Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 06, 17:58)
Kadangi Kanarai visai netoli pusiaujo, tai dienos ilgis vasarą ar žiemą nelabai skiriasi wink.gif Gruodžio mėnesį dienos ilgis 10,5 val. O saulė ten visuomet greitai leidžiasi - čia žiūrėk tik horizontą palietė, o už pusvalandžio jau tamsu.

Na valanda i viena ar kita puse vistiek jauciasi. mirksiukas.gif
Bent jau mes jautem skirtuma. Vienas salas lankem kovo men, kita - geguze, tad skirtumas buvo juntamas.
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 06, 20:22)
sveikos,keliauninkes,paskaiciau jusu diskusijas apie kainas kas kiek isleidziate.as,manau,su 10tukst.tikrai galima prasisukti.50e dienai cia tikrai pasakyta per daug.mes dvi savaites pabuvom,pasivazinejom per tuos prekybos centrus,kainos maisto tikrai nedideles,kai kas ir pigiau nei LT.o kavinukesepvz.puse vistytes su bulvem fri ir darzovytem kainavo apie4e.
user posted image
zinoma,jeigu eisite i aukstesnio lygio restoranus,patiekalai kainuos nuo12e.arba pvz paela dviems zmonemspvz
user posted image
tai kainuos nuo20e.cia restoranelyje ant juros kranto.
na,o jeigu jus noresite per ta menesi perlekti per visas salas,persikelti keltais ar lektuvu aplankyti visas kanaru salas,tai,zinoma,manau,nei 15tukst neuzteks.o cia kai pradejot rasyti kiek savaitei isleidote,tai negali taip lyginti.nes skirtingas poilsis,skirtingi zmones..zodziu,negali taip teigti,kad neissiversi,nes nezinai,ko kas nori.dar gerai pagalvociau,daugiau kainu atsiminciau  biggrin.gif  dar,pvz kava ekspreso tenai kainuoja 0.8-1.2euro.ir cia ant juros kranto.o kapucinas1.2.taigi,cia tik pamastymui  smile.gif

Pritariu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 06, 14:59)
Mes sikart irgi imame apartamentus. mirksiukas.gif  Gyvensim ant vandenyno kranto, plius yra keli suraus vandens baseinai, salia plezas. Du miegamieji, terasa, puikus vaizdai, ko dar noret.  thumbup.gif

Mes Tenerifėj irgi gyvenom ant kranto su vaizdu į jūrą erdviuose apartamentuose. Gaila, kad GK nepavyko tokių rast. Bet ir kaina mažesnė gavosi smile.gif Svarbiausia, kad du miegamieji.
QUOTE(Elvita @ 2012 11 06, 15:55)
*Jei atostogaujame Europoje, niekada neimam AI, pilnai uztenka HB. Puiku, jei taip pigiai prasisuksit, bet as vis tiek abejoju  g.gif
**Vasario menesi vaikai su seneliais visada vaziuoja slidineti. Tai is tiesu, slidinejimas - brangus malonumas. Juolab, jei neturit savo slidinejimo irangos.
Bet ar verta, vienareiksmiskai - taip  thumbup.gif Vaikai is slidinejimo grizta zymiai laimingesni, nei is vasariniu kelioniu po salas  smile.gif

* na Tenerifėj prasisukom, taigi nemanau, kad GK bus kitaip. Tiksliau tikiuosi, kad nebus smile.gif O ir pramogų mokamų nusimato mažiau. O kas dar dėl kainos, tai variantas yra arba suktis su tiek, kiek turi, arba nevažiuot visai. Tai aš vis tik renkuosi pirmąjį smile.gif Su mielu noru rinkčiausi variantą, kad maisto nereikėtų gamint, deja 5 asmenims mums tai gerokai per brangu.
** slidinėjimo įrangą mes su vyru turim. Dėl to verta ar neverta, tai maniškės dar pakankamai mažos, kad įvertintų slidinėjimo žavesį biggrin.gif Jei būčiau, tikra, kad joms tikrai patiks, tuomet abejonių nekiltų, o vat dabar abejoju. Apie jūrą kliedi ištisai jos, o pačiuožinėt gali ir čia. Su paprastom slidėm praeitą žiemą sekėsi sunkiai. Bijau, kad su kalnų nebūtų panašiai. Na, bet tema ne apie tai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 06, 21:43)
Mes Tenerifėj irgi gyvenom ant kranto su vaizdu į jūrą erdviuose apartamentuose. Gaila, kad GK nepavyko tokių rast. Bet ir kaina mažesnė gavosi smile.gif Svarbiausia, kad du miegamieji.

