Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(jurmarta @ 2012 11 07, 11:56)
kazkur buvau radus tavo nurodyta miesto pavadinima,kuriame yra prekybos centras su Mango,Zara ir pns..bet jau neberandu doh.gif

Sveiki,
dėl Lanzarotės atsakyti negaliu, bet Tenerifėje, Los Americos kurorto centre tikrai yra Mango Outlet'as, kur galima rasti gražių daiktų labai žemomis kainomis. Produkcija buvo iš praeitos kolekcijos 4u.gif

"Compared to UK high street prices you will find some real bargains when shopping for clothes in Tenerife. Mango and Zara are particularly popular with visitors because of the savings compared to prices in the UK.
You'll find a Mango Outlet store in San Eugenio and the main Mango store in Playa de las Americas, near to the Metropolis nightclub. Zara have several outlets throughout Tenerife.
You'll find more bargains in kids and adult clothing at the Benetton outlets in Playa de Las Americas, again near the Metropolis nightclub. Though there are two main sales a year when the stores change their seasonal offerings and prices can get ridiculously low (like €2 for a skirt or shirt) there are always bargains to be had."
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IndruCcia: 07 lapkričio 2012 - 12:02
gal kas gali rekomenduoti isbandyta viesbuti tenerifeje? daba bandau organizuoti, tai kai pirma karta daug visokiu klausimu ir nezinomybes
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 11 07, 09:29)
tikrai taip,bet savaites gale jau bus LT
Papildyta:

na taip reikia gerai apgalvoti ar tinka tokia pramoga visiems drinks_cheers.gif
Mes jei vyksime vėl į Tenerifę tai būtinai norėsime ten pernakvoti..nerealus ten dangus ir puikus saulėtekis wub.gif

Ziurejau nemazai video kaip ten saule kyla-leidziasi, dangaus ryskumas neispasakytas wub.gif , o jau spalvu gama...
Zinoma kad vyksit drinks_cheers.gif (planai siek tiek veluoja bet igyvendinsit) , kaip tavo B buvau sakius Kanarai liga nuo kurios uzsikretus taip lengvai nepasveikstama. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 11 07, 10:52)
Reikia lyginti konkreciu viesbuciu konkreciu pasiulymu kainas per daug daug puslapiu, nes kainos net labai skiriasi. Vienas viesbutis pigiau per booking (mano atveju pastaraji karta taip ir buvo), kitam viesbuciui is kito puslapio uzsakinejau.

Kaip kazkas sake, kad visada is puslapio uzsakineja, tai irgi tik vienas is variantu. Man kol kas niekada netiko, nes budavo vos ne dvigubai brangiau per pati viesbuti.

...drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 07 lapkričio 2012 - 12:35
QUOTE(Elvita @ 2012 11 07, 10:06)
O visose kitose firminese parduotuvese kainos nuo LT praktiskai nesiskiria, nebent butu sezoninia ispardavimai. Bet rubu pasirinkimas ir pacios kolekcijos daug grazesnes nei LT.

Pvz daug firminių rūbų išparduotuvių yra Tenerifės sostinėje.Ten kainos tikrai geros ir pasirinkti yra ką.Beabejo kalbu ne apie tokias kaip UCB,bet ryškiai brangesnes.Ten mūsų draugai prasiėjo ir įvertino,nes jie megėjai Europoje per išpardavimus apsipirkti firminių rūbų.
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 07, 11:07)
Ziurejau nemazai video kaip ten saule kyla-leidziasi, dangaus ryskumas neispasakytas  wub.gif , o jau spalvu gama...
Zinoma kad vyksit  drinks_cheers.gif (planai siek tiek veluoja bet igyvendinsit) , kaip tavo B buvau sakius Kanarai liga nuo kurios uzsikretus taip lengvai nepasveikstama.  biggrin.gif
Papildyta:
...drinks_cheers.gif

Tikrai taip-grožis wub.gif dar kiek skaičiau ryškesnis dangus El Hierro saloje.Ne tiek dangus,kiek ryškiai matosi žvaigždės.Nes ten ir sala mažai apgyvendinta ir jau ten vadinamas "pasaulio kraštas" wub.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif liga visai šeimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 11 07, 00:18)
*paskirstant pagal amžių,nes vieniems daug kas nekainuoja,kitiems viskas,kaip suagusiems.Nes vieną išleisti,o kitą panaudoti tik kelionei  mirksiukas.gif - lektuvo bilietams,apgyvendinimui,auto nuomai,benzinui,keltams,vietiniams lektuvams,kasdieniam maistui,įėjimo bilietams...neskaitant pramogų.Nes tai du skirtingi dalykai...vienas tai tik kelionei,kitams kelionei ir pramogoms nevaržant savęs..tada ir milijono neužtektų  biggrin.gif
**tai įsivaizduoti galima,bet juk suprantate,kad pvz keliaujant per salas nebūtų jokių nebūtinų išlaidų.Tik būtiniausiems dalykams be jokių pasimaloninimų mirksiukas.gif
Papildyta:
***o ar aš tai rašiau  g.gif o ir kuom galima nuskriausti tokio amžiaus vaikučius,kaip jūsų blush2.gif  mirksiukas.gif nebent ledų porcija.O vat vyresniems tai jau sutikime kitokie poreikiai ir kitos kainos pramogų.

