukas.gif
Tiesiog pasiskaicius jusu postus... na mano poziuris i si hobi labai skiriasi nuo jusiskio 4u.gif
Atsakyti
BET KOKIOS TECHNIKOS KAINA SKIRIASI NE SIAIP SAU !!!
As neturiu omeny ablaucho besitikincio brangaus daikto ir jau sublizget...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 23:31)
BET KOKIOS TECHNIKOS KAINA SKIRIASI NE SIAIP SAU !!!
As neturiu omeny ablaucho besitikincio brangaus daikto ir jau sublizget...

lotuliukas.gif As ne del kainu diskutuoju. Didysis klausimas, ar kiekvienam reikia pirkti kuo brangesni, nes tiesiog pinigine tai leidzia?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 01:34)
lotuliukas.gif As ne del kainu diskutuoju. Didysis klausimas, ar kiekvienam reikia pirkti kuo brangesni, nes tiesiog pinigine tai leidzia?

http://www.youtube.c...h?v=Cyf4E6XkFdA
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 00:34)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 22:27)
As rinkausi is nikon d600 ir mark2
Biski del AF tasku nerimstu, jie labai i viduri sugrusti nikon d600.........

jo,bet kaip supratau o ant mark 2 fokusavimo sisetema kaip ir ant canon 600d, 9 taskai ir vienas krizmynis blink.gif taigi cia nieko gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 01:34)
Didysis klausimas, ar kiekvienam reikia pirkti kuo brangesni, nes tiesiog pinigine tai leidzia?

Zinoma ne kiekvienam. As zadu eiti i komercija, tad geresnis fotikas man bus pliusas.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 23, 15:25)
Zinoma ne kiekvienam. As zadu eiti i komercija, tad geresnis fotikas man bus pliusas.

Kol tu iki rimtos komercijos daeisi, pakeisi ta fotika, gal ir ne viena karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 17:31)
Kol tu iki rimtos komercijos daeisi, pakeisi ta fotika, gal ir ne viena karta biggrin.gif

Net neabejoju smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 23, 17:25)

kuo pliusas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 23, 16:31)

cia irgi yra tiesos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 23, 17:39)
kuo pliusas? smile.gif

Grazesnes nuotraukos, lengviau.
Nesikabinek cool.gif
Atsakyti