QUOTE(JM @ 2012 11 07, 00:18)
*paskirstant pagal amžių,nes vieniems daug kas nekainuoja,kitiems viskas,kaip suagusiems.Nes vieną išleisti,o kitą panaudoti tik kelionei
- lektuvo bilietams,apgyvendinimui,auto nuomai,benzinui,keltams,vietiniams lektuvams,kasdieniam maistui,įėjimo bilietams...neskaitant pramogų.Nes tai du skirtingi dalykai...vienas tai tik kelionei,kitams kelionei ir pramogoms nevaržant savęs..tada ir milijono neužtektų
**tai įsivaizduoti galima,bet juk suprantate,kad pvz keliaujant per salas nebūtų jokių nebūtinų išlaidų.Tik būtiniausiems dalykams be jokių pasimaloninimų
Papildyta:
***o ar aš tai rašiau
o ir kuom galima nuskriausti tokio amžiaus vaikučius,kaip jūsų
nebent ledų porcija.O vat vyresniems tai jau sutikime kitokie poreikiai ir kitos kainos pramogų.
* manau, kad daugelis klausdamas kelionės biudžeto, turi omeny tai, kad kiek išleidžiama iš viso pinigų ir būtiniems reikalams, ir pramogoms. Bent jau aš turiu omeny bendrą sumą.
**Aš puikiai ne tik įsivaizduoju, bet ir suprantu, kad keliaujant per salas yra keltų bilietai, gyvenimas ir visa kita, kas ir kitur ir tai tikrai kainuoja. Tiesiog, manau, kad šioj vietoj tikrai galima sutaupyti - renkantis kiekvienoms atostogoms vis kitą salą, o ne per vienas atsotogas bandyt aplėkt visas
QUOTE(JM @ 2012 11 07, 00:00)
...O kai vaikas jau priklauso suagusiųjų kategorijai tai jau ir išlaidos auga..beto suaugę susilaiko,o vaikams norisi duoti bent kažkiek per atostogas.
Tikrai sutinku dėl vyresnių poreikių. Esmė tame, kad forumo dalyvė paklausė už kiek Kanaruose galima prasisukti. Tai aš ir parašiau savo biudžetą savo šeimos
O ne kažkieno kito.
O šiaip matyt laikas baigt bevertę diskusiją
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 07, 10:01)
Sakykit,per kur pigiausia rezervuoti viesbuti?
booking.com tikrai ne pigiausias variantas. Geriausia žiūrėt kaip ir kitos sakė tiesiog per viešbučius.
Beje, kas dar dėl apsipirkinėjimo, o jūs neapsipirkinėjat internetinėse parduotuvėse? Man tiesiog keista, negi apsimoka ten pirktis ir su tikrai nepigiu ryanairiniu bagažu vežtis į Lt. Jei gali būdamas Lt apsipirkt užsienio internetinėse parduotuvėse per tuos pačius išpardavimus su dažniausiai nemokamu siuntimu į Lt:hm Aišku, jei nori matuotis, tuomet šitas variantas netinka.