Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 07, 21:58)
Taip as skupa, sutaupysiu 2000 litu cool.gif .
Dar nuo objektyvo kazkiek.
Amerikoj jei perki naudota, taip rasoma, kad jis buvo grazintas ir kaina jau kita. Zinau, nes gyvenau ten 7 metus.
Ka turi omeny vadinasi kitaip?

Nu pvz canon vadinasi rebel xs... plius ziurek baterijos pakrovejas yra su amerikietisku kistuku, nusipirk europietiska , taciau ant amerikietisko 120W, o europietisko 220W. Dabar amerikiečiai taip gamina savo technikos maitinimo blokus, kad dažniausiai jie tinka naudojimui ir Europoje, bet reikia įsitikinti, kad ant bloko yra užrašas 110 V / 220 V, jeigu tik 110 V tai naudotis pakrovėju Lietuvoje negalima.
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 08, 00:17)
Nu pvz canon vadinasi rebel xs... plius ziurek baterijos pakrovejas yra su amerikietisku kistuku, nusipirk europietiska , taciau ant amerikietisko 120W, o europietisko 220W. Dabar amerikiečiai taip gamina savo technikos maitinimo blokus, kad dažniausiai jie tinka naudojimui ir Europoje, bet reikia įsitikinti, kad ant bloko yra užrašas 110 V / 220 V, jeigu tik 110 V tai naudotis pakrovėju Lietuvoje negalima.

O jei vadinsis kitaip, fotografuos kitaip? smile.gif

Neklaidinkit zmoniu, kad jei 110, tai negalima Lietuvoje naudotis, na is kur jus tai sugalvojot?? Yra pirkti sroves pakeiteju. O ikrauti baterijai tikrai nereikes galingo. Tarkim pas mus kompui, mazam "magnetofonui" uztenka kazkokio sroves pakeitejo, kuris gal 35 litus kainuoja, bijau sumeluot.
O namie stovi sroves pakeitejai po 5 kilovatus, nes buitine technika turim visa is Amerikos, nemazai rozeciu su amerikietiskais kistukais, tai man tik siustis ir siustis viska is Amerikos, kas kisas i rozetes biggrin.gif

As cia zadu pirkti:
(palyginkit su LT kaina...)
http://bestpricephot...da7152b45854eea
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 08 sausio 2013 - 00:21
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 08, 00:20)
O jei vadinsis kitaip, fotografuos kitaip? smile.gif

Neklaidinkit zmoniu, kad jei 110, tai negalima Lietuvoje naudotis, na is kur jus tai sugalvojot?? Yra pirkti sroves pakeiteju. O ikrauti baterijai tikrai nereikes galingo. Tarkim pas mus kompui, mazam "magnetofonui" uztenka kazkokio sroves pakeitejo, kuris gal 35 litus kainuoja, bijau sumeluot.
O namie stovi sroves pakeitejai po 5 kilovatus, nes buitine technika turim visa is Amerikos, nemazai rozeciu su amerikietiskais kistukais, tai man tik siustis ir siustis viska is Amerikos, kas kisas i rozetes biggrin.gif

As cia zadu pirkti:
(palyginkit su LT kaina...)
http://bestpricephot...da7152b45854eea

NU apie fotografavima nieko nesakiau,sakiau kad tik skirtis gali pavadinimai,nu zinot lietuva "brendu" salis, jau noretusi kad butu parasytas canon su visom atributikom o ne pvz "Rebel xs" lotuliukas.gif
Seip as nieko neklaidinu, O kas liecia amerikietiskus kistukus,tai tik perspejau, kad jeigu netinka reikes adapteri nupirkti kad galima butu cia ikrauti,nes jeigu netinka ir be adapterio galima tiesiog sugadinti pakrovimo sistema,kaip sakoma atsarga giedos nedaro,o jeigu dar ir visa buitine turit jau is USA tai tada jau zinot kas ir kaip 4u.gif Svarbiausia kad pasisektu ir kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu Jūsų patarimo paklaust. Nesenai nusipirkau Fujifilm SL300 fotiką, tik ar nepadariau klaidos? Esu dar žalia fotografijoje ir todėl nežinau ką jis gali. Gal kas nors turite tokį? Ir galėtumėt labiau apie jį papasakot? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 07, 22:20)

