Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(gėliukas @ 2012 11 12, 15:08)
mums 5 su mokesčiais ir 2 lagaminais 4500  ax.gif  mažiukėms nemokamai vienas vežimas  smile.gif

bigsmile.gif jau paemet bilietus?
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 12, 15:33)
bigsmile.gif jau paemet bilietus?

nea, laukiu kol pigiau bus biggrin.gif šiaip viena atkarpa šiandien pigi, gundausi dalimis pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 12, 14:40)
nea, laukiu kol pigiau bus  biggrin.gif  šiaip viena atkarpa šiandien pigi, gundausi dalimis pirkt  g.gif

Rizikinga, bet esu ne karta pastebejusi, kad viena menesi viena atkarpa pigi, o kita jau atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 11 12, 16:10)
Rizikinga, bet esu ne karta pastebejusi, kad viena menesi viena atkarpa pigi, o kita jau atvirksciai  biggrin.gif

As visada taip darau smile.gif, dar niekada nepirkau visu atkarpu vienu metu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 12, 19:00)
As visada taip darau smile.gif, dar niekada nepirkau visu atkarpu vienu metu. mirksiukas.gif

sakai? per kiek laiko susiperki, per porą savaičių, mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 12, 19:18)
sakai? per kiek laiko susiperki, per porą savaičių, mėnesį?

As visada zaidziu toki zaidima. smile.gif Gal kam tai nepriimtina, taciau as turiu taip vadinama savo taktika, gal ir nuojauta dar buna. mirksiukas.gif
Esu pirkus paskutine atkarpa ir likus porai savaiciu. Taciau dazniausiai baigiu likus mazdaug menesiui. mirksiukas.gif Zinoma rizika del kainu yra, bet...

Cia kaip ir daugelyje situaciju nera vienos teisingos taisykles, kiekvienas elgiasi kaip jam atrodo teisinga, logiska. mirksiukas.gif
Visada stengiuosi ivertinti rizika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 12 lapkričio 2012 - 19:18
šaunu thumbup.gif manau bandysiu ir aš smile.gif jau kurį laiką stebiu kainas, pvz šian GK-Barselona 23 eur be mokesčių, nemanau kad bus pigiau biggrin.gif o va Barsa - Vln labai brangi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 12, 20:35)
šaunu  thumbup.gif  manau  bandysiu ir aš  smile.gif  jau kurį laiką stebiu kainas, pvz šian GK-Barselona 23 eur be mokesčių, nemanau kad bus pigiau  biggrin.gif  o va Barsa - Vln labai brangi  doh.gif

smile.gif... ta atkarpa kur 23 EUR tikrai galit imti, puiki kaina thumbup.gif , na o jei ir pakistu 2-3 EUR tikrai jau ne tas variantas kai kaina skiriasi 15-30 EUR ar daugiau. As tikrai imciau mirksiukas.gif . Pastebejau kad daugeliu atveju atgaliniai bilietai kainuoja brangiausiai, ar tai i Lietuva, ar is Kanaru i koki nors Europos miesta.

Aisku nesakau kad nebuna variantu kuomet tinka kaina ir gali visus bilietus ta pacia diena imti, bet taip atsitinka tikrai ne daznai, arba datos netinka, keliones trukme, laikas, ar nakvynes isiterpia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 12 lapkričio 2012 - 20:39
2-3 eur baika, bet du kart skiriasi biggrin.gif žodžiu vieną atkarpą atgal turim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 12, 23:00)
2-3 eur baika, bet du kart skiriasi  biggrin.gif žodžiu vieną atkarpą atgal turim  thumbup.gif

Keliones pradzia jau yra thumbup.gif

O del bilietu pirkimo, as irgi niekada neperku is karto. Visada stebiu kainas ir perku atkarpomis. Dar nei karto neteko "nusvilti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 12, 00:21)
Merginos, ar kas nors is besinuomojanciu auto is CICAR ar Cabreramedina kelesi i kita sala? Ar leido nuomota masina keltis i kita sala nei auto buvo isnuomotas? g.gif

Aciu.  4u.gif

Einu skaityt taisykliu...
Papildyta:
Geros ir smagios keliones  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Mes nuomavomės auto iš Cicar Fuertėj. Kėlėmės kelioms dienoms į Lanzarotę, o grąžinom mašiną vėl Fuertėj. Jokių problemų nebuvo. Vien dėl to juoa ir pasirinkom, nes kitos nuomos firmos neleido keltis į kitas salas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 12, 13:22)
aš sausiui į priekį penktadienį per Bremeną, atgal sekmadienį per Barseloną, persėdimai 2,5 val.  4u.gif

kokia kaina gavosi?

Papildyta:
gal kas turit info apie darzelius tenerifej?
ar imanoma menesiui ar porai susiorganizuoti vaikui darzeli?
Atsakyti