Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(jurmarta @ 2012 11 08, 09:51)
mes visus imanomus budus isziurejom,ir Udriui rasem,ir dar keliom pigiom agenturom,ir patys ieskojom,bet,pamate,kad bilietai brangsta-ciupom,skrendam sausio vidury ir jau dabar kaifuoju nuo tos minties,vaikstau visa issisiepus per slykstu lapkritini lietinga ora ir sildausi ziuredama fantastiska Elvitos foto reportaza apie Lanzarote wub.gif

Sveiki, ar pirkote su Ryanair'u? Kiek, jei ne paslaptis, kainavo bilietas asmeniui? Žiūrimės bilietus truputį vėlesniam laikui, pavasariui, įdomu, ar labai jie pabrangę pastaruoju metu. Norime skristi į Lanzarotę.
2011 m. vasarį į Tenerifę skridome už 550 Lt asmeniui (vienas registruotas bagažas dviems). Įdomu, ar pavyktų rasti bilietus į Lanzarotę už tokią, o gal net truputį mažesnę kainą... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Jūs visos perkatės bilietus ir organizuojatės keliones pačios. Bet esate su kelionių agentūrom pirmą kartą keliavusios ar iškarto tik pačios organizuojatės. Nes man kažkaip pačiai baisu atrodo pirmą kartą užsienyje organizuotis kelionę, kai nesi buvęs ir nesuvoki kaip viskas vyksta.
Atsakyti
aš stebiu bilietus į GK sausiui, tau jie kol kas tik brangsta, ne pinga doh.gif nžn, ar verta dar laukt?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2012 11 08, 10:48)
Sveikos.
  Jūs visos perkatės bilietus ir organizuojatės keliones pačios. Bet esate su kelionių agentūrom pirmą kartą keliavusios ar iškarto tik pačios organizuojatės. Nes man kažkaip pačiai baisu atrodo pirmą kartą užsienyje organizuotis kelionę, kai nesi buvęs ir nesuvoki kaip viskas vyksta.

Cia priklauso nuo asmenybes, jei esat organizuota, tai tikrai galit drasiai. O jei dar ir anglu gerai zinote, tai jokiu bedu nebutu ax.gif
Bent jau as nematau reikalo pabandyti su agentura g.gif Vis tiek nepalyginami dalykai..
Svarbu tinkamai pasiruosti, pasidometi iki menku smulkmenu. O info is tiesu yra.
Drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IndruCcia @ 2012 11 08, 10:13)
Sveiki, ar pirkote su Ryanair'u? Kiek, jei ne paslaptis, kainavo bilietas asmeniui? Žiūrimės bilietus truputį vėlesniam laikui, pavasariui, įdomu, ar labai jie pabrangę pastaruoju metu. Norime skristi į Lanzarotę.
2011 m. vasarį į Tenerifę skridome už 550 Lt asmeniui (vienas registruotas bagažas dviems). Įdomu, ar pavyktų rasti bilietus į Lanzarotę už tokią, o gal net truputį mažesnę kainą...  4u.gif

Cia jus randate tokiu bilietu uz 550 i abi puses? blink.gif nu ryskiai brangiai cia mums gavosi,teks keturiu zvaigzdziu viesbuti pakeist i triju biggrin.gif ,bet man nesvarbu,kur grizt miegot-daugiau apart nakties mes viesbuty niekada nebunam-galiu rezervuotis nors ir palatke biggrin.gif nors tiesa,dar reikia pusryciu biggrin.gif
Pirkom su Wizz Air i Liutona,o is ten su Raynair i Lanzarote..jei ne bagazas butu kainave po 800 lt..na mes ieskojom konkreciai datai-mano gimtadieniui-visada ji svenciu ten,kur silta,tai jauciu jei butume galeje rinktis kita data gal butume rade ka ir gerokai pigiau...
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 08, 11:27)
aš stebiu bilietus į GK sausiui, tau jie kol kas tik brangsta, ne pinga  doh.gif  nžn, ar verta dar laukt?

jo..kol mes mastem mums bilietai sausiui i Lanzarote irgi pabrango! doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 08, 11:35)
.na mes ieskojom konkreciai datai-mano gimtadieniui-visada ji svenciu ten,kur silta,tai jauciu jei butume galeje rinktis kita data gal butume rade ka ir gerokai pigiau...
Papildyta:
jo..kol mes mastem mums bilietai sausiui i Lanzarote irgi pabrango! doh.gif  doh.gif

ir aš švenčiu kur šilta sausį biggrin.gif

susikaičiavau su dviem lagaminais ir priority man gavosi 4500 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2012 11 08, 10:48)
Sveikos.

