Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 22, 11:22)
kas nors....???? unsure.gif

nu va ziek: http://www.canon.com...f/standard.html cia isvardyti visi 50mm objektyvai kuriuos canon kada nors isleido EF mount'ui.
tavo abiejuose linkuose yra sitas: http://www.canon.com...ef_50_18ii.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 22 sausio 2013 - 10:29
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 10:11)

Jurate, o visgi, kai talpini daugiau zmoniu, gal tos nuotraukos labiau dokumentines, ne portretines, ir pakanka ir pigesnio objektyvo? Pasidairyk skelbimuose kitinuko 18-55, nusipirksi pigiai, pazaisi ir parduosi jei nepatiks.
17-55 f/2.8 jau reikia gerokai pasukt galva, kad itikint save, jog tokio tikrai reikia. Ypac Canon varianto smile.gif

ačiū labai...apšvietėt man protą mirksiukas.gif taip būtent,jos daugiau dokumentinės.Tikrai manau neverta investuot daug pinigėlių į kitą objektyvą turint 50 1.4 .
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 10:27)
nu va ziek: http://www.canon.com...f/standard.html cia isvardyti visi 50mm objektyvai kuriuos canon kada nors isleido EF mount'ui.
tavo abiejuose linkuose yra sitas: http://www.canon.com...ef_50_18ii.html

t.y. objektyvai vienodi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2013 01 22, 07:47)
Pritariu jūsų nuomonei...vat būtent ,kad man labai irgi įdomu objektyvų galimybės.

iki FF reikia suaugti 4u.gif kaip sakoma biggrin.gif
Papildyta:
RK nepasigailiesi imusi 50mm 1,4G,tikrai geras ir smagus objektyvas smile.gif,uztenka parintys pasiemiai ir valio,o tai galva sprogs nuo tiek daug galvojimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 22, 11:51)
iki FF reikia suaugti 4u.gif kaip sakoma biggrin.gif

Galim konkreciau smile.gif . Kolkas nesuprantu tongue.gif .
Papildyta:
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 22, 11:56)

RK nepasigailiesi imusi 50mm 1,4G,tikrai geras ir smagus objektyvas smile.gif,uztenka parintys pasiemiai ir valio,o tai galva sprogs nuo tiek daug galvojimo lotuliukas.gif

A turi biggrin.gif ?
Sprogs ne nuo galvojimo, o nuo skaitymo komentarus intike blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 10:57)
Galim konkreciau smile.gif . Kolkas nesuprantu tongue.gif .
Papildyta:
A turi biggrin.gif  ?
Sprogs ne nuo galvojimo, o nuo skaitymo komentarus intike   blink.gif .

NU ta prasme reikia ismokti elgtis su Dx technika ,nes ji turi daug galimybiu ir tikrai nera tokia prasta,nes kai jau tikrai isaugai DX,tada kaskaip tik tada visi pereina i FF,nu cia turi buti toks samoningas zingsnis,bet aisku jeigu turi pinigu super pigiai daikstaisigyti tai kitas klausimas,nes kiek zinau zmones iki tokios technikos auga,bet aisku kiekvienam savo smile.gif

O kas liecia komentarus,tai cia beprasmiska,vienam tinka sako ooo super,kitam netinka savo vat sudas..., cia labai toks reikalas gincytinas,nes kiekvienas fotoaparatas ir objektyvas turi savo pliusu ir minusu,cia jau reikia tau spresti ko tu nori ir ka tu su juo darysi,nes as zinau ko man reikejo ir ka ten rase man buvo dzin,nupirkau panaudojau nepatiko pardaviau,isigijau kita ,o sitas tipo,tai valio,kaip sakoma,nemeginsi nezinosi,o tik pasikliauti atsiliepimais sunku smile.gif todel ir egzistuoja rinka,kad turetumeme pasirinkima,koks ji bebutu,kas vienam gerai,nereiskia kad ir tau tiks 4u.gif aisku nekalbu apie brokus ir t.t., pasitaikancius bigsmile.gif

As turiu 1,4G man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malaja357: 22 sausio 2013 - 12:21
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 22, 13:21)
NU ta prasme reikia ismokti elgtis su Dx technika ,nes ji turi daug galimybiu ir tikrai nera tokia prasta,nes kai jau tikrai isaugai DX,tada kaskaip tik tada visi pereina i FF,nu cia turi buti toks samoningas zingsnis,bet aisku jeigu turi pinigu super pigiai daikstaisigyti tai kitas klausimas,nes kiek zinau zmones iki tokios technikos auga,bet aisku kiekvienam savo smile.gif

