Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 11, 18:32)
136mm smile.gif
jei leidžia piniginė canon 5D mark III ji net ir nikonistai kurie visad ant canono varo, nelabai gali suvaryt biggrin.gif

Kad tas Mark III turi broka gamiklini,net patys prisipazino,kad kaskaip ten persvecia kaskas,tipo pataiko per daug sviesos ir taip gadina kadrus,tai kad kaskur skaiciau ta straipsni isknisus,kad patys oficialiai gamintojai pareiske buvo ir dabar keicia tuos fotikus,kurie turi ta broka g.gif
O Nikonistai turi savo pasiula ir tikrai nemaza ir galim suvaryti i vienus vartus,taigi dabar didziausias metu konkursas vyksta efoto forume Canon VS Nikon,geriausi kadrai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 11, 18:32)
136mm smile.gif
jei leidžia piniginė canon 5D mark III ji net ir nikonistai kurie visad ant canono varo, nelabai gali suvaryt biggrin.gif

jo,teisingai 136mm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malaja357: 11 sausio 2013 - 19:21
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 11, 19:07)
jeigu turit Canon 600D,tai ko nesidairot i Canon'o puse,pvz Markas II ar III,taigi visi dabar del jo svaigsta bigsmile.gif  O perbegat i Nikonistu grupe biggrin.gif  taigi ir objektyva turit,tektu viska isparduoti ir vel viska pirkti 4u.gif  kas nepatiko Canon'e? As tai siaip Nikonist'e wub.gif

Aš tai perbėgau iš Canon į Nikon, kodėl paklausite, o gi todėl ,kad iš esmės dauguma foto aparatų geriau susitvarko su ISO, dinaminis depazonas didesnis.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 19:12)
Skaiciau ta...
Tai ka issirinkti  blink.gif  doh.gif

Laukti kol ištaisys klaidą, o šiaip mano svajonė būtu D800 smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 11, 19:32)

Ne visi varo tongue.gif Yra situacijų kur Canon geriau pasirodo, yra situacijų kur Nikon geriau, bet pas vėrus juos visus aš vis tiek imčiau Nikon D800, o ne Canon Mark D5 III

QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 11, 20:29)
Kad tas Mark III turi broka gamiklini,net patys prisipazino,kad kaskaip ten persvecia kaskas,tipo pataiko per daug sviesos ir taip gadina kadrus,tai kad kaskur skaiciau ta straipsni isknisus,kad patys oficialiai gamintojai pareiske buvo ir dabar keicia tuos fotikus,kurie turi ta broka g.gif
O Nikonistai turi savo pasiula ir tikrai nemaza ir galim suvaryti i vienus vartus,taigi dabar didziausias metu konkursas vyksta efoto forume Canon VS Nikon,geriausi kadrai tongue.gif
Papildyta:
jo,teisingai 136mm biggrin.gif

Per ieškiklį patenka šviesos ir prieblandoje blogai veikia eksponometras. taip Canon oficialiai tai pripažino ir mano žiniom ši klaida jau yra ištaisyta.
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 11, 21:45)
Aš tai perbėgau iš Canon į Nikon, kodėl paklausite, o gi todėl ,kad iš esmės dauguma foto aparatų geriau susitvarko su ISO, dinaminis depazonas didesnis.
Laukti kol ištaisys klaidą, o šiaip mano svajonė būtu D800 smile.gif
Ne visi varo tongue.gif Yra situacijų kur Canon geriau pasirodo, yra situacijų kur Nikon geriau, bet pas vėrus juos visus aš vis tiek imčiau Nikon D800, o ne Canon Mark D5 III
Per ieškiklį patenka šviesos ir prieblandoje blogai veikia eksponometras. taip Canon oficialiai tai pripažino ir mano žiniom ši klaida jau yra ištaisyta.

O Nikon D800 irgi turi gliuku,jau irgi pripazino oficialiai,tipo neisto neisio,uzsigliucina ir valio,nereaguoja i nieka,reikia isrinkti fotika iki batareiku,perkrauti ten kaskaip,tipo tada atsigauna doh.gif jeigu jau svajoti rebiai tada D4 lotuliukas.gif O kas liecia Nikon,tai jis man aplamai geriau su viskuom susitvarko negu canon blush2.gif cia tik mano asmenine nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 11, 23:38)
O Nikon D800 irgi turi gliuku,jau irgi pripazino oficialiai,tipo neisto neisio,uzsigliucina ir valio,nereaguoja i nieka,reikia isrinkti fotika iki batareiku,perkrauti ten kaskaip,tipo tada atsigauna doh.gif jeigu jau svajoti rebiai tada D4 lotuliukas.gif O kas liecia Nikon,tai jis man aplamai geriau su viskuom susitvarko negu canon blush2.gif  cia tik mano asmenine nuomone biggrin.gif

O kuom D4 geriau?
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 11, 22:45)
bet pas vėrus juos visus aš vis tiek imčiau Nikon D800, o ne Canon Mark D5 III

O jei pasverus nikon D600 ir canon mark II biggrin.gif

QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 11, 23:38)
O kas liecia Nikon,tai jis man aplamai geriau su viskuom susitvarko negu canon blush2.gif 

Koki canon turejai? Koki nikon turi?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 13:53)
As kolkas turiu canon 600D + 50mm 1.8 , pavasari pardavinesiu, jei issirinksiu FF biggrin.gif .

O ko jums jusu fotikas netinka? Su vienu objektyvu jus nelabai ir prisijaukinote ta turima fotoaparata 4u.gif Investuokite i gerus objektyvus, pazaiskite fotografuodama.

Cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 12, 01:05)
O ko jums jusu fotikas netinka? Su vienu objektyvu jus nelabai ir prisijaukinote ta turima fotoaparata 4u.gif Investuokite i gerus objektyvus, pazaiskite fotografuodama.

Cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif

Noriu FF, noriu geresnio, noriu geresnio objektyvo, o kadangi zadu pereiti i Nikon, tai nebenoriu pirkti siam canonui naujo brangaus objektyvo.
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2013 01 11, 09:45)
Labas.As irgi dairausi naujo fotoaparato, nuo veidrodinio jau beveik atkalbeta esu, dabar esu apsistojus ties CANON G11 arba G12.Gal kas turi ir gali pakomentuot kazka?

QUOTE(tinsley @ 2013 01 11, 15:43)
Man taip pat įdomu kodėl neveidrodinis arba bent jau ne sisteminis.

Todel kad nevisi pamise del fotografavimo, ne visiems kisene leidzia daugiau nei kitinis veidrodinuko objektyvas kainuoja...
As esu kelioms draugems patarusi nepirkti veidrodinuku, o geriau pirkti tokius hibridinukus. Na nusipirko vistiek veidrodinukus. Ir kas is to gavosi? O gi nei viena taip iki galo fotografija ir nesusidomejo. Vienai nepatinka tampytis dideli fotoaparata, nes netelpa i rankinuka... Kita keikiasi su kitiniu objektyvu ir niekaip neranda atliekamu pinigu bent jau nusipirkti zoominuka.

Giedra@, jus nusiziurejoti hibridinuka. Juo jus puikiausiai galesite mokintis apie islaikyma, diafragma... Bet jei rimtai uzsikabliuosite - vistiek turesite pirkti veidrodinuka (ir su visais is to isplaukianciais padariniais) lotuliukas.gif O jei ne - bus tiesiog fotikas, kuri lengva bet kur pasiimti 4u.gif Man hibridinuko uzteko... 4men lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 23:23)
Noriu FF, noriu geresnio, noriu geresnio objektyvo, o kadangi zadu pereiti i Nikon, tai nebenoriu pirkti siam canonui naujo brangaus objektyvo.

Na jei norite keisti religija, tai jo - neapsimoka daugiau investuoti i Canon“us biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 11, 22:44)
O kuom D4 geriau?

D4 monstas,saudo kaip,iso tvarkosi,nu cia jau legenda kainojanti virs 10.000 euru bigsmile.gif bet aisku cia tik jau super sporto profam,bet vistiek nuo tokio neatsisakyciau,jeigu padovanotu lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=oMGpOezX8Uk
cia kaip D4 saudo,net sirdziai miela klausytis wub.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 23:23)
O jei pasverus nikon D600 ir canon mark II biggrin.gif
Koki canon turejai? Koki nikon turi?

O jei pasverus D700 tongue.gif ,nors drauge profe saudo su mark II,ir patenkinta sau 4u.gif Bet manes canon neviliuoja,nei surinkimu,nei kokybe-toks plastikinis barskaliukas,net rankoje laikyti man nepatinka-nelimpa,ergonomika nepatinka,meniu,skintonas,iso,nu aplamai manne prie sirdies,zaidziau su juo,draugaibuvo paskoline 550eos,nesuzavejo isvisoo su jusu turima (1,8),vat (1,4) jau geriau,bet vistiek kokybe man labai nepatinka,nu kaip sakant visada Nikon mane trauke,greitai apsisprendziau,bet savo psirinkimu nesigailiu,pasirinkusi Nikon,dabar jau aksesuarus po biski pirkiniejuos,vakar jau gripa papirkau,tai isviso malonu rankoje laikyti wub.gif bet cia tikmano asmenine nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malaja357: 12 sausio 2013 - 15:52
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 12, 16:49)

O jei pasverus D700 tongue.gif

Cia ner ka svert. D600 - 1750$, D700- 3300$.
Tik va to D600 fokusavimo taskai visi vidury ir praktiskai reiks pastoviai perkadruot g.gif . Ir lyg negalima fotkint raw kartu su jpg g.gif .
Papildyta:
Tai koki nikon turit visgi biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 12, 18:02)
Cia ner ka svert. D600 - 1750$, D700- 3300$.
Tik va to D600 fokusavimo taskai visi vidury ir praktiskai reiks pastoviai perkadruot  g.gif . Ir lyg negalima fotkint raw kartu su jpg g.gif .
Papildyta:
Tai koki nikon turit visgi  biggrin.gif ?

Kiekvienam Nikon yra raw kartu jpg biggrin.gif O beje matei kad D600 islaikymas tik maximum 4000,mazoka sakyciau biggrin.gif ant maniskio 8000 biggrin.gif 2 slotai-memory cardam,kas yra ziauriai gerai ir patogu tongue.gif
http://snapsort.com/...I-vs-Nikon-D600
Nikonas laimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 12, 19:28)
Kiekvienam Nikon yra raw kartu jpg biggrin.gif O beje matei kad D600 islaikymas tik maximum 4000,mazoka sakyciau biggrin.gif  ant maniskio 8000 biggrin.gif 2 slotai-memory cardam,kas yra ziauriai gerai ir patogu tongue.gif
http://snapsort.com/...I-vs-Nikon-D600
Nikonas laimi 4u.gif

Kazkur kazka lyg buvau skaicius del raw+jpg, bet dabar pasitikrinau, viskas ok ten, nes as tik ka reik raw pataisau, daug ka jpg tiesiog palieku.
Kodel 4000 islaikymas mazoka?
2 slotai man patinka, maza ka, prapultu kokios svarbios fotkes cool.gif
Atsakyti