Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 23:28)
As rinkausi is nikon d600 ir mark2
Biski del AF tasku nerimstu, jie labai i viduri sugrusti nikon d600.........

o tai kur mark II taskai?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 23:35)
o tai kur mark II taskai?

Apie jo taskus nesigylinau, priskaiciau minusu ir pradejau labiau gylintis i d600nikona.........
Su marko taskais tas pats?
Tai jei nori stovinti zmogu visu ugiu fotkint, o taskai vidury, tai belieka tik perfokusuot? O kur 1/3 taisykle biggrin.gif . Nu gal as cia perdaug pergyvenu del tu tasku, gal realybej geriau bus nei as prisiskaiciau g.gif .

Nustebau, kad objektyvo kaina LT praktiskai tokia pat blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 20:44)

Tai jei nori stovinti zmogu visu ugiu fotkint, o taskai vidury, tai belieka tik perfokusuot? O kur 1/3 taisykle  biggrin.gif .

lotuliukas.gif
Atsakyti
Fox, negi taip baisiai nusisnekejau biggrin.gif ??
Atsakyti
Turejau omeny perkadruot, o ne perfokusuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 20:54)
Fox, negi taip baisiai nusisnekejau  biggrin.gif  ??

Nebandziau tai negaliu pasakyti,kad nusikalbi..bet jei logiskai pamascius,tai negi negalima del tu tasku sufokusuoti stovincio zmogaus be perkadravimo.Kazkaip netikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2013 01 23, 00:00)
Nebandziau tai negaliu pasakyti,kad nusikalbi..bet jei logiskai pamascius,tai negi negalima del tu tasku sufokusuoti stovincio zmogaus be perkadravimo.Kazkaip netikiu smile.gif

Jie i viduri labai sugrusti:
http://www.google.lt...a...280&bih=673

Galima tai aisku kad galima, bet jei fokusuoju i akis, jos turi gautis praktiskai vos ne vidury kadro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 22 sausio 2013 - 23:03
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 21:06)
O ku tu turi  bigsmile.gif  ?

Aš turiu "I am the big picture" biggrin.gif Ir D600 planuojamas, man vieno neužtenka biggrin.gif

D4 imk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 22 sausio 2013 - 23:45
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 22, 21:35)
Nu seip didelis,jeigu ka smile.gif blink.gif
Žinau biggrin.gif

QUOTE(fox. @ 2013 01 22, 23:00)
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 00:39)
Aš turiu "I am the big picture" biggrin.gif Ir D600 planuojamas, man vieno neužtenka biggrin.gif

D4 imk biggrin.gif

Tai D800 biggrin.gif ?
Tau gerai... gal ir as apie antra paplanuosiu kai atkusiu kazkada gyvenime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 23:49)
Tai D800  biggrin.gif  ?
Tau gerai... gal ir as apie antra paplanuosiu kai atkusiu kazkada gyvenime  lotuliukas.gif
Kuo tolyn į mišką tuo daugiau medžių ax.gif Turiu aš ir antrą, bet ne Nikonas, neapsimoka skirtingi brandai dėl objektyvų.

O šiaip kas mažiausiai turi domint, tai fokuso taškai biggrin.gif IMHO biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 22 sausio 2013 - 23:52
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 18:26)
antzemine turim, tik skaitmenine biggrin.gif

nu gerai, tu pavyzdziu galima belekiek sugalvot, tarkim, renkiesi gitara - viena pigi prasciau skamba, kita, brangesne, graziau skamba. Kuria rinksiesi mokymuisi?
Jei pinigai ne beda, as imsiu ta, kuri graziau skamba. Kiekvienas ims. Ir nesvarbu kokio lygio tu muzikantas.

Tikrai? Na mane muzikalkeje moke, kad bruzinimas per smuiko stygas taip ir liks bruzinimu. Net jei tu bruzinsi Stradivarius smuika, tai netaps muzikiniu sedevru ... mirksiukas.gif
Atsakyti