Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Laura81r @ 2012 10 10, 12:54)
Puerte Rice visada yra silciau ,sauleciau ir vejo ten isvis turbut nebuna nei kitur.tikrai klaidos nepadarysite pasirinke si kurorta.linkiu geru atostogu!

Ačiū už operatyvų atsakymą! Dar vienas klausimas - ar yra didelis skirtumas tarp PR viešbučių? Konkrečiai svarstau Marina suites ir Bahia blanca, abu toje pačioje įlankoje tik skirtingose jos pusėse. Gal susidurėte ir galite patarti ar didelis skirtumas tarp 3 ir 4 žvaigždžių viešbučių?
Atsakyti
as manau,kad yra skirtumas tarp kiekio zvaigzduciu g.gif reikia atkreipti demesi dar ir i tai,kad gali buti viezbutis arba apartamentu tipo poilsio namai.nes gali buti daug geresnis pasirinkimas 3*viezbucio,nei kad 4*apartamentu.geriausia tai skaityti atsiliepimus.as taip darau visada ir neteko nusivilti.mazdaug zinai,ko tiketis po to ir nereikia stresuoti ten nuvaziavuss smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 10 10, 11:42)
Turiu klausimą atostogavusioms Gran Canarijoje   ax.gif  Ar labai skiriasi temperatūra, vėjuotumas miesteliuose pietinėje pusėje? Ypač domina Puerto Rico. Kadangi važiuosime gruodžio pradžioje, bijau neteisingai pasirinkti kurortą...

Puerto Rico thumbup.gif pasirinkimas. Jau vien del Amadores papludymio smile.gif

QUOTE(Nedulia @ 2012 10 10, 11:48)
1. Kokie variantai yra pakilti i Teide. Kiek supratau galima truputi pakilti ir galima i pati virsu uzkilti.

2.Beja, kas ieskosi masinos Kanaru salose radau dar viena kompanija, kuri cia lyg ir neminea ( neskaiciau visos temos). Kainos geresnes nei autoreisen.

http://www.cabreramedina.com.

1. Funikulierius kelia i beveik 4km auksti. Ten isleidzia ir galima pasivaikscioti. Kitas variantas, pakyli su tuo paciu funikulierium ir paskui pesciomis kopi i pacia teides virsune. Siam kopimui reikalingas specialus leidimas. Bet kadangi vaziuosit ziema, tai nepamirskit, kad jei ir turesit leidima, bet bus uzsnigta, niekas i virsune kopti neleis mirksiukas.gif

2. Ir pamineta buvo, ir jau masinytes is jos nuomavomes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 10 spalio 2012 - 14:10
Gal kuri esate turėjusios bėdų su hotes4u rezervacijomis? Bandžiau rezevuoti viešbutį, neleido, o finale mano pinigai rezervuoti, jie sako, kad jų negavo, nori, kad aš jiems telefonu sudiktuočiau kortelės duomenis, jie mat telefonu iš naujo rezervaciją atliks, o pirmieji pinigai gryš per 10 dienų g.gif Suma labai nemaža, telefonu niekam nieko diktuoti nenoriu, o banko pavedimo jie atlikti neleidžia - nenori nediktuok...
Atsakyti
mes bukinomes per hotels4u.jokiu nusiskundimu neturiu,is pat pradziu sumokejom depozita,per kazkiek dienu nuskaiciavo visa suma,jokiu bedu nebuvo schmoll.gif o cia tu bukini is LT?kur jie nori,kad tu jiems paskambintai?
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 10 10, 15:17)
Gal kuri esate turėjusios bėdų su hotes4u rezervacijomis? Bandžiau rezevuoti viešbutį, neleido, o finale mano pinigai rezervuoti, jie sako, kad jų negavo, nori, kad aš jiems telefonu sudiktuočiau kortelės duomenis, jie mat telefonu iš naujo rezervaciją atliks, o pirmieji pinigai gryš per 10 dienų  g.gif  Suma labai nemaža, telefonu niekam nieko diktuoti nenoriu, o banko pavedimo jie atlikti neleidžia - nenori nediktuok...

