Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Aciu uz atsakyma. Gal yra mamu kurios galetu patarti tikrai gera viesbuti vaikams, kaina nera svarbi
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 14, 11:57)
tai vat, o San Augustine ir promenada yra, ane? ir dar tie patys vandens kalneliai Ifoj kas mums aktualu  biggrin.gif

Yra labai faina promenada. Man patiko, kad papludimys platus ir siandien nedaug zmoniu buvo cool.gif

QUOTE(Siurbelyte @ 2012 11 14, 17:30)
Sveikos,

gal žinote, kokios maisto, gėrimų kainos Kanarų salose? Ar brangu valgyti kavinėse, restoranuose?  blush2.gif

Parduotuvese kainos panasiai, kavinese maistas 5-20€, kava 1,2-3€, naturalios apelsinu sultys ~3€ smile.gif
Atsakyti
aišku viskas, jau apsisprendėm dėl Ifos smile.gif
Tindi, o kaip vandens tempa? maudėtės?

mergaitės, kas naują temą atidarinės, sakau gal įmest autonuomų kontaktus pirmam puslapy, mažiau klausimų būtų? aš nelabai moku atidarinėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 17, 09:51)
aišku viskas, jau apsisprendėm dėl Ifos  smile.gif
Tindi, o kaip vandens tempa? maudėtės?

mergaitės, kas naują temą atidarinės, sakau gal įmest autonuomų kontaktus pirmam puslapy, mažiau klausimų būtų? aš nelabai moku atidarinėt  blush2.gif

Silta, MB su vaiku maudosi, as kolkas del (.)(.) bijau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2012 11 17, 10:54)
Silta, MB su vaiku maudosi, as kolkas del (.)(.) bijau rolleyes.gif

... thumbup.gif wub.gif

Na man tas San Augusin kaip rasiau irgi visai patiko. drinks_cheers.gif

Kada griztat i LT?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2012 11 17, 02:08)
Yra labai faina promenada. Man patiko, kad papludimys platus ir siandien nedaug zmoniu buvo  cool.gif
Parduotuvese kainos  panasiai, kavinese maistas 5-20€, kava 1,2-3€, naturalios apelsinu sultys ~3€  smile.gif

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 17, 10:47)
... thumbup.gif  wub.gif

Na man tas San Augusin kaip rasiau irgi visai patiko.  drinks_cheers.gif
Kada griztat i LT?
29d, jau rezgu plana sausi varyt atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2012 11 17, 20:36)
29d, jau rezgu plana sausi varyt atgal  lotuliukas.gif

niu davaj, susimatysim ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 17, 20:01)
niu davaj, susimatysim ten biggrin.gif

Kuriomis dienomis busit? biggrin.gif

BLYN! Pas mus viesbuty sian tusai vis. Jau ir apsauai skambinau, o tie nespeja su besilinksminanciais aiskintis blink.gif reception mergina is viso susinervinus, o as miegot negaliu schmoll.gif tik dabar visus sugulde doh.gif
Atsakyti
Mergaites, dar klausimas: o kaip ten su baseinu vandens temperatura. As kai buvau sakau balandzio men, dubakas buvo nerealus, vandenyne vanduo buvo siltesnis nei baseinose, i baseina nei karto neejome maudytis...
Ir dar Fuertoventuroje, kur mes buvome, buvo labai daug povu, o jie gyvena tik ten ar visose kanaru saluose?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti