Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 21, 20:41)
NU tai jeigu tau netelpa zmones i kadra tada reikia maziau negu 24 mm imti smile.gif arba 11-16mm placiakampi,jeigu tu nori kaska daug sutalpinti i kadra smile.gif nes jeigu mausi FF objektyva ant DX,tau skirsis kampas,bus ne toks koks butu ant FF ir gali buti vinjetavimas geras smile.gif

Ziurint kiek ji ten tu zmoniu nori sutalpinti i kadra lotuliukas.gif I tuos 11mm labai jau daug zmoniu galima sutalpinti lotuliukas.gif Ir vargsai tie sonuose stovintys zmogiukai...
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2013 01 21, 21:01)
Ačiū labai už patarimą.
Jau prisiskaičiau informacijos ir galvoju ,kad tikrai jis man nelabai patiks po mano 1,4...
Turbūt šitas daug geresnis Canon 24-70 mm. F2,8 ?

O zoomo noriu ,nes mano fotikas ne pilno kadro ,tai labai nervina,kad neviskas telpa...sunku man su juo ypač kai reikia nupaveiksluot daugiau žmonių.

po fixo niekas nepatiks, garantuoju smile.gif
Sakai, kad nervina fotikas ne pilno kadro, netelpa, o kodel renkies objektyva, skirta pilnam kadrui? Reiktu rinktis tada canon 17-55mm f/2.8 arba tamron 17-50mm f/2.8, jie butent ir yra pagaminti kaip 24-70 atitikmuo crop'ams.
Atsakyti

QUOTE(Tosk @ 2013 01 22, 08:38)
Visu prioritetai skirtingi 4u.gif Man geriau sedeti su daugiau skirtingu objektyvu (suvokti ka jie man duoda, ka ir kaip su jais galiu daryti), nei kad su vienu objektyvu ir brangiu FF fotiku ax.gif Fotikams reikia irgi suaugti 4u.gif Nes tureti superini fotika ir neisnaudoti jo teikiamu galimybiu (formatas yra tik vienas elementas), tai elementariausias pinigu svaistymas 4u.gif

Kai parasei apie canon 24-70 2.8 tai pagalvojau jei jau jo nori del plocio UZ TOKIA KAINA ir dar tavo noras tureti ne viena objetyva, tai yra galimybe ir FF isigyt.
O dabar ka bebandysi, veliau ant FF bus visai kas kita. O jei nori suvokti objetyvus, geriausia issinuomuok, dienai kokiu 30 litu (ne savaitgali).

Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 09:38)
po fixo niekas nepatiks, garantuoju smile.gif

Vat ir as taip galvoju. As turiu 50-uka, iskart ji pirkau, kitinio net nebandziusi, jauciu issigasciau ji uzsidejusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 08:53)
Vat ir as taip galvoju. As turiu 50-uka, iskart ji pirkau, kitinio net nebandziusi, jauciu issigasciau ji uzsidejusi  biggrin.gif

Na žiūrint kur ir koks tas kitinis, pavyzdžiui lauke vasarą aš pentaxą labai mielai naudodavau (kartais smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 22 sausio 2013 - 09:39
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 10:38)
Na žiūrint kur ir koks tas kitinis, pavyzdžiui lauke vasarą aš pentaxą labai mielai naudodavau (kartais smile.gif )

Tai sviesia diena belekoks objektyvas bus geras g.gif .
As tai tingeciau kaitaliot pastoviai objektyvus.
Dabar vis suku galva ar gerai pasirinkau ant FF - 50mm 1.4 (ta brangesni G)
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 20, 20:32)

gal kas galit pakomentuoti blush2.gif
Atsakyti
Bet paziurejus 50 1.8 vs 50 1.4, nugi 50 1.8 dar geriau atrodo biggrin.gif
http://imafoto.net/blog/?page_id=427
Kazi ant kiek tas 1.4 sviesesnis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 22 sausio 2013 - 09:59
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 10:38)

ir siaip, ant 50mm nu negali tureti 18mm, ir negali sutalpinti daugiau zmoniu kambary, vartyk tu ji kaip nori smile.gif

Jurate, o visgi, kai talpini daugiau zmoniu, gal tos nuotraukos labiau dokumentines, ne portretines, ir pakanka ir pigesnio objektyvo? Pasidairyk skelbimuose kitinuko 18-55, nusipirksi pigiai, pazaisi ir parduosi jei nepatiks.
17-55 f/2.8 jau reikia gerokai pasukt galva, kad itikint save, jog tokio tikrai reikia. Ypac Canon varianto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 10:11)
ir siaip, ant 50mm nu negali tureti 18mm, ir negali sutalpinti daugiau zmoniu kambary, vartyk tu ji kaip nori smile.gif

Jo, į keliones įsimesdavau, tikrai būdavo geriau nei 50 mm.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 10:44)
Tai sviesia diena belekoks objektyvas bus geras g.gif .
As tai tingeciau kaitaliot pastoviai objektyvus.
Dabar vis suku galva ar gerai pasirinkau ant FF - 50mm 1.4 (ta brangesni G)

nu tai blyn, niekaip taves neperprantu, tai jei belekoks objektyvas geras, tai imk pigesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 11:18)
nu tai blyn, niekaip taves neperprantu, tai jei belekoks objektyvas geras, tai imk pigesni smile.gif

Nu nevisai taip doh.gif . Sviesia diena nebutinas sviesus objektyvas, kazka tokio turejau omeny, nes as cia apie ta sviesuma suku galva su tais 50-ukais unsure.gif .
Atsakyti
kas nors....???? unsure.gif

QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 20, 18:32)

Atsakyti