Na taip, jis man irgi pagal viska patiktu ir tiktu, ale mano biudzetas objektyvui max 500e.. Isrnarsiau vakar viska, na yra keli variantai.. Gal kazka issirinksiu bent pradziai.. O tada gale pradet taupyt naujam
Nikonas 80, meta klaida FEE. ka daryt ?
oi, youtube kazka meta
oi, youtube kazka meta
QUOTE(Minou @ 2012 10 01, 16:38)
Issirinkau objektyva canonui 600d ir visi mane uzpuole ka manote apie 50mm f1.8? man visi rekia kad jis be zoomo bus blogai gal ka panasaus su zoomu pasiulyt galit?
Kaip vieninteliam objektyvui jis per siauras. Žiūrėkite kažką iš 28-35mm.
QUOTE(natina @ 2012 10 02, 17:17)
nieko nepavyko padaryt
QUOTE(natina @ 2012 10 03, 10:07)
nieko nepavyko padaryt
koks objektyvas? D? paziurek ar diafragmos ziedas nenusisuko nuo "raudono" skaiciuko.
QUOTE(robobebras @ 2012 10 03, 14:14)
koks objektyvas? D? paziurek ar diafragmos ziedas nenusisuko nuo "raudono" skaiciuko.
prisipazinsiu- per mazai nusimanau, bet vyras niekaip nenuveza meistrui
sigma DG 28-300mm.
abu raudoni skaiciukai 22 lygiagreciai, ir kartu su raudonu taskeliu.ar teisingai surasiau?
na ka, vis tik nebuvo idealiai su raudonu taskeliu lygiagreciai, esu be galo dekinga
QUOTE(fotolama @ 2012 10 03, 10:58)
Kaip vieninteliam objektyvui jis per siauras. Žiūrėkite kažką iš 28-35mm.
gal turejote omeny 28-135? nes sito baidausi del to kad jis bais tamsus..
QUOTE(Minou @ 2012 10 03, 14:45)
gal turejote omeny 28-135? nes sito baidausi del to kad jis bais tamsus..
Ne, aš turėjau mintyje, kad jei imčiau fiksą, kuris būtų vienintelis objektyvas and APS-C fotiko, tai žiūrėčiau į kokį nors 35mm arba 28mm objektyvą.
Dekui uz patarimus, bandysiu kazka issirinkti..
as dar prie to pacio... gal kas galetu pasakyt kuo skiriasi 50mm f1.8 ir kit 18-55mm IS II ? Gal durnas klausimas, bet jei ziuret duomenis jie lyg vienodi? Ta prasme 50-55mm ir 18-1.8? nesuprantu ju skirtumo niekaip aisku vienas ju kitinis, bet jei parametrai tie patys..
tik neuzmetykit pomidorais..
as dar prie to pacio... gal kas galetu pasakyt kuo skiriasi 50mm f1.8 ir kit 18-55mm IS II ? Gal durnas klausimas, bet jei ziuret duomenis jie lyg vienodi? Ta prasme 50-55mm ir 18-1.8? nesuprantu ju skirtumo niekaip aisku vienas ju kitinis, bet jei parametrai tie patys..
QUOTE(Minou @ 2012 10 04, 14:05)
Dekui uz patarimus, bandysiu kazka issirinkti..
vienas pomidoras is manes i tavo puse
eik dar paskaityk kur nors kas yra zidinio nuotolis (angl. focal length) ir kas yra diafragma (angl. aperture).
Eh, gavau visgi
As juos pagal tuos skaiciukus ziurejau, tai atrodo panasu, pasirodo nieko panasaus
Aciu uz pomidorus ir pagalba
As juos pagal tuos skaiciukus ziurejau, tai atrodo panasu, pasirodo nieko panasaus
Aciu uz pomidorus ir pagalba