Mes keliaujam ivairiai...kartais kelioniu agenturos ismeta NEREALIU pasiulymu,kuriu tiesiog neimanoma atsisakyt,pvz.sausi i Tenerife skridom 11 dienu TIESIOGINIU skrydziu is Vilniaus uz 2100 lt!ir dar viskas iskaiciuota biggrin.gif kazkaip mums sekasi kartais su pasiulymais,panasiai buvo ir su Bulgarija,zodziu tikrai imanoma su agentura nukeliauti pigiai ir nereikia niekuo rupintis,bet mano vyras megsta keliones organizuoti pats..

Norint keliauti paciam reikia tureti daug laisvo laiko keliones organizavimui,marsruto sudeliojimui,stebeti ieskoti ir t.t. aisku reikia gerai moketi anglu kalba.Siemet kelionei i Tailanda mums paprasciausiai pritruko laiko viska susiplanuot...

Dar man patinka keliauti per agentura todel,kad keliauja daug lietuviu ir visada susipazistam su fainais zmonemis-kiekviena gimtadieni atsvenciu vis su nauja faina kompanija thumbup.gif geriausias topas buvo,kai cia su viena mamke susipazinom,pasirode,abi skrendam i Tenerife svesti savo gimtadieniu,kurie vos ne ta pacia diena thumbup.gif super kartu atsventem ant Atlanto vandenyno kranto...nuostabiausia,kad tuo metu LT buvo -30,o pas mus+28 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 08 lapkričio 2012 - 10:50
[quote=jurmarta,2012 11 08, 11:35]
Cia jus randate tokiu bilietu uz 550 i abi puses? blink.gif

Taip, bet tai buvo 2011 m. vasarį, todėl vėl ėmusi skaityti forumą, sunerimau... g.gif
Aišku, reikia paminėti, kad skridome per Briuselio Charleroi - skrendant atgal teko nuo 12 val. nakties iki 7 val. ryto praleisti oro uoste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 08, 11:46)
aisku reikia gerai moketi anglu kalba.

Uztenka ir pusetinai ax.gif
Atsakyti
Žalia rūta, Jurmarta, ačiū už atsakymus.
Teiraujuosi todėl, kad baisu vykti su trim trimetėm į užsienį be organizatorių. Baisu kad kažko neapgalvosi ir teks su trim mažylėm palapinėjė ar oro uoste miegoti biggrin.gif . O juo labiau man rusų kalba geriau sekasi susikalbėti. Angliškai moku tik labai labai minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 08, 11:27)
aš stebiu bilietus į GK sausiui, tau jie kol kas tik brangsta, ne pinga  doh.gif  nžn, ar verta dar laukt?

manau, kad ne g.gif mums su Rodu taip buvo... brango brango, tada issigandus nusipirkau,o ir jie neatpigo , tik brangyn ejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 11 08, 08:08)
Cia i abi puses tokia kaina?

taip (i abi puses, 4 skrydziai, emem viena registruota bagaza 4 asmenims, tad kastus padalinau is 4 ir jau pridejau prie bilietu kainos), zinau zmoniu kurie ir dar pigiau sugebejo suskraidyti (tik i Tenerife), na bet cia tikra loterija... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 08, 09:51)
Su agentura mokejom 50 euru(iejo ir pietus su svilpiku pasirodymais biggrin.gif ),manau jei patys butume plauke,ten dar nuomave masina nebutu pigiau iseje,be to daug labai suzinojom idomaus apie sala.
o kaina bilieto 430 lt-fantastika! blink.gif mes visus imanomus budus isziurejom,ir Udriui rasem,ir dar keliom pigiom agenturom,ir patys ieskojom,bet,pamate,kad bilietai brangsta-ciupom,skrendam sausio vidury ir jau dabar kaifuoju nuo tos minties,vaikstau visa issisiepus per slykstu lapkritini lietinga ora ir sildausi ziuredama fantastiska Elvitos foto reportaza apie Lanzarote wub.gif

thumbup.gif , tuomet manau tikrai normalia kaina mokejot uz ekskursija, nes radau ir aukstesniu. doh.gif
Taip, o bilietai siuo metu turi tendencija brangti, ko noreti kai ir kuras brangsta. doh.gif Nors neseniai vienai draugei ziurejau bilietus i Lanzarote, gavosi berods 500 ar 510 LTL zmogui (berods sausio gale ar vasario men.). Na o tarpsventinis laikotarpis tai savaime aisku kad zymiai brangesnis. mirksiukas.gif Lanzarote wub.gif , tikrai dar ten kada nors vel sugrisim. Geros keliones ir jums! 4u.gif
Atsakyti