* na Tenerifėj prasisukom, taigi nemanau, kad GK bus kitaip. Tiksliau tikiuosi, kad nebus smile.gif O ir pramogų mokamų nusimato mažiau. O kas dar dėl kainos, tai variantas yra arba suktis su tiek, kiek turi, arba nevažiuot visai. Tai aš vis tik renkuosi pirmąjį smile.gif Su mielu noru rinkčiausi variantą, kad maisto nereikėtų gamint, deja 5 asmenims mums tai gerokai per brangu.
** slidinėjimo įrangą mes su vyru turim. Dėl to verta ar neverta, tai maniškės dar pakankamai mažos, kad įvertintų slidinėjimo žavesį biggrin.gif Jei būčiau, tikra, kad joms tikrai patiks, tuomet abejonių nekiltų, o vat dabar abejoju. Apie jūrą kliedi ištisai jos, o pačiuožinėt gali ir čia. Su paprastom slidėm praeitą žiemą sekėsi sunkiai. Bijau, kad su kalnų nebūtų panašiai. Na, bet tema ne apie tai smile.gif

Na visumoj GK pramogu manau kad tikrai maziau nei Tenerifej. Vaikams gal labiausiai patiktu Parmitos parkas, kuriame 1 ar 2 metai kaip yra ir delfinariumas, na gal ir povandeninis laivelis Puerto De Mogan miestelyje, nieko ypatingo bet vaikams patinka. smile.gif
Zinoma vandens pramogu visokiu yra. Na o gamtos sedevrai daug kur nemokami. Sustoji ir zvalgaisi. smile.gif

Maisto kainos GK parduotuvese tikrai neturetu kazkuo labai skirtis nei kitose Kanaru salose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 06 lapkričio 2012 - 21:43
Na kiekvienas lyginames pagal savo šeimos sudetį.
Perlenkti dėl 50 eurų per dieną,nemanau,kad perlenkiau,kadangi labai skaičiavome ir taupėme.
Turėjome HB,tai pusryčiai ir vakarienė jau įskaičiuoti.
Bet keliaujant maniškiai vaikai nori atsigaivinti,užkąsti.Tad visada dar pietums apsipirkdavome parduotuvėse (sūrio,mėsytės,vaisių ir etc)
Jei būdavome prie vandenyno,po maudynių maniškiai irgi norėdavo kaip reikiant pasistiprinti..po kavines nevaikščiojome kasdien..tai ledai iš Mcdonalds tai vėl kokie smulkūs užkandžiai.
Vakarieniaudavome viešbutyje,bet..mano sūnus paauglys,tai pavakarieniavęs 9 val vakaro,po visų linksmybių dar pripirkdavome su draugų šeima jiems į numerį tai šaldytų picų,gaivių gėrimų,mėsyčių,vaisių...oi kaip sueidavo biggrin.gif O kur dar pramogoms paaugliui tai mažiausiai po 5/10 eurų išeidavo doh.gif
Jei mums pietūs kavinėje,tai be 50 eurų neapsieitumėme,neskaitant vakarienes,kad specialiai žiūrėjome ir tikrai išeitų suma vakarienei nuo 50 iki 100 eurų.Tikrai nėra pigu ir marcipanų nepavalgysi biggrin.gif
Jau nežiūrint jei daug keliauji tai auto nuoma,benzinas kasdien,visokie parkai ir t.t.
O mes ir patys vakarais norėdavome pavakaroti,tai sangrijos,tai alaus,vyrams vėl ko nors biggrin.gif o dar prie jų ir kokių užkandžių norėdavosi,kad ir smulkių biggrin.gif

Beabejo prasisukti galima ir pigiau visur dar labiau taupant ir save varžant,bet mes ir patys nesam megėjai švaistytis rolleyes.gif ir norim kuo pigiau prasisukti,svarbu pamatyti daugiau ir pailsėti,bet ir nevaržyti savęs iki tiek,kad ...