Ar esat is cia ka nors pirkus? kazkaip nerealiai pigiau kai kas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2013 01 09, 23:40)
Ar esat is cia ka nors pirkus? kazkaip nerealiai pigiau kai kas... g.gif

Na stai radau atsiliepimus apie sita saita....tikraim nerizikuociau pirksti is ju... doh.gif
http://www.sitejabbe...tpricephoto.com
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 06, 16:14)
O nebijai Sigmos loterijos? backfront focus ir visokie kitokie dalykai,prisiskaiciau turetoju atsiliepimus,kaip ir ka piesia...
O be to fotkinimas visada su (1,4f),abejoju apie spalvu ryskuma,gyli ir turetu buti difrakcija,jeigu portretus taip fotkinat smile.gif

Visada galima pasidaryti testą, o beje rimtesni fotikai turi objektyvo korekciją [galima ištaisyti front/back focus ydą]

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 07, 12:59)
As dabar ruosiuos keist i FF. Mastau nikon D600, reik iki galo apsispresti.

D600 turi vieną bėdą dėl užuolaidėlių, jos dyla [surinkimo brokas, gal jau ir ištaisytas nežinau]

QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 07, 14:02)
O ne bijai? nes tada neturiesi garantijos,o be to vezant pro muitus gali fotika ir issrinkti dalimis,cia ne prikoals,zinau kad perkant amerikoje pasieni tikrinant arbavezant pro orouosta,jie tikrina ir gali isrinkti,o be to jeigu kas atsitiks neturiesi garantijos,taisyti tik uz savo pinigus smile.gif

Siunčiantis ne iš ES gali tekti sumokėti [greičiausiai ir teks] PVM bei muito mokesčius, vienas pažystamas pirko D700 iš ne ES, tai teko susimokėti, galutinė suma buvo didesnė, nei kad būtu pirkęs Lietuvoje.
Atsakyti
Labas.As irgi dairausi naujo fotoaparato, nuo veidrodinio jau beveik atkalbeta esu, dabar esu apsistojus ties CANON G11 arba G12.Gal kas turi ir gali pakomentuot kazka?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2013 01 11, 11:45)
Labas.As irgi dairausi naujo fotoaparato, nuo veidrodinio jau beveik atkalbeta esu, dabar esu apsistojus ties CANON G11 arba G12.Gal kas turi ir gali pakomentuot kazka?

pakomentuok kodel atkalbejo ir kodel ties juo apsistojai.
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 10, 22:49)
Siunčiantis ne iš ES gali tekti sumokėti [greičiausiai ir teks] PVM bei muito mokesčius, vienas pažystamas pirko D700 iš ne ES, tai teko susimokėti, galutinė suma buvo didesnė, nei kad būtu pirkęs Lietuvoje.

Siunciantis tai tikrai.
Man draugai atveztu.
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 10, 21:49)
Visada galima pasidaryti testą, o beje rimtesni fotikai turi objektyvo korekciją [galima ištaisyti front/back focus ydą]
D600 turi vieną bėdą dėl užuolaidėlių, jos dyla [surinkimo brokas, gal jau ir ištaisytas nežinau]

va va,kaip ir sakiau amerika yra amerika,ten savi priciudai,o jeigu ir dar garantinio nera tai isviso nekas,nu ir plius dar viena cia irgi zadejo is ten pirkti o paskui surado atsiliepimus,kad biski ten apgaudinieja,net nuoroda ikele,man kaskaip jau geriau sumokieti LT,bet pasiknisti ir rasti geru nuolaidu,negu pirktis is nezinia kur,kaip ir kas,o be to kol atsius,ir su muitais gali buti problemu,bent jau as taip nerizikuociau,nes is kiek profu pazystu ir aplamai daug fotografuojanciu,tai beveik niekas nerizikuoja ir perkasi visi cia,kaip sakant atejau pamaciau,pritaupiau nusipirkau 4u.gif bet aisku kiekvienam savo,bet zinot kai perki ir dar taip toli,cia jau nepriskambinsi ir neisaiskinsi jeigu bus kas negerai smile.gif bet cia tik MANO ASMENINE nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 10, 22:49)

Kiek skaitau apie fotoparatus, objektyvus, visi turi kazkokiu minusu cool.gif ...
Tai kaip kazka issirinkt cool.gif ...
Atsakyti