Aciu uz atsakyma. Gal yra mamu kurios galetu patarti tikrai gera viesbuti vaikams, kaina nera svarbi
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 14, 11:57)
tai vat, o San Augustine ir promenada yra, ane? ir dar tie patys vandens kalneliai Ifoj kas mums aktualu
Yra labai faina promenada. Man patiko, kad papludimys platus ir siandien nedaug zmoniu buvo
QUOTE(Siurbelyte @ 2012 11 14, 17:30)
Sveikos,
gal žinote, kokios maisto, gėrimų kainos Kanarų salose? Ar brangu valgyti kavinėse, restoranuose?
gal žinote, kokios maisto, gėrimų kainos Kanarų salose? Ar brangu valgyti kavinėse, restoranuose?
Parduotuvese kainos panasiai, kavinese maistas 5-20, kava 1,2-3, naturalios apelsinu sultys ~3
aišku viskas, jau apsisprendėm dėl Ifos
Tindi, o kaip vandens tempa? maudėtės?
mergaitės, kas naują temą atidarinės, sakau gal įmest autonuomų kontaktus pirmam puslapy, mažiau klausimų būtų? aš nelabai moku atidarinėt
mergaitės, kas naują temą atidarinės, sakau gal įmest autonuomų kontaktus pirmam puslapy, mažiau klausimų būtų? aš nelabai moku atidarinėt
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 17, 09:51)
aišku viskas, jau apsisprendėm dėl Ifos
Silta, MB su vaiku maudosi, as kolkas del (.)(.) bijau
QUOTE(tindiriushka @ 2012 11 17, 10:54)
Silta, MB su vaiku maudosi, as kolkas del (.)(.) bijau
...
Na man tas San Augusin kaip rasiau irgi visai patiko.
Kada griztat i LT?
QUOTE(tindiriushka @ 2012 11 17, 02:08)
Yra labai faina promenada. Man patiko, kad papludimys platus ir siandien nedaug zmoniu buvo
Parduotuvese kainos panasiai, kavinese maistas 5-20, kava 1,2-3, naturalios apelsinu sultys ~3
Ačiū labai
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 17, 10:47)
29d, jau rezgu plana sausi varyt atgal
QUOTE(tindiriushka @ 2012 11 17, 20:36)
29d, jau rezgu plana sausi varyt atgal
niu davaj, susimatysim ten
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 17, 20:01)
niu davaj, susimatysim ten
Kuriomis dienomis busit?
BLYN! Pas mus viesbuty sian tusai vis. Jau ir apsauai skambinau, o tie nespeja su besilinksminanciais aiskintis reception mergina is viso susinervinus, o as miegot negaliu tik dabar visus sugulde
Mergaites, dar klausimas: o kaip ten su baseinu vandens temperatura. As kai buvau sakau balandzio men, dubakas buvo nerealus, vandenyne vanduo buvo siltesnis nei baseinose, i baseina nei karto neejome maudytis...
Ir dar Fuertoventuroje, kur mes buvome, buvo labai daug povu, o jie gyvena tik ten ar visose kanaru saluose?
Ir dar Fuertoventuroje, kur mes buvome, buvo labai daug povu, o jie gyvena tik ten ar visose kanaru saluose?