Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Oho, kokios cia diskusijos cool.gif
Atsakyti
Sakykit,per kur pigiausia rezervuoti viesbuti? Vyras lyg bande ziuret booking.com ir dar vienoj sistemoj,tai musu nusiziureto viesbucio kaina skiriasi...400 lt doh.gif ar gali taip buti???Gal jis kazka "nusigrybavo",gal dar ten kokie uzslepti mokesciai biggrin.gif Zodziu as tai visai zalia situose reikaluose,nes dazniausiai keliaujam per agenturas,dabar nori maniskis savarankiskas pabut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 07, 09:01)
Sakykit,per kur pigiausia rezervuoti viesbuti? Vyras lyg bande ziuret booking.com ir dar vienoj sistemoj,tai musu nusiziureto viesbucio kaina skiriasi...400 lt doh.gif ar gali taip buti???Gal jis kazka "nusigrybavo",gal dar ten kokie uzslepti mokesciai biggrin.gif Zodziu as tai visai zalia situose reikaluose,nes dazniausiai keliaujam per agenturas,dabar nori maniskis savarankiskas pabut biggrin.gif

Kaina gali skirtis. As dazniausiai rezervuoju tiesiogiai per viesbucio psl.
Atsakyti
mes esame buvę Tenerifėj su visai mažiukais, turėjom HB, buvo gerai smile.gif prieš 2 m buvom Lanzarotėj be maitinimo, man nepatiko visai, nes tik aš gaminu biggrin.gif pirksdavomės savaitei, bet vistiek išleisdavom tu eur... Pernai Fuertėj buvom geram viešbuty su HB, kaina labai gera buvo thumbup.gif bet per pietus prie jūros vaikais išzyzdavo ausis su maistu biggrin.gif prie viešbučio maža parduotuvėlė buvo, ten nebuvo nieko tinkamo pietums, valgyt kavinėj kasdien neplanavom, nes būtų išaugus gerokai kelionės kaina doh.gif sukomės kažkiap, kartais pagelbėdavo nuo puryčių stalo paimti keksiukai, sultys iš pardės ir pan., nors ir keliavom nemažai. Vistik su vaikais man pasiteisina AI ax.gif šį kart apsidžiaugiau, kad už padorią kainą tas Taurito siūlo AI (tam psl kur žiūriu kito varianto net nesiūlo, o bookinge 2 kart brangiau, dar Udriaus laukiu biggrin.gif), nes sultys, ledai, užkandžiai nemažai pinigėlių suryja ax.gif

sakykit, o šalia GK kaip suprantu nėra tokios gražios salelės kai Gracioza ar Lobos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 07, 10:01)

man kaina bookinge ir hotels4u skiriasi per pusę biggrin.gif bet kadangi esu jau užsakinėjus per hotels4u, tai kažkaip nebijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 07, 10:01)

Reikia lyginti konkreciu viesbuciu konkreciu pasiulymu kainas per daug daug puslapiu, nes kainos net labai skiriasi. Vienas viesbutis pigiau per booking (mano atveju pastaraji karta taip ir buvo), kitam viesbuciui is kito puslapio uzsakinejau.

Kaip kazkas sake, kad visada is puslapio uzsakineja, tai irgi tik vienas is variantu. Man kol kas niekada netiko, nes budavo vos ne dvigubai brangiau per pati viesbuti.
Atsakyti
Labai ačiū visoms už info 4u.gif Elvita,gal dar gali primint,kur ten Lanzarotej skuduru ispardavimai,kokiam mieste? biggrin.gif Patinka man Kanaruos ne tik pailset,bet sausio men per ispardavimus visiems metams apsipirkt drapanu po 1 ar 5 eurus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 11 07, 09:52)
Kaip kazkas sake, kad visada is puslapio uzsakineja, tai irgi tik vienas is variantu. Man kol kas niekada netiko, nes budavo vos ne dvigubai brangiau per pati viesbuti.

As dazniausiai uzsakineju tiesiogiai per viesbucio psl. Kartais nuolaidos is karto buna, jei ne, tuomet visada rasau viesbuciui ir dazniausiai jie padaro 20% nuolaida. Beje, paskui, kaip klientui jau yra siunciami to tinklo viesbuciai visame pasaulyje is karto su nuolaida. Zinoma, pasitikrinu kainyciu skirtumus per kitus psl. Jei kaina zenkliai skiriasi nuo pasiulytos pacio viesbucio, tuomet uzsakineju per tarpininkus. Bet is kokiu 30 gyventu viesbuciu, turbut tik 2 kartus uzsakinejau per tarpininkus.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 07, 10:27)
Elvita,gal dar gali primint,kur ten Lanzarotej skuduru ispardavimai,kokiam mieste? biggrin.gif Patinka man Kanaruos ne tik pailset,bet sausio men per ispardavimus visiems metams apsipirkt drapanu po 1 ar 5 eurus biggrin.gif

