Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

aš tarp IFA ir Lago Taurito renkuosi, tik Ifoj sudėtingas nusileidimas į paplūdimį pasirodė, ypač su lopšiniu vežimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 13, 19:08)

Del karscio, sutinku, kanaru klimatas tikrai svelnesnis. Pernai buvom birzelio pradzioje maljorkoje, karstis, atrodo prie zemes priplos  doh.gif

biski off topic blush2.gif rimtai?? as visai noreciau ten lekt, bet paziurinejau, kad vidutine prognoze geguzes gale- birzeli apie 23... pagalvojau, neeee, bus salta biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 14, 09:54)
aš tarp IFA ir Lago Taurito renkuosi, tik Ifoj sudėtingas nusileidimas į paplūdimį pasirodė, ypač su lopšiniu vežimu  doh.gif

kai kazkada dar tezturas skraidino i GK, buvom issirinke si viesbuti, ir agente rekomendavo ji. deja, taip ir nespejom nusipirkti keliones, nes nueme skrydzius i GK, tada lekem per lenkus i Fuerte, o GK taip ir liko... ateiciai biggrin.gif
o kaina kurio geresne?
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 14, 07:58)
biski off topic blush2.gif  rimtai?? as visai noreciau ten lekt, bet paziurinejau, kad vidutine prognoze geguzes gale- birzeli apie 23... pagalvojau, neeee, bus salta biggrin.gif

tai negi birželį vėsiau nei kokį lapkritį/gruodį/sausį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 14, 09:58)
kai kazkada dar tezturas skraidino i GK, buvom issirinke si viesbuti, ir agente rekomendavo ji. deja, taip ir nespejom nusipirkti keliones, nes nueme skrydzius i GK, tada lekem per lenkus i Fuerte, o GK taip ir liko... ateiciai biggrin.gif
o kaina kurio geresne?

kurį būtent?

kaina vienoda abiejų, vienas h4u (nors kitur ženkliai brangesnis čia Lago), kitas pas Udrių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 14, 10:28)
kurį būtent?

kaina vienoda abiejų, vienas h4u (nors kitur ženkliai brangesnis čia Lago), kitas pas Udrių  ax.gif

Ifa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 14, 08:58)
biski off topic blush2.gif  rimtai?? as visai noreciau ten lekt, bet paziurinejau, kad vidutine prognoze geguzes gale- birzeli apie 23... pagalvojau, neeee, bus salta biggrin.gif

drinks_cheers.gif , del Maljorkos parasiau Maljorkos temoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 14 lapkričio 2012 - 09:52
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 14, 10:28)
kurį būtent?

kaina vienoda abiejų, vienas h4u (nors kitur ženkliai brangesnis čia Lago), kitas pas Udrių  ax.gif

Aš IFA žiūriu jų puslapyje - ten geriausia kaina 4u.gif

Paradise lago irgi labai domina, bet mes išsinuomavome auto 12 dienų, norėsime daug važinėtis, o Taurito lokacija man neatrodo labai patogi, nes iki ten nėra gero kelio. Gal kas iš buvusių galėtu patarti, kuri miestelį rinktis norint daug pasivažinėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~chiquita~: 14 lapkričio 2012 - 11:14
o IFA taplina 5 asm. kambary?
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 14, 12:15)

Ieikite į jų puslapį ir pabandykite suvesti rezervacijos duomenis, nenurodant tikslaus jų viešbučio pavadinimo, jie atrinks tinkamus variantus.
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 14, 12:15)

niu taip smile.gif nors jų psl neduoda g.gif
suvedžiau 2+2, davė, bet kaina gerokai didesnė nei man siūlė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 14 lapkričio 2012 - 11:37
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 13, 17:56)
tindi, dėkui  4u.gif  o kaip su tokių mažų leliukų kedutėm autonuomose? ar yra tų liulkų? ar tik didesnės?  smile.gif

Mew cicare gavom liulka :-)
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 13, 20:22)
oj, kaip aciu uz info thumbup.gif  pavydziu baltai rolleyes.gif

Vaziuokit cia :-)
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 14, 09:15)
Vakar vedziau seb visa kreditines, siandien bandysiu seb mastercard. Man 189lt paskaiciavo uz 4 asmenis, tai gal ir bus cia tas 6e  g.gif

Turbut. Pabandykit vienam asmeniui perkant paziureti kaip skaiciuoja.
Na bet tuos 6 EUR (kitaip 22.80 LTL) tai juk labai seniai pripliusuoja, ypac jei nebegalima jo isvengti su Prepaid kortele. mirksiukas.gif
Atsakyti