Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 11, 13:15)
va va,kaip ir sakiau amerika yra amerika,ten savi priciudai

Na siaip nusipirkti preke ir nesumoketi privalomu mokesciu yra lietuvio priciudas o ne Amerikos, Kinijos ar dar kieno nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 12:33)
Kiek skaitau apie fotoparatus, objektyvus, visi turi kazkokiu minusu cool.gif ...
Tai kaip kazka issirinkt  cool.gif ...

Nu jo,su tais fotikais tai cia pasaka be galo lotuliukas.gif dar nera israstas fotikas,kuris ne turietu kaskokiu minusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 11, 11:59)
Nu jo,su tais fotikais tai cia pasaka be galo lotuliukas.gif  dar nera israstas fotikas,kuris ne turietu kaskokiu minusu 4u.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 10:33)
Kiek skaitau apie fotoparatus, objektyvus, visi turi kazkokiu minusu cool.gif ...

Turiu senuciuka Canona ir 85mm 1.8F objektyva...noreciau body pakeisti i naujasni,aisku pasvajoju apie FF, apie objektyva negaliu nieko blogo pasakyti..nes visus minusus dedu ne jam o sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2013 01 11, 15:33)
drinks_cheers.gif

Papildyta:

Turiu senuciuka Canona ir 85mm 1.8F objektyva...noreciau body pakeisti i naujasni,aisku pasvajoju apie FF, apie objektyva negaliu nieko blogo pasakyti..nes visus minusus dedu ne jam o sau smile.gif

As kolkas turiu canon 600D + 50mm 1.8 , pavasari pardavinesiu, jei issirinksiu FF biggrin.gif .
85mm ant crop'o turetu labai mazai apimti tau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 12:53)
As kolkas turiu canon 600D + 50mm 1.8 , pavasari pardavinesiu, jei issirinksiu FF biggrin.gif .
85mm ant crop'o turetu labai mazai apimti tau  unsure.gif

as apgalvojus pirkau objektyva,mano vaikas nemegsta fotkintis,tai su situo lauke i akis nelendu smile.gif Namie jo,reikia kito,bet neissirenku...noreciau 35mm bet L klases neikasiu,o va del pigesnio neapsisprendziu,kazin kaip su juo zmones fotografuoti isseis..
Zodziu problema kaip visada piniguose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2013 01 11, 13:15)
as apgalvojus pirkau objektyva,mano vaikas nemegsta fotkintis,tai su situo lauke i akis nelendu smile.gif Namie jo,reikia kito,bet neissirenku...noreciau 35mm bet L klases neikasiu,o va del pigesnio neapsisprendziu,kazin kaip su juo zmones fotografuoti isseis..
Zodziu problema kaip visada piniguose smile.gif

Gerai cia nusikalbejau doh.gif
Noreciau kad kas daugiau apie 35mm objektyva parasytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2013 01 11, 11:45)
Labas.As irgi dairausi naujo fotoaparato, nuo veidrodinio jau beveik atkalbeta esu, dabar esu apsistojus ties CANON G11 arba G12.Gal kas turi ir gali pakomentuot kazka?

Man taip pat įdomu kodėl neveidrodinis arba bent jau ne sisteminis.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 12:45)
Siunciantis tai tikrai.
Man draugai atveztu.

Draugai jau kitas reikalas.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 13:33)

Be abejo kad turi, bet čia yra visiška neleistinas brokas, nes kai dyla užuolaidėlės labai dulkyja matrica, paieškok internete rasi [pats tingiu].

QUOTE(fox. @ 2013 01 11, 17:14)

Noreciau kad kas daugiau apie 35mm objektyva parasytu  blush2.gif

kiek suprantu naudoji Canon, tai ant Canon taip ir neteko išbandyti jo, esu bandęs tik Nikono 35mm, kampas labai geras uždarom ir tamsiom erdvėm [bet bet kokiu atvėju pirma objektyvą pabandyti užsidėti ant savo fotiko ir jį išbandyti]. Iš esmės tai yra analogas FF su 50mm.

Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 11, 14:43)

kiek suprantu naudoji Canon, tai ant Canon taip ir neteko išbandyti jo, esu bandęs tik Nikono 35mm, kampas labai geras uždarom ir tamsiom erdvėm [bet bet kokiu atvėju pirma objektyvą pabandyti užsidėti ant savo fotiko ir jį išbandyti]. Iš esmės tai yra analogas FF su 50mm.

Labai dekui uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 14:53)

jeigu turit Canon 600D,tai ko nesidairot i Canon'o puse,pvz Markas II ar III,taigi visi dabar del jo svaigsta bigsmile.gif O perbegat i Nikonistu grupe biggrin.gif taigi ir objektyva turit,tektu viska isparduoti ir vel viska pirkti 4u.gif kas nepatiko Canon'e? As tai siaip Nikonist'e wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 14:53)

ant crop'o 85 mm,berod 127mm jeigu neklistu tiksliai palei mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 11, 17:43)

Be abejo kad turi, bet čia yra visiška neleistinas brokas, nes kai dyla užuolaidėlės labai dulkyja matrica, paieškok internete rasi [pats tingiu].

Skaiciau ta...
Tai ka issirinkti blink.gif doh.gif

QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 11, 19:07)
jeigu turit Canon 600D,tai ko nesidairot i Canon'o puse,pvz Markas II ar III,taigi visi dabar del jo svaigsta bigsmile.gif  O perbegat i Nikonistu grupe biggrin.gif  taigi ir objektyva turit,tektu viska isparduoti ir vel viska pirkti 4u.gif  kas nepatiko Canon'e? As tai siaip Nikonist'e wub.gif
Papildyta:

Jau galvojau turesiu MarkaII nuo Kaledu Senio biggrin.gif , bety kai kelias paras prisiskaiciau, tai isvis sugalvojau eit pas Nikon'a lotuliukas.gif
Noriu, kad kaina butu apie 2000$ Amerikoj......
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 11, 18:07)

136mm smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 18:12)
Skaiciau ta...
Tai ka issirinkti  blink.gif  doh.gif
Jau galvojau turesiu MarkaII nuo Kaledu Senio  biggrin.gif , bety kai kelias paras prisiskaiciau, tai isvis sugalvojau eit pas Nikon'a lotuliukas.gif
Noriu, kad kaina butu apie 2000$ Amerikoj......

jei leidžia piniginė canon 5D mark III ji net ir nikonistai kurie visad ant canono varo, nelabai gali suvaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 16:12)
Jau galvojau turesiu MarkaII....

O kas jam jau taip blogai? zinau nemazai zmoniu kurie juos turi ir nesiskundzia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 11 sausio 2013 - 18:46