Zinok tuo klausimus, as prasta patareja. Nes i isparduotuves neinu, o normaliose parduotuvese kainos praktiskai tokios pat kaip LT. Kanaruose pirkausi tik kosmetikos, kvepalu ir benetton rubu vaikams. Bet, kadangi pernai keliavom per 3 salas, tai apsipirkau GK ir Fuerteje. Lanzaroteje nieko negaliu patart 4u.gif
Gran Kanarijoje yra didelis PC "La Terraza", tai ten pirkausi Guess rubelius, bet ten normali parduotuve, tai po 1 ar 5eur tikrai nera rubu. Kainytes panasiai kaip ir LT, tik pasirinkimas didesnis.
Kvepalus ir kosmetika pirkausi Melonare, ten daug mazu parduotuveliu, tiek kosmetikos, tiek firminiu.
Fuerteje, nepamenu kaip vadinasi PC, mano fotoreportaze tikrai turi buti pavadinimas. Tai jame yra UCB isparduotuve, bet joje nieko neradau ir yra normali UCB parduotuve, ten ir apipirkau vaikus. Joje rubeliu kainos kaip pas mus Ozo ucb pardeje, tik kad kolekcijos grazesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 07 lapkričio 2012 - 10:59
QUOTE(Elvita @ 2012 11 07, 11:53)
As dazniausiai uzsakineju tiesiogiai per viesbucio psl. Kartais nuolaidos is karto buna, jei ne, tuomet visada rasau viesbuciui ir dazniausiai jie padaro 20% nuolaida. Beje, paskui, kaip klientui jau yra siunciami to tinklo viesbuciai visame pasaulyje is karto su nuolaida. Zinoma, pasitikrinu kainyciu skirtumus per kitus psl. Jei kaina zenkliai skiriasi nuo pasiulytos pacio viesbucio, tuomet uzsakineju per tarpininkus. Bet is kokiu 30 gyventu viesbuciu, turbut tik 2 kartus uzsakinejau per tarpininkus.
Papildyta:
Zinok tuo klausimus, as prasta patareja. Nes i isparduotuves neinu, o normaliose parduotuvese kainos praktiskai tokios pat kaip LT. Kanaruose pirkausi tik kosmetikos, kvepalu ir benetton rubu vaikams. Bet, kadangi pernai keliavom per 3 salas, tai apsipirkau Fuerteje. Lanzaroteje nieko negaliu patart  4u.gif

kazkur buvau radus tavo nurodyta miesto pavadinima,kuriame yra prekybos centras su Mango,Zara ir pns..bet jau neberandu doh.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius, as tu "stebuklingu" vietu, kuriose firminiai rubai po 1-5e per visas 4 salas taip ir neradau g.gif Vieninteleje ucb isparduotuveje buvau Fuerteje, bet, kad ten klaikuma, rubai ismetyti, reikia "knistis" kaip kokiai bomzei. Nzn, tai ne man 4u.gif O visose kitose firminese parduotuvese kainos nuo LT praktiskai nesiskiria, nebent butu sezoninia ispardavimai. Bet rubu pasirinkimas ir pacios kolekcijos daug grazesnes nei LT.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 11 07, 08:52)
Reikia lyginti konkreciu viesbuciu konkreciu pasiulymu kainas per daug daug puslapiu, nes kainos net labai skiriasi. Vienas viesbutis pigiau per booking (mano atveju pastaraji karta taip ir buvo), kitam viesbuciui is kito puslapio uzsakinejau.

ir man taip pat
Atsakyti
Tiesa, kvepalai, alkoholis ir kosmetika pigiau. Tai jau sio gerio parsiveziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 07, 09:11)
kokia kalba jiems rasyti, jie apart lenku kalbos nelabai kuria valdo, o as lenkiskai schmoll.gif gal palauksiu Udriaus smile.gif jis dabar atrodo i paroda islekes g.gif

Zinoma kad anglu kalba rasyti. Arba skambinti. As ne viena karta telefonu kalbejausi angliskai (puikiai kalba, juk kaip ir Lietuvoje privalo kalbeti uzsienio kalba tokioje vietoje dirbdami), su kita darbuotoja laisvai rusiskai bendravom. Taip kad tikrai normaliai susikalbeti galima. Daugiau drasos smile.gif ir viskas bus thumbup.gif .
Kaip buvau rasiusi Itakoje dabar certeris kainuoja apie 1450 LTL (zlotais butu 1650). mirksiukas.gif
Atsakyti