Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(*Jūratė* @ 2013 01 20, 12:26)
Sveikos.
Reikia patarimo...noriu įsigyti zoomą...radau tokį šiek tiek naudotą canon EF-S 15-85mm 3.5-5.6 IS USM .Kaip jis? Ar labai tamsus?

2.8 sviesus zoomui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 20, 11:38)
2.8 sviesus zoomui  g.gif

tai geriau šitas gal Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM ?
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2013 01 20, 13:13)
tai geriau šitas gal Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM ?

Kas liecia sviesuma, taip, geriau. Juk kuo daugiau gali atidaryti skyle, tuo sviesesnis, na ... Arba imti dar sviesesni fix'a 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 20, 12:41)
Kas liecia sviesuma, taip, geriau. Juk kuo daugiau gali atidaryti skyle, tuo sviesesnis, na ... Arba imti dar sviesesni fix'a 4u.gif .

Aš turiu 50 mm 1.4 , bet užsimaniau zoomo...
Atsakyti
labas vakaras, sakykit prašau,kuo skiriasi http://www.varle.lt/...-mm-f18-ii.html ir šitas http://www.varle.lt/...0mm-f18-ii.html ?
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2013 01 20, 12:26)
Sveikos.
Reikia patarimo...noriu įsigyti zoomą...radau tokį šiek tiek naudotą canon EF-S 15-85mm 3.5-5.6 IS USM .Kaip jis? Ar labai tamsus?

nu tai lyginant su f/1.4, tai zumas tamsesnis 2.6667 karto placiam gale ir 4 kartus siaurajame.
Na o apie DOF ir bokeh tai kalbos jau tokios silpnos gaunasi. Ziurint kokia planuoji pagrindine to zumo paskirti.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 21, 08:50)
nu tai lyginant su f/1.4, tai zumas tamsesnis 2.6667 karto placiam gale ir 4 kartus siaurajame.
Na o apie DOF ir bokeh tai kalbos jau tokios silpnos gaunasi. Ziurint kokia planuoji pagrindine to zumo paskirti.

Ačiū labai už patarimą.
Jau prisiskaičiau informacijos ir galvoju ,kad tikrai jis man nelabai patiks po mano 1,4...
Turbūt šitas daug geresnis Canon 24-70 mm. F2,8 ?

O zoomo noriu ,nes mano fotikas ne pilno kadro ,tai labai nervina,kad neviskas telpa...sunku man su juo ypač kai reikia nupaveiksluot daugiau žmonių.
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2013 01 21, 21:01)
Ačiū labai už patarimą.
Jau prisiskaičiau informacijos ir galvoju ,kad tikrai jis man nelabai patiks po mano 1,4...

O zoomo noriu ,nes mano fotikas ne pilno kadro ,tai labai nervina,kad neviskas telpa...sunku man su juo ypač kai reikia nupaveiksluot daugiau žmonių.

Uz objektyvo kaina geriau fotikas FF biggrin.gif
50-uka turi?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 21, 20:04)
50-uka turi?

Taip turiu.
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2013 01 21, 20:01)
Ačiū labai už patarimą.

NU tai jeigu tau netelpa zmones i kadra tada reikia maziau negu 24 mm imti smile.gif arba 11-16mm placiakampi,jeigu tu nori kaska daug sutalpinti i kadra smile.gif nes jeigu mausi FF objektyva ant DX,tau skirsis kampas,bus ne toks koks butu ant FF ir gali buti vinjetavimas geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 21, 19:04)
50-uka turi?

Visu prioritetai skirtingi 4u.gif Man geriau sedeti su daugiau skirtingu objektyvu (suvokti ka jie man duoda, ka ir kaip su jais galiu daryti), nei kad su vienu objektyvu ir brangiu FF fotiku ax.gif Fotikams reikia irgi suaugti 4u.gif Nes tureti superini fotika ir neisnaudoti jo teikiamu galimybiu (formatas yra tik vienas elementas), tai elementariausias pinigu svaistymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 22, 07:38)
Visu prioritetai skirtingi 4u.gif Man geriau sedeti su daugiau skirtingu objektyvu (suvokti ka jie man duoda, ka ir kaip su jais galiu daryti), nei kad su vienu objektyvu ir brangiu FF fotiku ax.gif Fotikams reikia irgi suaugti 4u.gif Nes tureti superini fotika ir neisnaudoti jo teikiamu galimybiu (formatas yra tik vienas elementas), tai elementariausias pinigu svaistymas 4u.gif

Pritariu jūsų nuomonei...vat būtent ,kad man labai irgi įdomu objektyvų galimybės.
Atsakyti