O dėl apsipirkimo,tai tikrai daug naudingiau finansiškai ten apsipirkti,nes pvz aš neplanuoju saviškiams vasarai rūbus pirkti,ten tikrai daug pigiau apsipirkti galima ir tai tikrai neužims daug laiko g.gif
Todėl,kaip ten bebūtų,bet net ir proto ribose valdant finansus Kanaruose vistiek susidaro,beabejo priklausomai nuo šeimos sudeties,vaikų amžiaus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 06 lapkričio 2012 - 22:00
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 06, 20:43)

O kurioje vietoje GK gyvensite?
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 11 06, 22:57)
Na kiekvienas lyginames pagal savo šeimos sudetį.
Perlenkti dėl 50 eurų per dieną,nemanau,kad perlenkiau,kadangi labai skaičiavome ir taupėme.
Turėjome HB,tai pusryčiai ir vakarienė jau įskaičiuoti.
Bet keliaujant maniškiai vaikai nori atsigaivinti,užkąsti.Tad visada dar pietums apsipirkdavome parduotuvėse (sūrio,mėsytės,vaisių ir etc)
Jei būdavome prie vandenyno,po maudynių maniškiai irgi norėdavo kaip reikiant pasistiprinti..po kavines nevaikščiojome  kasdien..tai ledai iš Mcdonalds tai vėl kokie smulkūs užkandžiai.
Vakarieniaudavome viešbutyje,bet..mano sūnus paauglys,tai pavakarieniavęs 9 val vakaro,po visų linksmybių dar pripirkdavome su draugų šeima jiems į numerį tai šaldytų picų,gaivių gėrimų,mėsyčių,vaisių...oi kaip sueidavo  biggrin.gif O kur dar pramogoms paaugliui tai mažiausiai po 5/10 eurų išeidavo doh.gif
Jei mums pietūs kavinėje,tai be 50 eurų neapsieitumėme,neskaitant vakarienes,kad specialiai žiūrėjome ir tikrai išeitų suma vakarienei nuo 50 iki 100 eurų.Tikrai nėra pigu ir marcipanų nepavalgysi  biggrin.gif
Jau nežiūrint jei daug keliauji tai auto nuoma,benzinas kasdien,visokie parkai ir t.t.
O mes ir patys vakarais norėdavome pavakaroti,tai sangrijos,tai alaus,vyrams vėl ko nors biggrin.gif o dar prie jų ir kokių užkandžių norėdavosi,kad ir smulkių biggrin.gif

Beabejo prasisukti galima ir pigiau visur dar labiau taupant ir save varžant,bet mes ir patys nesam megėjai švaistytis rolleyes.gif ir norim kuo pigiau prasisukti,svarbu pamatyti daugiau ir pailsėti,bet ir nevaržyti savęs iki tiek,kad ...

O dėl apsipirkimo,tai tikrai daug naudingiau finansiškai ten apsipirkti,nes pvz aš neplanuoju saviškiams vasarai rūbus pirkti,ten tikrai daug pigiau apsipirkti galima ir tai tikrai neužims daug laiko g.gif
Todėl,kaip ten bebūtų,bet net ir proto ribose valdant finansus Kanaruose vistiek susidaro,beabejo priklausomai nuo šeimos sudeties,vaikų amžiaus ir t.t.

Tiesiog kiekvienas savaip supranta taupymą ir švaistymąsi. Tikiu, kad tikrai nesunkiai įmanoma išleisti 50 eur dienai. Bet mums taip pat nesunkiai įmanoma išleisti 70 lt ir mažiau. Tiesiog gal labiau galvojant ką perki ir planuojant ką gaminsi. Mes apsipirkinėjimo įpročių per atostogas nekeitėm, t.y. kasdien į parduotuvę neidavom (nebent ledų ar šiaip ko pritrūkdavom). Pusfabrikačių taip pat nepirkdavom.
Kas dėl važinėjimo ir bilietų, tai kuras ten tikrai pigus ir nuomotas kalabokas jo daug nevartoja, be to sala nedidelė, taigi atstumai nedideli smile.gif Mokamus objektus, galima ant pirštų suskaičiuot, o antrą kartą į tą pačią vietą nevažiavom.
Gal jums tai atrodo "varžymas iki tiek, kad...", bet aš tikrai nepajaučiau, kad man kažko trūktų. Visada buvom pavalgę (nematau nieko blogo, kad tai "namie" gamintas maistas), aplankėm irgi viską, ką buvom susiplanavę. Atostogos buvo puikios. Ir nesuprantu kodėl mane bando įtikinti, kad išleidom gerokai daugiau, nes "nu tiesiog neįmanoma tiek išleist". Gal ne visi skaičiuoja, bet mes būtume tikrai pajutę, jei būtume išleidę bent keliais tūkstančiais daugiau.
Kas dėl apsipirkinėjimo, tai nelabai matau prasmę gaišti laiką parduotuvėms, kurių aš ir taip nemėgstu ir po to dar tai bandyt sutalpint į bagažą. Beje, šį kartą skrendam tik su rankiniais. Pamėginsim smile.gif
Proto ribose valdant finansus vieniems susidaro 20 tūkst, kitiems smile.gif Iš tikrųjų keista, kad taip sunku patikėt, kad galima išleist per pus mažiau g.gif

Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2012 11 06, 23:12)
O kurioje vietoje GK gyvensite?

gyvensim salos rytuose prie Melenara paplūdimio.
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 06, 21:51)
Proto ribose valdant finansus vieniems susidaro 20 tūkst, kitiems smile.gif Iš tikrųjų keista, kad taip sunku patikėt, kad galima išleist per pus mažiau  g.gif

Bandėt planuoti per visas 7 salas išlaidas trims suagusiems ir vienam vaikui mirksiukas.gif kad suprastumėte kur išleidžiami tie 20 tuks mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesiog kiekvienas savaip supranta taupymą ir švaistymąsi.

gal kiekvienas įvertinkim šeimos sudetį ir jų poreikį mirksiukas.gif kai yra vyresni vaikai,tai ir jų poreikiai visai kitokie,ypač paauglių mirksiukas.gif nes mažiems vaikams ir įėjimai nemokami ir pramogų tokių nereikia mirksiukas.gif ir dienpinigių atostogų metu mirksiukas.gif jau nekalbant,kad 3 suagusius ir vieną vaiką ne visi viešbučiai įsileidžia ir kaina atitinkama.O kai vaikas jau priklauso suagusiųjų kategorijai tai jau ir išlaidos auga..beto suaugę susilaiko,o vaikams norisi duoti bent kažkiek per atostogas. mirksiukas.gif
Papildyta:
Visada buvom pavalgę (nematau nieko blogo, kad tai "namie" gamintas maistas), aplankėm irgi viską, ką buvom susiplanavę.

Beabejo kiekvienam skirtingai,bet aš asmeniškai niekada negaminau per atostogas mirksiukas.gif ir to nedarysiu,nes noriu pailsėti visapusiškai mirksiukas.gif bet čia mano nuomone,kaip ir aplankėme viską ką suplanavome,tai vėlgi kiekvienas suplanuoja skirtingai,tad ir piniginiai reikalai irgi nuo to priklauso mirksiukas.gif ar daug važinėsi,kaip mes kasdien ar viską aplankysi nuo iki ir t.t. ir t.t.
Todėl ir tos išlaidos skiriasi kardinaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 06 lapkričio 2012 - 23:11
QUOTE(JM @ 2012 11 07, 00:00)
*Bandėt planuoti per visas 7 salas išlaidas trims suagusiems ir vienam vaikui  mirksiukas.gif kad suprastumėte kur išleidžiami tie 20 tuks  mirksiukas.gif
**gal kiekvienas įvertinkim šeimos sudetį ir jų poreikį mirksiukas.gif kai yra vyresni vaikai,tai ir jų poreikiai visai kitokie,ypač paauglių mirksiukas.gif nes mažiems vaikams ir įėjimai nemokami ir pramogų tokių nereikia mirksiukas.gif ir dienpinigių atostogų metu mirksiukas.gif O kai vaikas jau priklauso suagusiųjų kategorijai tai jau ir išlaidos auga..beto suaugę susilaiko,o vaikams norisi duoti bent kažkiek per atostogas. mirksiukas.gif
***Beabejo kiekvienam skirtingai,bet aš asmeniškai niekada negaminau per atostogas mirksiukas.gif ir to nedarysiu,nes noriu pailsėti visapusiškai mirksiukas.gif bet čia mano nuomone,kaip ir aplankėme viską ką suplanavome,tai vėlgi kiekvienas suplanuoja skirtintai,tad ir piniginiai reikalai irgi nuo to priklauso mirksiukas.gif ar daug važinėsi,kaip mes kasdien ar viską aplankysi nuo iki ir  t.t. ir t.t.
Todėl ir tos išlaidos skiriasi kardinaliai  mirksiukas.gif

* Aš ir rašiau anksčiau, kad mes nekeliavom per salas ir mano vaikai yra mažesni už jūsiškius ir kai kurie bilietai jiems nemokami smile.gif Beje, aš labai puikiai įsivaizduoju, kaip kelionėje galima išleisti 20 tūkst. smile.gif
** sutinku dėl vyresnių vaikų didesnių poreikių, bet apie tai, kad "norisi duoti kažką per atostogas", tai tikrai nemanau, kad savo vaikams kažko nedaviau smile.gif
*** Su mielu noru ir aš negaminčiau, bet mums tikrai per brangu būtų imti viešbutį su, kad ir daliniu (HB) maitinimu.

