Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Mangute @ 2013 01 04, 16:51)
Ar verta tarkim Canon 50mm f1.8 keisti i Canon 50mm f1.4 arba Sigma 50mm f1.4?

Aciu uz atsakymus!

Žiūrint ko nori, jei nori geresnės nuotraukų kokybės, be abejo kad verta, bet jei tenkina esama kokybė, tai ne. Tiesa, 50mm F1,4 ir kainuoja +/- 1tūkst. litų brangiau. Ir jei keisti, tai aš keisčiau į Sigmą.
Atsakyti
Pagal apzvalga man ir Sigma duoda graziausia vaizda, tiesa su Nikonu, bet kaina negrazi kaip semyniniams reikalams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 04, 17:39)
Pagal apzvalga man ir Sigma duoda graziausia vaizda, tiesa su Nikonu, bet kaina negrazi kaip semyniniams reikalams biggrin.gif

Geras daiktas visada brangiau kainuoja smile.gif Ant Nikon`o ką aš dėčiau net nežinau, šiandien žiūrėjau testus, tai linkčiau prie Sigmos, bet prieš pirkdamas labiau norėčiau išbandyti abu objektyvus ir tik tada rinkčiausi, nes vien testais pasikliauti ne visada galima smile.gif
Atsakyti
ne seimyniniams tik reikalams skirtas butu :smile.gif tai kad ne tiek daug jis ir kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 04, 18:21)
ne seimyniniams tik reikalams skirtas butu :smile.gif tai kad ne tiek daug jis ir kainuoja smile.gif

Jei yra pinigų, žinoma, pirk geresnį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 04, 16:33)
Ir jei keisti, tai aš keisčiau į Sigmą.
o aš labai patenkinta canon 50mm f/1,4 smile.gif sigmos nenorėčiau, ne taip gražiai piešia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jicky: 04 sausio 2013 - 20:38
QUOTE(Jicky @ 2013 01 04, 21:26)
o aš labai patenkinta canon 50mm f/1,4 smile.gif sigmos nenorėčiau, ne taip gražiai piešia.

Dėl to kaip piešia, nesiginčysiu, čia tas pats kaip ir dęl skonio nesiginčyjima, bet kas liečia muilinimą, tai į vienus vartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 04, 21:09)
Dėl to kaip piešia, nesiginčysiu, čia tas pats kaip ir dęl skonio nesiginčyjima, bet kas liečia muilinimą, tai į vienus vartus smile.gif
dažniausiai fotografuoju pilnai atverta diafragma, 90 proc. kadrų padaru prie f 1,4. nu nemuilina man nors tu ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2013 01 04, 23:33)
dažniausiai fotografuoju pilnai atverta diafragma, 90 proc. kadrų padaru prie f 1,4. nu nemuilina man nors tu ką smile.gif

Kompiuteryje prisizoomink 100% nuotrauka su F1,4 ir su F 1,8, pamatysi apie ką kalbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 04, 22:48)
pamatysi apie ką kalbu smile.gif
aš žinau, apie ką kalbi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2013 01 05, 12:10)
aš žinau, apie ką kalbi smile.gif

Ir nori pasakyti nesi pastebėjusi muilinimo?
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 05, 12:32)
Ir nori pasakyti nesi pastebėjusi muilinimo?
taip, aišku, kad esu pastebėjusi smile.gif
bet tai nėra tendencija. apskritai, sakyčiau, daugiau dėl neišmanymo taip astitikdavo.
ir man asmeniškai daugiau muilino 50mm f1,8 ant cropo nei tarkim 50mm f/1,4 ant FF.
šiuo metu ypatingai dažnai naudoju iki galo atvertą diafragmą ir nesiskundžiu smile.gif
bet turbūt tai ir įpratimo reikalas.
Atsakyti