O kas liecia komentarus,tai cia beprasmiska,vienam tinka sako ooo super,kitam netinka savo vat sudas..., cia labai toks reikalas gincytinas,nes kiekvienas fotoaparatas ir objektyvas turi savo pliusu ir minusu,cia jau reikia tau spresti ko tu nori ir ka tu su juo darysi,nes as zinau ko man reikejo ir ka ten rase man buvo dzin,nupirkau panaudojau nepatiko pardaviau,isigijau kita ,o sitas tipo,tai valio,kaip sakoma,nemeginsi nezinosi,o tik pasikliauti atsiliepimais sunku smile.gif todel ir egzistuoja rinka,kad turetumeme pasirinkima,koks ji bebutu,kas vienam gerai,nereiskia kad ir tau tiks 4u.gif aisku nekalbu apie brokus ir t.t., pasitaikancius bigsmile.gif

As turiu 1,4G man  thumbup.gif

Tai va, isaugau, noriu pereit ant FF biggrin.gif , juk pacio pirmo nepirkau FF ax.gif ...

Tikrai nebus vienintelio wow objektyvo visiems, bet komentarus paskaityti irgi apsimoka.

(Ko pradziamoksliu temoj nesilankai?)
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 12:57)
Tai va, isaugau, noriu pereit ant FF biggrin.gif , juk pacio pirmo nepirkau FF  ax.gif ...

Kažin ar išaugai biggrin.gif Dar prieš mėnesį ar pan. sakei a koks skirtumas, kad daugiau apims tas ff? biggrin.gif Įkalbėjo žmonės ir įtikėjai, kad jo reik.
Va kai pamatai savo technikos trūkumus ir jauti visa dūšia, ko konkrečiai trūksta, tada ir supranti, kad išaugai, kad nebeužtenka.

Bet viskas ok, tik nepamiršk, kad su juo lygiai taip pat reikės mokytis fotografuoti mirksiukas.gif Nes yra pavyzdžių, kad ff neišgelbėja žmonių, kurie nemoka ir turbūt neketina mokytis fotografuoti smile.gif
Atsakyti
Mokinsiuos, Vuniscia, pasidejus i lentyna nesigrozesiu juo.
Aisku, gal dar galejau pusmeti drasiai pasizaist su senuoju, bet jei yra proga, kodel ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 14:52)
Mokinsiuos, Vuniscia, pasidejus i lentyna nesigrozesiu juo.
Aisku, gal dar galejau pusmeti drasiai pasizaist su senuoju, bet jei yra proga, kodel ne  smile.gif

Žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 14:49)
Kažin ar išaugai biggrin.gif Dar prieš mėnesį ar pan. sakei a koks skirtumas, kad daugiau apims tas ff? biggrin.gif Įkalbėjo žmonės ir įtikėjai, kad jo reik.
Va kai pamatai savo technikos trūkumus ir jauti visa dūšia, ko konkrečiai trūksta, tada ir supranti, kad išaugai, kad nebeužtenka.

Bet viskas ok, tik nepamiršk, kad su juo lygiai taip pat reikės mokytis fotografuoti  mirksiukas.gif  Nes yra pavyzdžių, kad ff neišgelbėja žmonių, kurie nemoka ir turbūt neketina mokytis fotografuoti smile.gif

pritariu kad neisaugai blush2.gif ir neisnaudojei visu galymybiu,tik panorejei uzssokti ant FF traukinio,nes suviliojo,nezinau as neskubu ant FF traukinio,nes mano grazuolis turi didziules platybes mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai irgi visiskai nesuprantu to "isaugti" pasakymo. Nu gaunasi visiskas priestaravimas - jeigu fotkina ne fotoaparatas, o zmogus, tai koks skirtumas, koki fotoaparata tas zmogus turi?
Juk tas fotikas tai toks pat buitinis prietaisas, kaip ir skalbianke ar telikas, netgi toje pacioje parduotuveje parduodamas.
Argi butina paturet pirma 32" telika, pries nusiperkant 60"?
Argi butina buti melomanu pries perkant HIFI?
etc...
Atsakyti