Iš viso to galima ir suprasti, kur yra išleidžiami 10 ir 20 tūkst smile.gif
Atsakyti
Vat aktualesnis klausimas nei dėl kas kiek išleidžia...ar taip niekas ir nepraleidote Teidėje naktį bigsmile.gif man tai būtų itin naudinga patirtis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 06, 22:13)
Iš viso to galima ir suprasti, kur yra išleidžiami 10 ir 20 tūkst smile.gif

paskirstant pagal amžių,nes vieniems daug kas nekainuoja,kitiems viskas,kaip suagusiems.Nes vieną išleisti,o kitą panaudoti tik kelionei mirksiukas.gif - lektuvo bilietams,apgyvendinimui,auto nuomai,benzinui,keltams,vietiniams lektuvams,kasdieniam maistui,įėjimo bilietams...neskaitant pramogų.Nes tai du skirtingi dalykai...vienas tai tik kelionei,kitams kelionei ir pramogoms nevaržant savęs..tada ir milijono neužtektų biggrin.gif
Papildyta:
* Aš ir rašiau anksčiau, kad mes nekeliavom per salas ir mano vaikai yra mažesni už jūsiškius ir kai kurie bilietai jiems nemokami smile.gif Beje, aš labai puikiai įsivaizduoju, kaip kelionėje galima išleisti 20 tūkst. smile.gif

tai įsivaizduoti galima,bet juk suprantate,kad pvz keliaujant per salas nebūtų jokių nebūtinų išlaidų.Tik būtiniausiems dalykams be jokių pasimaloninimų mirksiukas.gif

Papildyta:
bet apie tai, kad "norisi duoti kažką per atostogas", tai tikrai nemanau, kad savo vaikams kažko nedaviau smile.gif

o ar aš tai rašiau g.gif o ir kuom galima nuskriausti tokio amžiaus vaikučius,kaip jūsų blush2.gif mirksiukas.gif nebent ledų porcija.O vat vyresniems tai jau sutikime kitokie poreikiai ir kitos kainos pramogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 06 lapkričio 2012 - 23:26
[quote=JM,2012 11 07, 00:18]
Vat aktualesnis klausimas nei dėl kas kiek išleidžia...ar taip niekas ir nepraleidote Teidėje naktį bigsmile.gif man tai būtų itin naudinga patirtis bigsmile.gif

Mastom, tik A.... man sako ar mums to reik... biggrin.gif doh.gif
Jau ne vieni metai brandinta ideja, bet nezinau ar nakvosim, kaina nera labai didele, bet ir bookinti leidzia tik suaugusiems, del vaiku matyt teks atskirai uzklausti. smile.gif

Parasykit prasau kas buvo neseniai La Gomeros saloje, kiek mokejote ir kaip vykote? Na paskaiciavau, kad skristi arba keltis keltu gaunasi brangiau nei tarkim pasiimti vienos dienos ekskursija... g.gif
Tikiu kad kazkas anksciau is buvusiu rase, bet noretusi sviezesnes info, visgi kainos kinta. mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 07 lapkričio 2012 - 00:01
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 06, 14:59)
Reik ziureti per tas pacias lenku agenturas kurios organizuoja keliones i Kanarus. Ne visos skelbia tas certeriniu bilietu kainas, paprasciausiai galima jiems parasyti laiska su uzklausimu, atrasys su kainomis. Ta pati Itaka parduoda. mirksiukas.gif

kokia kalba jiems rasyti, jie apart lenku kalbos nelabai kuria valdo, o as lenkiskai schmoll.gif gal palauksiu Udriaus smile.gif jis dabar atrodo i paroda islekes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 07, 07:11)
jis dabar atrodo i paroda islekes g.gif

tikrai taip,bet savaites gale jau bus LT
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 06, 22:52)
Mastom, tik A.... man sako ar mums to reik...  biggrin.gif  doh.gif
Jau ne vieni metai brandinta ideja, bet nezinau ar nakvosim, kaina nera labai didele, bet ir bookinti leidzia tik suaugusiems, del vaiku matyt teks atskirai uzklausti. smile.gif

na taip reikia gerai apgalvoti ar tinka tokia pramoga visiems drinks_cheers.gif
Mes jei vyksime vėl į Tenerifę tai būtinai norėsime ten pernakvoti..nerealus ten dangus ir puikus saulėtekis wub.gif
Atsakyti