* manau, kad daugelis klausdamas kelionės biudžeto, turi omeny tai, kad kiek išleidžiama iš viso pinigų ir būtiniems reikalams, ir pramogoms. Bent jau aš turiu omeny bendrą sumą.
**Aš puikiai ne tik įsivaizduoju, bet ir suprantu, kad keliaujant per salas yra keltų bilietai, gyvenimas ir visa kita, kas ir kitur ir tai tikrai kainuoja. Tiesiog, manau, kad šioj vietoj tikrai galima sutaupyti - renkantis kiekvienoms atostogoms vis kitą salą, o ne per vienas atsotogas bandyt aplėkt visas smile.gif
QUOTE(JM @ 2012 11 07, 00:00)
...O kai vaikas jau priklauso suagusiųjų kategorijai tai jau ir išlaidos auga..beto suaugę susilaiko,o vaikams norisi duoti bent kažkiek per atostogas. mirksiukas.gif

Tikrai sutinku dėl vyresnių poreikių. Esmė tame, kad forumo dalyvė paklausė už kiek Kanaruose galima prasisukti. Tai aš ir parašiau savo biudžetą savo šeimos smile.gif O ne kažkieno kito.
O šiaip matyt laikas baigt bevertę diskusiją smile.gif
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 07, 10:01)
Sakykit,per kur pigiausia rezervuoti viesbuti?

booking.com tikrai ne pigiausias variantas. Geriausia žiūrėt kaip ir kitos sakė tiesiog per viešbučius.

Beje, kas dar dėl apsipirkinėjimo, o jūs neapsipirkinėjat internetinėse parduotuvėse? Man tiesiog keista, negi apsimoka ten pirktis ir su tikrai nepigiu ryanairiniu bagažu vežtis į Lt. Jei gali būdamas Lt apsipirkt užsienio internetinėse parduotuvėse per tuos pačius išpardavimus su dažniausiai nemokamu siuntimu į Lt:hm Aišku, jei nori matuotis, tuomet šitas variantas netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 07 lapkričio 2012 - 13:19
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 07, 12:18)
Tiesiog, manau, kad šioj vietoj tikrai galima sutaupyti - renkantis kiekvienoms atostogoms vis kitą salą, o ne per vienas atsotogas bandyt aplėkt visas smile.gif

Beabejo visur galima dar spaudžiantis sutaupyti drinks_cheers.gif Juk kiti net ir palapines,kempingus renkasi. mirksiukas.gif
Bet pigiau išeina apkeliauti visas salas vienu kartu,nei po truputuką.Tą jau irgi skaičiavausi biggrin.gif Bet čia juk kiekvieno skirtingi poreikiai. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 07, 12:18)
O šiaip matyt laikas baigt bevertę diskusiją smile.gif

Taip jau rodos viską išsiaškinome.Mano manymu diskusija tikrai buvo vertinga,nes tik iš diskusijų susidarai įvairius vaizdus ir paskaitai kas kaip keliauja ir kokius poreikius turi,o tai irgi patirtis ir kai ką galima prisiderinti sau.
Atsakyti
[quote=IndruCcia,2012 11 07, 13:00]
Sveiki,
dėl Lanzarotės atsakyti negaliu, bet Tenerifėje, Los Americos kurorto centre tikrai yra Mango Outlet'as, kur galima rasti gražių daiktų labai žemomis kainomis. Produkcija buvo iš praeitos kolekcijos 4u.gif

Tenerifeje tikrai yra 4u.gif , prie Las Dalias viesbucio, prekybcentryje 4u.gif
o siaip pati kiek pastebejau, kainos tikrai nera pigesnes nei pas mus...
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 11 07, 13:11)
Pvz  daug firminių rūbų išparduotuvių yra Tenerifės sostinėje.

Pirmiausia, tai as kalbejau apie normalias parduotuves, o ne isparduotuves. Antra, vardiniu rubu, tokiu kaip cavalli, armani, d&g ir t.t. isparduotuviu tikrai nemaciau, nors tokiu ieskojau, tiesa pasakius. Antra, tai man gaila laiko "knistis" po netvarkingu isparduotuviu lentynas kur svelniai tariant, rubai ir kruvomis sumesti, ir dezese ir t.t.
Vat nuskrendi i Londona pries Kaledas, miela malonu, grazi parduotuve, viskas tvarkinga, o nuolaidos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(monikas33 @ 2012 11 07, 14:04)

drinks_cheers.gif "ispustas burbulas" su tom zemom kainom cool.gif
Atsakyti
Tenerifeje tikrai yra 4u.gif , prie Las Dalias viesbucio, prekybcentryje 4u.gif
[/quote]

Na, man asmeniškai pavyko outlet'e apsipirkti praeitų kolekcijų drabužių žemomis kainomis smile.gif Tačiau aš kalbu apie išparduotuvę. Paprastoje "Mango" parduotuvėje kainos panašios kaip Lietuvoje, kiek teko pastebėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IndruCcia: 07 lapkričio 2012 - 14:28
Auuu parduotuviu ir apsipirkinejimo myletojos biggrin.gif

Tai ar yra tokiu kurios neseniai buvot La Gomera saloje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 07, 14:39)
Auuu parduotuviu ir apsipirkinejimo myletojos  biggrin.gif

Aha, cia kaip tos parduotuviu maniakes biggrin.gif Ne, kad klausinetu apie lankytinas vietas, tai joms skudurai rupi umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 07, 15:39)
Auuu parduotuviu ir apsipirkinejimo myletojos  biggrin.gif

Tai ar yra tokiu kurios neseniai buvot La Gomera saloje? smile.gif

buvau sausy,tai nezinau cia seniai skaitosi ar nelabai biggrin.gif Girdejau Gomera nusiaube ne perseniausiai baisus gaisrai,atrodo tai buvo tyciniai padegimai blink.gif ziauru,isdege seniausi miska,išgyvene dar Tretinį laikotarpį prieš 11 milijonų metų.
Atsakyti