As gal tokioj situacijoj geriau skambinciau i banka, kad atsauktu rezervacija. O jei pinigai tik rezervuoti, tai tikiu, kad jie ju dar negavo.
Atsakyti
Aš jungiuosi iš Lietuvos. Man iš viso neduoda pasirinkimo, kad mokėti tik avansą - iš karto visą sumą. Šeštadienį bandžiau sumokėti keliomis skirtingomis kortelėmis - nei viena nepraėjo, parašiau jimes laišką, parašė man numerį kuriuo pasukti jiems. Ok, pasukau - kažkoks autoatsakovas įsijungė, parašiau vėl. Jie parašė mano numerio ir patys man pasuko. Paaiškinau situaciją, paprašė manęs kortelės numerio, padiktavau, pasakė, kad nepraeina. Dar kartą surinko - vėl neva nepraeina, nusprendžiau, kad gal sistemoje strigimai ir pasakiau, kad palauksiu pirmadienio. Prisijungiau vėl prie banko, žiūriu pinigai rezervuoti. Vėl parašiau, vėl atskambino, pasakė, kad rezervacijos ir pinigų jie nemato, tuo tada viskas ir baigėsi. Pirmadienį susisiekiau su banku ką daryti, jie paprašė, kad hotels4u atsiųstų banko raštą, kad pinigai nepraėjo, bet užsiminė, kad su šita įmone yra nuolatinės problemos ir tokių raštų jie neatsiunčia. Taip ir buvo, jie atsiuntė, savo raštą, kad pinigų negavo, be jokių įrodymų. Man paprašius rimtesnio rašto, pasakė, kad nerašys, ir kad per 10 dienų savo pinigus atgausiu, o dabar rezervaciją daryčiau iš naujo.
Įjungiau paiešką ir pamačiau, kad mano viešbučio nebėra, parašiau jiems, kad yra galimybė man ten gauti kambarį, nes dabar nei pinigų nei viešbučio. Vėl man skambina, kad telefonu padiktuočiau jiems kortelės numerius, aš atsisakiau, nes nebesinori kad dar tokia suma man kažkur "pakibtų". Jie pasakė, kad be kortelės numerio man kambario nerezervuos, o atsiųsti sąskaitą, kad ją apmokėčiau standartiniu banko pavedimu, atsisakė. Štai tokia istorija.
Kas keisčiausia, kad aš maniau, kad tai patikima kompanija, nes žinau kelis pažystamus, kurie yra per juos pirkę. Gal čia tik man taip nepasisekė. Didžiausia įtarimą kelia tai, kad jie neatrašo į elektroninius laiškus, o skambina g.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 10 10, 20:19)
Aš jungiuosi iš Lietuvos. Man iš viso neduoda pasirinkimo, kad mokėti tik avansą - iš karto visą sumą. Šeštadienį bandžiau sumokėti keliomis skirtingomis kortelėmis - nei viena nepraėjo, parašiau jimes laišką, parašė man numerį kuriuo pasukti jiems. Ok, pasukau - kažkoks autoatsakovas įsijungė, parašiau vėl. Jie parašė mano numerio ir patys man pasuko. Paaiškinau situaciją, paprašė manęs kortelės numerio, padiktavau, pasakė, kad nepraeina. Dar kartą surinko - vėl neva nepraeina, nusprendžiau, kad gal sistemoje strigimai ir pasakiau, kad palauksiu pirmadienio. Prisijungiau vėl prie banko, žiūriu pinigai rezervuoti. Vėl parašiau, vėl atskambino, pasakė, kad rezervacijos ir pinigų jie nemato, tuo tada viskas ir baigėsi. Pirmadienį susisiekiau su banku ką daryti, jie paprašė, kad hotels4u atsiųstų banko raštą, kad pinigai nepraėjo, bet užsiminė, kad su šita įmone yra nuolatinės problemos ir tokių raštų jie neatsiunčia. Taip ir buvo, jie atsiuntė, savo raštą, kad pinigų negavo, be jokių įrodymų. Man paprašius rimtesnio rašto, pasakė, kad nerašys, ir kad per 10 dienų savo pinigus atgausiu, o dabar rezervaciją daryčiau iš naujo.
Įjungiau paiešką ir pamačiau, kad mano viešbučio nebėra, parašiau jiems, kad yra galimybė man ten gauti kambarį, nes dabar nei pinigų nei viešbučio. Vėl man skambina, kad telefonu padiktuočiau jiems kortelės numerius, aš atsisakiau, nes nebesinori kad dar tokia suma man kažkur "pakibtų". Jie pasakė, kad be kortelės numerio man kambario nerezervuos, o atsiųsti sąskaitą, kad ją apmokėčiau standartiniu banko pavedimu, atsisakė. Štai tokia istorija.
Kas keisčiausia, kad aš maniau, kad tai patikima kompanija, nes žinau kelis pažystamus, kurie yra per juos pirkę. Gal čia tik man taip nepasisekė. Didžiausia įtarimą kelia tai, kad jie neatrašo į elektroninius laiškus, o skambina  g.gif

Kažkaip nustębino Jūsų istorija, esu ne kartą ir ne du per juos rezervavęs ir niekada nebuvo jokių problemų... Pasirodo pasitaiko g.gif Reikia tikėtis, kas po 10 dienų pinigėliai grįš ir viskas bus gerai, bet situacija nemaloni...
Atsakyti
~chiquita~, tai koki viesbuti vis tik issirinkote? Nenorite tiesiogiai per viesbuti rezervuotis?
As visa laika rezervuojuos tiesiogiai, dar ir nuolaidu gaunu smile.gif, oj nepatinka man tie tarpininkai doh.gif
Atsakyti
Aš irgi dažnai tiesiogiai rezervuoju, bet dabar nieko kaip tyčia nerandu gero smile.gif Rezervavau per Booking.com Puerto Rike 2 viešbučius su nemokamu atšaukimu Bahia Blanca ir Marina suites, jei nieko geriau nerasiu - rinksiuosi kažką iš šitų dviejų.
O gal galite kažką rekomenduoti? Mes norime prie vandenyno ir be maitinimo, kadangi išsinuomavom automobilį visoms 12 dienų, nenorime rištis prie maitinimo. Juolab, patirtis rodo, kad su dviem mažais vaikais neapsimoka rinktis įskaičiuoto maitinimo, jie vis tiek nieko nevalgo kai reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tete2006 @ 2012 10 10, 19:29)
Kažkaip nustębino Jūsų istorija, esu ne kartą ir ne du per juos rezervavęs ir niekada nebuvo jokių problemų... Pasirodo pasitaiko g.gif  Reikia tikėtis, kas po 10 dienų pinigėliai grįš ir viskas bus gerai, bet situacija nemaloni...

Jei nepaslaptis kokio banko kortele mokate? Aš išbandžiau visus įmanomus variantus, viską atmetė.
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 10 10, 18:49)

O gal galite kažką rekomenduoti?

GK pasiulyti nieko negaliu, nes gyvenome viesbutyje skirtame tik suagusiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 10 10, 19:51)
GK pasiulyti nieko negaliu, nes gyvenome viesbutyje skirtame tik suagusiems  smile.gif

Atkreipiau dėmesį, kad pas juos tokie papuliarūs biggrin.gif Kažkokių tripadviseryje aukštai esančių apartamentų aprašyme net yra pastaba, kad gėjų parado metu yra taikomi antkainiai rolleyes.gif
Atsakyti